Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Plimbandu -ma pt cumparaturi prin Auchan Militari am vazut la raionul auto o oferta interesanta : pompa electrica metalica. Am vrut sa achizitionez demult asa ceva dar nici nu voiam sa iau una la 30 de lei din plastic , nici sa dau 150 lei pe una de firma . Acum gasisem un raport pret -calitate , bun. Am analizat-o pret de cateva minute si am constata urmatoarele : cablul de alimentare 12 V , gros, lipituri la priza foarte bune , siguranta pe cablu 20 A, furtun gros cu insertie buna si maleabil . Sistem prindere la valva prin insurubarea unui cilindru din alama, manometru 10 BAR , carcasa metalica. Am hotarat sa o cumpar la pretul de 77 lei. Acasa am facut probe si merge foarte bine, este silentioasa si nu zbarnaie ca cele din plastic.Am facut proba pe o roata de roaba si a umflat-o in cateva secunde. Ei spun ca presiunea de 2 bari la o anvelopa va fi atinsa in 3 minute. Ma bucur daca v-am putut fi de folos ! :lol:
VW Bora variant.1.6 16v .Hobby clasic 92 Fane & Elena
Da. Este foarte buna. Am acest compresor de vreo doi ani si-l folosesc si in casa. Mi-am facut o butelie dintr-un instinctor. Tot timpul ai ceva de "suflat" prin casa, ca sa-ti faca viata mai usoara. Cum am si pasiunea modelismului, folosesc butelia si la aerograf si in multe alte scopuri.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Am fost si eu la Auchan in Suceava ,si am gasit aceeasi pompa electrica metalica ,dar nu la 77lei . Am dat pe ia 110 lei intradevar e foarte buna dar vad ca preturile difera . Nu este o problema , multumesc domnului Dan ca a anuntat si am achizitionato .
Ma bucur pentru colegii care au achizitionat aceasta pompa si le doresc sa o stapìnesca sanatosi.Luànd in calcul ca atunci cand plecam in vacante avem ansamblu + doua rezerve =8 roti eu mai am si doua biciclete , total 12 roti .Presiunea in anvelope fiind un factor important cred ca merita .Apropo de roti ca sa nu mai deschid alt topic Daca aveti probleme va recomand firma Auto Soft .Sunt profesionisti in roti Am fost la ei sa-mi pun setul de iarna achizitionat din targ si am ramas uimit sa va spun de ce.Prima etapa au bagat rotile la spalat in niste masini speciale pentru a le spala de noroi dupa care le-au scos si cu o scula au scos toate pietricelele din santuri sa nu influenteze la echilibrat . A doua etapa au inceput echilibrarea .O roata a doua la a treia ce-mi spun? Janta este un pic ovalizata si cat de mult ne-am stradui nu o putem aduce la standarde.Le zic echilibrati cat de cat roata chiar daca are abatere 5 -10 grame ca o pun pe spate La care ei Domnule nu intelegeti ca nu putem face asa ceva.Ok zic luati janta de la rezeva ca este noua Asa da.A treia etapa pus roti pe masina consultat tabel cu marca masini si strans prezoane cu cheie dinamometrica Preturi acceptabile toata treaba a fost 58 lei si 8 lei la o alta roata care m-am dus cu ea era depresurizata in urma unei gropi . Pt zona Militari firma este cum pleci de la Autogara Militari spre A1 pe partea stanga imediat dupa ce se temina blocurile si incep casele Mai au si alte sedii care le gasiti pe net Toate cele bune
VW Bora variant.1.6 16v .Hobby clasic 92 Fane & Elena