Depanare cuptor

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Depanare cuptor

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Salut,am facut revizia de inceput de an a rulotei si am descoperit o problema la cuptor marca Maxol tipul Monte Carlo,robinetul de gaz are pierderi de gpl in pozitia normala,dar nu mai are pierderi in pozitia apasat,pozitie care permite si rotirea lui pe cele trei tipuri de reglaj al flacarii in shimb cand este rasucit el nu mai transmite gazul la arzatorul din compartimentul cuptorului lucru care functiona pana acum ,in afara de acest lucru nu functioneaza nici aprinderea piezoelectrica a cuptorului ,fiind nevoit ca pana acum sa folosesc un aprinzator cu gaz ca si in cazul grilului.Intrebarea mea este unde pot repara cuptorul,sau daca se gaseste robinet cuptor de cumparat,iar daca se pricepe cineva sa I-mi dea vre-o solutie sa fac eu reparatia si la aprinderea piezo si la arzator de ce nu vine gazul,ar putea fi din robinetul de gaz :?:
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Depanare cuptor

Mesaj de Radu Pascu »

Haideti cu el la Brasov cand aveti timp si chef si am sa va ajut sa-l reparam.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Am sa incerc sa i-l demontez dupa rulota si daca reusesc am sa va contactez telefonic sa stabilim o zi cand puteti dumneavoastra sa vedeti daca se poate repara.
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Buna seara,am demontat astazi cuptorul ,I-am demontat capacele laterale si pe cel de deasupra,ca sa am acces la robinetul de gaz care regleaza flacara,l-am demontat si am constatat ca era plin de mizerie(grasime cred) si l-am curatat cu solutie de degripat suruburi de rugina la spray,dupa care a functionat excelent,iar in cazul piezo de fapt nici nu stiu daca este o aprindere piezo,dar in cazul cuptorului meu la apasarea butonului rosu din partea de jos a cuptorului in interiorul lui ,de fapt deschide gazul pe circuitul arzatorului de cuptor dar fara a da nici o scanteie pe aprinerea piezo desi este dotat cu aceasta,eu ma multumesc sa aprind gazul cu un aprinzator cu gaz .Dupa ce l-am montat la loc am facut si proba si a functionat excelent,toata lucrarea a durat cca doua ore.Multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta in repararea cuptorului domnului Pascu Radu din Brasov,cu care abia astept sa ne intalnim,alaturi si de alti membri ClubRv Romania. O seara placuta in continuare :!:
Scrie răspuns