Eu am incercat sa va unesc , sper ca am reusit , sambata cu tot cu vizitatori au fost 100 de persoane !
Aveti si chestionar pt ca ne intereseaza cum vi s-a parut organizarea .
Votul este secret , nu va sti nimeni ce bifati si nu este vot multiplu , deci se selecteaza doar o optiune .
Va prezint un rezumat al intalnirii :
- joi seara pe 27 nov. am fost prezenti 4 la RV uri si 4 la camere , ocazie cu care am decis sa punem tara la cale in restaurant pt ca era prea frig
- vineri la prima h. ne-am apucat de montat peretii de cort adusi de C-tin Curelea si am inchis terasa , unde s-au facut in cele 3 zile de la gratare , ceaune pana la vin fiert si altele .... A adus nea Traian Baltataeanu un aragaz mare cu capac ce poate fi folosit si ca un cuptor , am avut si arzatoare si incalzitoare etc ...
- seara dupa camparea rulotelor venite ne-am retras la sala de conferinte, ce era situata exact langa camerele celor 15 colegi cazati . Aici fiind caldura s-a stat pana tarziu in noapte la jocuri si dans.
-sambata s-au facut plimbari pe Valea Cerbului si in zona
Mai tarziu in am organizat o masa comuna afara la cort/ terasa inchisa... cu sarmale "a la Violeta "si mama Lupu , pomana porcului si altele pe muzica unor "lautari" gasiti la fata locului " colindatori"/acordeonisti de ocazie :)
- copiii s-au bucurat de zapada si au avut un "derdelus" chiar in curtea unde erau rulotele mai sus unde este terenul denivelat , unii aveau bob altii chiar schiuri !
- dupa o scurta pauza de odihna ne-am intalnit la focul de tabara , unde am servit ceva frigarui facute de gazde , am mai fiert 2-3 ture de vin in fata cabanei la foisor si am intrat toti la cina festiva , dar nu inainte de focul de artificii !
- la cina festiva din restaurantul Gura Diham in afara de horele incinse romaneste s-au decernat si ceva premii .. cupe , medalii , s-au primit cadouri dulciuri pt copii , adulti , magneti de frigider "Club-RV -1 dec" si autocolante "ClubRV -1 dec "
- orchestra a fost la inaltime , s-a stat de la h 20 pana la h 2 aprox.... Tortul facut de fam Dinca de la cemaimancam.ro a fost tinta fotografiilor la h 0 :)
- duminica dimineata Gavanestii au urcat la Poiana Izvoarelor pe traseu montan alaturi de cei cativa care s-au incumetat , altii au vizitat Sinaia , Busteniul , trenul regal ,Pelesul s.a.m.d.
- tot duminica am plantat si bradul CLUBRV ,cumparat de asociatie , asa cum o facem in fiecare an exact la locul de campare.
In timp ce copiii s-au dat cu saniile , farasul si ce mai aveau , noi am fiert la disc (o fasole cu ciolan) cu ajutorul lui Nedelcu Maricel care a fost bucatarul sef ( MasterChief)
- din cand in cand ne mai ascundeam la cort/terasa unde aveam ceva caldura si vinul fiert
- seara cand s-a lasat frigul am intrat la sala de conferinte unde Cosmin a emis pe loc 22 de carduri FICC- ClubRV ( avand toata logistica la el ) , apoi am continuat cu remy , sah , dans , si discutii interesante , povesti , explicatii date de nea Traian de la Rasnov , care a avut placerea de a tine un discurs "documentar" despre democratie , despre Grecia antica si alte chestii interesante .
- copiii au participat si ei la jocuri si la dans si a fost f bine pt ca in sala de conferinte oamenii au respectat regula FUMAM AFARA !
- luni 1dec , s-a anuntat cod galben , fapt pt care ne-am cam uschit... n-au fost probleme , s-a iesit de acolo fara dificultati , mai ales ca gazdele au imprastiat derapant si au chemat si oamenii de la drumuri cu utilajul inclusiv in curtea de rulote ( la intrare )
Va rog sa puneti poze ! :)
P.S. Multumesc in final Getei Gheorghe, care in calitate de membru asociat, s-a implicat in organizare !
Multumim gazdelor fam Luca ( gura Diham ) si domnului Serban de la Busteni ( Camping Aviator ) care ne-au ajutat sa organizam aici intalnirea intr-un cadru legal si in siguranta , cu conditii decente de campare la pret de bun simt .
Concluzia :
Ne-am simtit bine , ne-am plimbat , am ras , am dansat , socializat !
NU au fost probleme am avut si curent 220v , acces la toalete , sala de conferinta si urmeaza sa facem si un parteneriat aici !
ClubRV se dezvolta , mergem inainte !