Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Va rog sa nu il confundati cu topicul in care este descrisa locatia Gura Diham ( Busteni) sau lista de inscrieri/
participanti pe care o gasiti aici : viewtopic.php?f=87&p=99626#p99626
Activitatile propuse la aceasta intalnire sunt :
- plimbare spre Busteni pe Valea Cerbului si urcare optional cu telecabina ( cine vrea ) ,la Babele
( pret 30 ron/pers/ pe sens ) se poate cobori si pe Jepi dar nu recomand in dec... eventual ne spune Gabi Dragomir daca are rost sa ne aventuram in Bucegi iarna ( el avand experienta ) .
- prepararea unui ceaun "pomana porcului " intre noi rulotistii , alaturi de colegii nostrii cazati la camere.
Facem o cheta si pune fiecare ce vrea si are , astfel incat sa preparam un ceaun mare cu "porcarii" :) timp in care stam la un pahar de vorba ...
- masa cu sarmale si mamaliga propusa de dna Violeta Popa se va face afara daca nu "rezolvam" sa le servim in salon
- foc de tabara - am discutat cu dl. Luca ( manager Gura Diham ) si ne vor face un foc de tabara la care se va servi o frigaruie asortata afara la foc , dupa care intram la caldurica pt. cina festiva
- cina/ seara festiva 1 dec ( se va sarbatori de fapt sambata 29 nov) , asadar in afara de ziua nationala a Romaniei sarbatorim si 8 ani de la fondarea ClubRV-RO ocazie cu care le vom multumi personal si membrilor fondatori ce vor fi prezenti la aceasta intalnire
-surpiza ClubRV-RO oferita de asociatie --- fiind surpriza nu poate fi descrisa :)
- distribuire de materiale promo - fiecare echipaj prezent va primi un colant personalizat " 1 dec " , o harta a campingurilor din Ro si un colant de membru asociat sau de simpatizant dupa caz + catalog accesorii Falle -RO ...
- tombola cu premii oferite de sponsori si de asociatie pt. MEMBRII cotizanti ( asociati) prezenti care primesc diverse bunuri de la accesorii pt. auto sau pt. rulotism pana la uleiuri auto , tricouri , sepci personalizate ClubRV-RO.
- concurs copii : in functie de conditiile meteo se va putea face un concurs de abilitati fizice la care toti copiii participanti vor primi o diploma si un mic premiu :
- drumetie : se propune traseu montan Gura Diham - Poiana Izvoarelor - Canton - Cabana Diham dupa care retur Gura Diham ---- durata medie 3h cu o cafea pe care o bem la sus la cabana Diham .
- drumetie - traseu din zona Poiana Tapului ( Camping Aviator ) spre Cascada Urlatoarea si retur ( 2h) - dificultate /nivel mediu.
-vizitare Castel Cantacuzino
- vizitare aventura park sau zona Kalinderu ( bob pe rulmenti ) , deci nu e neaparat nevoie de zapada. tarif 5 ron / tura .
- alte activitati propuse de voi ( dar nu remi sau table pt. ca nu avem salon ) .
Alte info:
Meniul din seara festiva va contine aperitiv + friptura mixt grilll , cartofi prajiti , cafea , apa, salata si costa 60 ron .
Copiii vor servi friptura pui , cartofi prajiti , salata , suc si vor plati jumatate de pret .
La focul de tabara se va oferi din "partea casei " cate o frigaruie ca sa nu stam "pe burta goala " .
Muzica LIVE este oferita de Cabana Gura Diham - orchestra .
Am rezervat 60-70 de locuri + masa de 10-15 copii .
NU se poate veni cu damigeana de vin de afara , dar vom putea aduce 1-2 sticle de " ceva ", atat...
sper sa va placa
Premii pe care le avem de dat pana acum unele fiind ramase / " reportate" de la celelalte intalniri din calendarul ClubRV 2014 :
donatii de la membrii din asociatie :
- mini plicuri LEGO figurine pt copii 5 buc S. Gabriel
- 10 x dvd filme diverse , 10 x insigne "figurine" moto inox - L. Ciprian
- agataori plastic figurine copii - S. Cornel
- paleta ping-pong , mingii ," reportate " R. Ciprian
- 3 sepci Ro , 3 sepci ClubRV, insigne ambutisate " reportate " 10 buc ClubRV-RO
Pt. a oferi /sponsoriza / ajuta cu ceva aceasta intalnire puteti scrie aici sau puteti contacta un membru CD.
