Circuit Romania cu autorulota 4-14 sept

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Circuit Romania cu autorulota 4-14 sept

Mesaj de Lupu Ciprian »

Circuit 11 zile in Romania

In topicul pe care-l tocmai ai inceput sa-l citesti voi incerca sa-ti descriu excursia noastra facuta in perioada 4-14 sept 2014 alaturi de cativa prieteni cu care am planuit sa ne vedem pe drum sau pe care i-am intalnit in drumul nostru …

Pt. diverse intrebari /detalii / info , iti raspund cu placere si pe privat PM sau mail la adresa lupucipriann@yahoo.com .. asta in cazul in care vrei sa ma intrebi ceva … despre traseu/ ruta sau locurile vizitate .
Circuitul nostru incepe cu plecarea de la Bucuresti .

Ziua 1 : ruta Pitesti - Craiova – Slatina – Turnu Severin – Orsova – Baile Herculane stationare 4 zile (380 km pana aici ) la Camping “La Tanti Maria “

Ziua 5 …..continuare 70 km catre nord x km la “Lac 3 Ape” ,stationare off camping 1 zi inainte de Caransebes

Ziua 6 urcam 180 km spre Sarmisegetusa – Hateg – Calan - Costesti , stationare camping Costesti jud HD 1 zi
Ziua 7 continuare 180 km , catre Sibiu cu stationare 3 zile in camping Salisteanca ( partener ClubRV-RO)
Ziua 10 continuare 265 km Sibiu – Fagaras – Brasov – Sacele – Cheia – Valenii de Munte – “Cotofenesti campare” jud PH stationare 1 zi
Ziua 11 – Cotofenesti ( Prahova ) –Ploiesti - Bucuresti 100km

Total 1300 km , consum mediu 10 % disel.

Ore de condus 5h in ziua 1-joi , apoi 2 h in ziua 5-luni ….. 2.5h in ziua 6-marti ……. 2.5 h in ziua 7-mierc …….. 4.5 h in ziua 10-samb si 2 h in ziua 11-dum.
Total ore de condus cca 18.5 h .
Viteza de deplasare in afara localitatilor a fost de cca 90 km/h iar in localitati 65 km/h.
Media per total a vitezei pe Ro a fost de cca 65-70 km/h.

Am condus in 6 din cele 11 zile , dar nu am facut raliu , adica am mers fara graba oprindu-ne pe drum la unele obiective de vizitat sau la o ciorbita la cate o terasa sau un popas…

Nu am avut de scos din rulota mai mult de 2 scaune , masa , iar gratarul sau organizatorul pliant l-am scos numai unde am stat 3 zile … cort nu am montat pt ca avem doar marchiza ( terasa ) fapt pt care instalarea sau plecarea faceau obiectul unei activitati de max 7-8 minute … max 10.

NU reglez antena TV , nu pun cale de stabilizare , nu am obecte de aranjat care s-ar putea rasturna in mers …. vin si plec repede daca e cazu’ :) .

Preturi campare :
-Tanti Maria Herculane 25 ron/zi
-Costesti ( HD ) 25 ron /zi
-3 ape lac /popas ( off camping ) 0
-Salisteanca (SB) 40 ron pt membru CLubRV-RO ( pret normal 60 ron )
- campare Cotofenesti (PH) 20 ron /zi

Vremea a fost in primele 2 zile ploioasa cu temperaturi in jur de 20 grade dupa care f placuta si cu temperaturi intre 23-28 grade zilnic .
Am putut merge la stranduri in Herculane , pe Dunare la Cazane , am vizitat diverse vestigii , am urcat pe Transalpina ( cu masina mica ) , am vizitat Marginimea Sibiului si Sibiul in 2 zile insorite dupa care am revenit spre “meleaguri” Prahovene la un spritz de toamna alaturi de prietenii nostrii , care sarbatoreau Sf. Maria cu intarziere la Cotofenesti Camping langa Slanic – PH.
In circuitul nostru am avut informatii de pe forum si la tel. de la fam Dinca ( Ploiesti ) cemaimancam.ro carora le multumim pt ca au scris si pe forum aici multe informatii + ce mai stiam de la Relu Deliu care mi le-a pus “pe harta” cum se zice … Relu “calcase “ pe acolo cu 2 saptamani inainte pe la “ apa calda “ :) …. In zona Herculane … Cheile Nerei

In urmatoarele zile am sa descriu separat etapele acestui TUR.
IN poze il veti recunoaste in afara de ceilalti prieteni si pe Irimia Ionut de la Suceava care a participat la jumatate din acest traseu ...impreuna cu sotia Mirela .

