Campare Olanesti

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Campare Olanesti

Mesaj de Doru Bodeanu »

Va salut,
Dupa un an cu multa munca vreau sa ma destind putin, fara griji, firma, nevasta, copil... de aceea as vrea ca saptamana viitoare sa iau autorulota si sa plec la Olanesti. Poate rezolv si mici probleme de sanatate si ma aerisesc putin . As dori sa fac ceva proceduri pe acolo, cu trimitere de la medicul de familie, de aceea va intreb, cunaste cineva pe acolo, ma pot accepta cu rulota 5 zile, complet autonom? Stie cineva cu cine as putea sa iau legatura ? Mai e cineva interesat de o astfel de idee?
Relu Deliu
Membru asociat
17

Re: Campare Olanesti

Mesaj de Relu Deliu »

Sună la Hotel Olănești 0250775047 si primești informațiile de care ai nevoie.
Vacanța plăcuta.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Re: Campare Olanesti

Mesaj de lungu marian »

Eu am campat mai mereu cu rulota la iesirea spre Comanaca este o poiana destul de generoasa langa apa sunt si cateva izvoare dar numai vara ,nu stiu iarna dar cred ca se poate este si panta unde se poate da cu sania , singura treaba este ca vei fi singur daca nu mai sunt amatori,eu am mai stat singur acolo pe toamna si nu m-a deranjat nimeni ,Se poate campa si in centru este o parcare destul de mare si in parc au un camping pe timpul verii iarna nu stiu dar cred ca poti gasi loc unde sa stai cu rulota.Distractie placuta.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Scrie răspuns