Va multumesc !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Daca ma poate ajuta cineva cu transportul lor , la fel ca si in Delta, as aduce cele 2 pavilioane ClubRV-RO .
Eu mai am de carat si alte chestii, boxe ,lumini ,darts .......sageti, arc... NU am atata spatiu in camper.
Se asemenea rog unul sau 2 participanti sa aduca ceaun mare ca sa putem fierbe o cantitate mai mare de vin si in celalt sa putem face " pomana porcului" sau tocanita .. sau ce-om face .
De preferat model cu pirostrii :)
Astept provincia...
Da pirostrii ai?
Da arzător si butelie ai?
Înțeleg ca sâmbăta seara facem un vin fiert la oala, foc de tabăra cu frigărui si apoi masa festivă in restaurant, corect?
Sâmbăta?
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Relu Deliu scrie:Da pirostrii ai?
Da arzător si butelie ai?
Înțeleg ca sâmbăta seara facem un vin fiert la oala, foc de tabăra cu frigărui si apoi masa festivă in restaurant, corect?
Sâmbăta?
Corect! ...dar n-am :)
Ma gandeam ca vineri dupa amiaza facem o masa afara cu sarmale si mamaliga..... muraturi .... totul in regie proprie ... in zona de rulote "CLubrv-RO "
Sambata de dimineata o excursie la Poiana Izvoarelor si Diham si retur Gura Diham .... apoi odihna si dupa amiaza dupa h.17 foc de tabara .....vin fiert , frigarui ( sunt incluse la focul de tabara ) ..... dupa care la h 20 , cand oricum ni se face frig , intram la cina festiva unde urmeaza dansuri si toate cele ... avem orchestra si tot ce trebuie .
Duminica telecabina ... Babele ... apoi relaxare , "zama" de varza si "sedinta " / taifas + inca un foc .. plimbari in zona , etc .
Luni , apa minerala ,lacrimi..... pupaturi si DN1 :)
P.S. daca vremea permite facem si un MTB cu bicicletele in zona .
Cum vineri 28.11. este zi lucratoare, D.N.1 are tot 2 benzi de la Comarnic in sus, banuiesc ca mai toata lumea soseste dupa ora 20. Cam greu sa organizam ceva vineri, ma gandeam ca sambata sa facem un pranz comun, fiecare cu ale lui pentru toata lumea, seara un foc cu frigarui si cina festiva. Duminica, ziua-i lunga, facem excursii, Babe, telecabina, poteci sau lenevim. Stim cine - cand soseste, orientativ, sa putem organiza ceva comun?
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Cred ca putem miza pe prezenta unui numar de persoane vineri dupa-amiaza, motiv pentru care in mod sigur se va face ceva (poate nu sarmale, dar un gratar tot se face). La toate intalnirile am avut colegi care au ajuns cu 1 zi inainte, la fel va fi si acum.
Eu intentionez sa plec din Sibiu joi dupa-amiaza.
Sunt cel putin 5 echipaje care vin de joi , la fel si eu , GEta &Michel , Duret & Doina ... Ditoiu Dorel si altii , asa ca vineri va asteptam cu sarmalele calde pe astia intarziati , nu e problema :)
Eu vin din timp pt organizare tabara , montat cele 2 foisoare pliante .... s.a.m.d.
Masa mare o facem cum a scris Relu sambata , dar vineri facem repetitie :) sau cum vreti sa-i spunem , preludiul ... :)
Si noi vom veni de joi, dupa ora 15. Aduc o cratita mare de sarmalute dar nu am un ceaun mare pentru mamaliguta, mai ales ca nu vin cu rulota si nu voi avea posibilitatea s-o fac, fiind cazata la pensiune. Dar cred ca se poate comanda si la restaurantul pensiunii daca nu voi gasi pe cineva amabil sa ne imprumute aragazul pentru acest lucru.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928