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Circuit Romania 4-14 sept

Mesaj de Lupu Ciprian »

Incep cu prima etapa si anume parcurgerea traseului Bucuresti - Pitesti -Craiova - Turnu - Severin - Orsova - Baile Herculane distanta de cca. 400 km pe care am parcurs-o in prima zi in aprox 5-6 h cu tot cu popas de cafea si o gustare .
Aici ne-am campat la Tanti Maria la tarif 25 ron/zi ce incl. si electricitate .
Coordonate GPS : 44.922588, 22.444889

De la Herculane se urca spre locul de campare pe drumul 67 D ce duce spre Baia de Arama .. este vorba de 2-3 km...de parcurs.

Este de preferat a se evita centrul adica efectiv sa ajungi prin Baile Herculane , cel mai bine fiind sa faci dreapta pe acest 67D inainte de a intra din DN in Herculane cu 200m .
Tel. Tanti Maria : 0255560289 , semnal vdf. este numai daca ai tel f. bun sau urci putin pe deal cativa m de aici din camping .
In "camping" exsista ghiuvete , toaleta model "turkish" , dus doar afara si cu apa rece ( nu ne-a deranjat).
Conexiuni curent 220v sunt in 3 locuri si sursa de apa la fel. Tanti Maria este f. amabila !
La strandurile de langa, intrarea este 10 ron/adult , respectiv 5 copil , iar apa are cca 28 grade .

Pe forum mai sunt si alte informatii pt a campa pe langa... in zona inclusiv la Camping 7 Izvoare care este inaintea strandurilor cu 1km . ATENTIE pe google Camping 7 Izvoare este indicat gresit acesta fiind direct la drum nu jos la Tanti Maria in curte .

viewtopic.php?f=21&t=7583&p=97442&hilit ... ria#p97442

Fiind vremea mohorata am decis a merge la piscina hotelului Roman ( acoperita , termosalina ) unde apa are cca 40 grade ....pret intrare 20 ron adult...
Dupa ce s-a mai indreptat vremea, in weekend , am fost cu masina mica spre Bozovici - Cascada Bigar si imprejurimi .
In perioada 4-7 sept am prins si "zilele Orasului Baile H" fapt pt care in zona era destul de multa animatie .

Intr-una din zile am vizitat si grota cu sauna naturala aflata sub Hotel Roman , tunelul avand peste 100m ... aici am mers pana la capatul tunelului cu lanternele , zona in care aerul ajungea la 80 grade C.
Pozele nu se vad , nici filmarea din cauza aburilor .. au fost facute cu un tel Sony waterproof dar degeaba ... senzatia insa a fost unica ... am mers permanent prin apa calda pana la glezne , din stanca efectiv in tunel curgea apa pe noi , apa care "izvora " la temp de cca 58 grade ...C ... intuneric , emotii... dar si relaxare cate 5-10 min reprize in singuratatea aceea intr-o groapa sapata de apa ... un fel de jacuzi sau hidromasaj dar facute in stanca nu la spa la bazin... iar toate astea sunt in Romania le avem aici in timp ce altii fac insule de nisip in forma de palmier artificiale noi nu punem in valoare lucruri date de-a gata de mama natura ....

Tot din zona Hotel Roman se pot vizita urcand usor pe munte in cateva minute Grota Haiducilor sau pe traseu mai lung ....Pestera Hotilor ... atasez foto ....
Dupa amiaza in general stateam la "relax " la strandul de langa locul de campare.
Interesant mi s-a parut faptul ca pe Valea Cernei erau amenajate "cadite" de beton facute chiar de turisti in dreptul izvoarelor ce aveau la iesire cca 58-60 grade C , cadite in care te puteai relaxa cateva minute , pt ca mai mult nu puteai suporta caldura sau probabil inhala aerul cu iz de sulf ....
In aceste cadite incapeau cateva persoane ( pana la 10) ce puteau sta in apa fierbinte la relaxare sau la terapie... de aici puteai iesi pt a intra direct in Cerna unde te scaldai in raul ce avea cam 10 grade :) C

Plimbare cu bicicleta am facut catre baraj Lac Prisaca .... cativa km zona in care am vazut mai multe echipaje campate off.
La noi in camping am intalnit 2echipaje de la Craiova ai caror membrii au fost bucurosi sa primeasca un colant de simpatizant ClubRV , o harta si catalog Falle... ne cunosteau din vedere de pe forum .

Tragand linie as spune ca Herculane este un oras cu potential ,dar lasat in paragina ca si alte statiuni ...
In afara de Hotel Roman care avea bazin , centru de masaj /spa si un restaurant bine aranjat, nu prea mi s-a parut a fi renovat ceva in zona ...

In urmatoarea postare voi prezenta plimbarea pe Dunare la Cazane , pestera Veterani ( pe Dunare ), M-rea Mraconia, Statuia sculptata Decebal si vizitarea Manastirii Sf. Ana de la Orsova .

Pana atunci poti viziona fotografiile corespunzatoare celor scrise mai sus .

Salutari ! Cip & Irina ...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Circuit Romania 4-14 sept

Mesaj de Rusu Mihail »

Frumoasa excursia, cit si pozele ! ( vezi ca ai doua care trebuie sa le intorci ). De fapt v-am urmarit pe FBook toata excursia, bravo, se pare ca v-a placut traseul.
Bine ca prezinti traseul cu detalii, poate unii vor calca prin acele locatii. E bine sa aibe cit mai multe "info"...Imi place poza in caruta de pompieri, e de belea ! :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pana sa ajung la Dunare mai pun ceva poze din Herculane si imprejurimi .... inclusiv 2 filmulete .
Strandul este alimentat cu apa de la Izvorul Crucea Ghizelei 31.5 grade C dar la intrare in strand apa are 28 grade C

film camping Tanti Maria - Herculane

poze ( dati clik pe foto pt vizualizare la dimensiune mare )

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

filmulet strand

Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Continui topicul cu plimbarea pe Dunare la Cazane unde apa , parca fierbe din cauza reliefului stancos de pe fundul apei …

Am coborat de la Baile Herculane la Orsova in port, fiind la numai 20 km distanta, unde dupa o negociere am plecat cu salupa de viteza dotata cu motor de 75cp intr-o “croaziera” de 2 h ce avea sa includa Cazanele mari , mici , pestera Veterani si observarea a 3 obiective Tabula Traiana , Statuia Decebal si respectiv Manastirea Mraconia … celelalte explicatii ale “ghidului nostru” (un barcagiu vesel si spontan) , au fost f. interesante , despre Dubova , Orsova orasele vechi astazi inundate , acoperite complet de apa ……. la aceasta ora , nivelul Dunarii fiind odinioara undeva mai jos cu 30 m pana a se construi Barajul “ Portile de Fier “.
Pozitie GPS de unde se poate pleca cu barca din port 44.732468, 22.403357
Orsova b-dul 1 dec 1918 nr …. 28 ( adresa )
Locatia se afla pe malul Dunarii pe Dn 57 in dreptul scolii de Caiac Canoe.. oricum sunt si mai sus si mai jos diversi care pleaca pe traseul descris mai sus…
Pret 50 ron de pers ce include obiectivele de mai sus , croaziera 2 h.
Exsista si vaporas de croaziera la 38 ron sau ceva de acest gen dar dureaza mai mult , are viteza mica si nu acosteaza la Pestera Veterani pt. vizitarea acesteia.
Pestera Veterani se viziteaza exlcusiv cu acces de pe Dunare si a fost candva “ mult mai sus” pe vremea cand nivelul apei asa cum scriam era la 30 m mai jos fata de ce vedem in zilele noastre .
Taxa vizitare pestera ce include ghid , 8 ron. ( voi atasa mini film de aici )
A fost folosita ca punct de observare si “ cetate de aparare “ impotriva celor ce navaleau peste Dunare .
Chiar daca astazi pt unii nu prea e la moda sa fii patriot , trebuie sa intelegem ca aici au fost oameni care s-au confruntat cu probleme reale si carora le datoram respect pt ca au tinut “zidurile” si limitele acestei tari in asa fel in cat astazi suntem un intreg nu bucati decupate …
Statuita sculptata in stanca ce-l reprezinta pe Decebal iti taie rasuflarea si pe moment te trimite intr-o alta lume “ a dacilor ce stapaneau muntii pana la Dunare “ moment in care simti ca iti respecti predecesorii, te mandresti ca esti roman si te bucuri ca nu te-ai dus in concediu la ALL inclusive in Bulgaria :) , venind aici sa-ti vezi neamul ,tara , locurile …

Este cea mai mare statuie din Europa sculptata in stanca si a fost realizata in 10 ani, finalizata in 2004 , finantata de miliardarul Dragan … caruia noi romanii-i multumim pt ca a cheltuit sume imense pt asa ceva , un adevarat roman prin acest gest , zic eu …
Peste 2 zile aveam sa ajungem si la Sarmisegetusa tot locuri calcate de daci si romani unde am vazut ce a mai ramas astazi din noua capitala ( ULPIA TRAIANA SARMISEGETUSA ) construita de romani dupa ce i-au infrant pe dacii lui Decebal undeva la 40 km mai sus la Sarmisegetusa Regia … pe langa Costesti ( HD ) , unde aveam sa si campam ...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Continui cu 2 mini filme Dunarea la Cazane si Statuia " Decebalus REx " ...

Dupa ce nea' Mihai ,ne-a recuparat de la Pestera Veterani si ne-a dus la Orsova in miniport am vizitat Manastirea Sf. Ana , iar apoi Biserica Romano-Catolica "Neprihanita Zamislire " .

INFORMATII UTILE :
Adresa Manastire Sf. Ana : Str. Pamfil Seicaru , Orsova .... Manastirea este situata pe Dealu' Mosului de unde aveti o vedere de ansamblu catre Cazanele Dunarii .

Tel. nea' Mihai barcagiu 0724064460 mail pavelmio70@yahoo.com ... au si pensiune in zona ...
Este un om amabil , spontan , vesel , caruiai-i dai banu' cu placere ! :) ...credeti-ma !

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Prima etapa s-a incheiat in duminica 7 sept , urmand ca aII-a zi sa urcam de la Hercuane catre lacul TREI APE .
Am mai stat o zi la Tanti Maria care ne-a oferit cea de-a 4 zi de campare ca bonus...
Luni aveam sa plecam catre urmatoarea destinatie , pe malul lacului in conditii off camping ...

Intr-una din fotografi se pot vedea pe gratar "scrijele " a la Jeremy... ;) sunt pt. cunoscatori ...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Circuit Romania cu autorulota 4-14 sept

Mesaj de Lupu Ciprian »

Aventura noastra continua luni , 8 sept 2014 cu etapa a-II-a si iata-ne plecati dupa 4 zile din Herculane – Valea Cernei catre Muntii Semenic, spre urmatoarea destinatie situata undeva la mai putin de 100km la nord, mai exact spre Lacul Trei Ape .

Am bagat pe GPS – Brebu Nou , aveam si coordonatele de la fam Dinca si-n 90 min eram acolo dupa un drum superb , ca-n palma … aer curat , peisaj pe masura . ( minifilm 30 de sec/drum)

Ne propusesem sa nu facem raliu in acest concediu , fapt pt care urmatoarele 2-3 destinatii se aflau la 1-2h, de condus una fata de cealalta .
Am urcat 30 min in treapta 2 si 3 , dar a meritat … diferenta de nivel cateva sute de metrii .
Aici am campat in conditii off , la un fel de popas rutier , izolat complet de sosea…….. ne-am descurcat si de ceva lemne pe acolo , am facut un foc pe cinste , un iepure cu sos alb usturoi mult si ciuperci la cuptor in englezioaica lui Ionut Jeremy ( Irimia ) .. stropit cu vin si asezonat cu usturoi… iepurele nu Jeremy.. :) de fapt si Jeremy, dar doar stropit cu vin !
Fetele au ajutat la diverse si am facut si o tocanita pt ca ne era teama ca ramanem nemancati cu iepurasul ala de 2kg si ceva ciuperci la … 4 persoane …
Eu am facut pe bucataru’ sef in timp ce Ionut a executat o reparatie in regie proprie , la trapa ce zburase-n mers …noroc ca am observat-o eu intr-un sant si i-am comunicat prin statia CB… in acest fel a recuperat-o dupa o plimbare de 15 min pe jos !
Seara s-a incheiat intr-o liniste tipic montana nederanjata deloc de trafic ( pe acolo trece o masina la 3h), langa foc.... am stat la o discutie si un pahar de vorba … planuind itinerariul nostru pe mai departe .

...continuarea maine ....

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

A-II-a zi dis de dimineata pe nemancate eram cu unditele-n apa , dar fara succes, asa ca dupa 30-40 min ne-am hotarat sa organizam micul dejun si sa mai stam la relaxare , plaja... etc, mai ales la insistentele fetelor carora ne supunem indiferent ca vrem sau nu …. :)

Mai jos se vad 2 fotografii cu locul de campare ( mai bun ) , aflat cu cativa metrii mai jos, loc la care nu am avut curajul sa coboram ca sa nu riscam sa ne prinda ploaia jos acolo cu RV-urile …

Tot in acea dimineata a sosit un cuplu de cortisti seniori de ( aprox. 60 ani ) cu care ne-am imprietenit si le-am prezentat locul de campare…. cel de pe malul lacului , usor accesibil pt ei , care venisera cu un VW Golf IV.
Domnu' cu Golfu' ne-a dat cateva rame subtiri , dar tot n-am avut succes la pescuit ... dansul ne-a spus ca daca nu merge aici se va muta pe lac "Gozna" spre Valiug mai sus urcand in adancimea muntilor Semenic.

Apa nu era la temperatura cat sa faci baie iar barca nu aveam asa ca in lipsa de alte activitati dupa ce am lasat fetele sa se perpeleasca pe ambele parti cat sa fie rumene si imbujorate , am ridicat ancora si am intins-o spre Sarmisegetusa.
De remarcat ca aici era ceva ca si o statiune cu debarcader si activitati .. hidrobiciclete , aveau cazare la casute ( nerenovate ) si era si un camping in zona “ Camping 3 ape “ , dar nu l-am vizitat .
Coordonate GPS : N45.22446 E22.14461
Loc. Brebu Nou , jud Caras Severin.
Pt. cei ce nu agreaza “viata “of camping puteti merge la ….. Camping 3 ape tel 0724910270
http://campingtreiape.ro/index.ro.php

Voi continua de maine ETAPA 3 …. traseul LAC Trei Ape – Sarmisegetusa - Hateg – Costesti Camping …

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Plecand de la Lac Trei ape , am inceput etapa a-III-a a circuitului , continuand spre urmatoarea noastra destinatie langa Hunedoara, la camping Costesti . Distanta pana aici a fost de 150 km , dar am injumatatit-o , stiind ca avem de vizitat pe drum Ulpia Traiana Sarmisegetusa pe Dn 68 , unde am luat si masa.

Drumul pana la Sarmisegetusa a fost placut ( mai putin de 2 h ) …. poti vedea pe o parte Muntii Poiana Rusca, iar pe cealalta Muntii Retezat .
Aici la Sarmisegetusa se poate vizita complexul arheologic , unde puteti vedea ce a mai ramas din capitala Daciei Romane . A nu se confunda cu Sarmisegetusa Regia , care este la 50km de aici, mai exact langa Costesti unde aveam sa ajungem …. acolo a fost capitala Daciei ( cucerita de romani ) …

Coordonate GPS 45.515955, 22.785215

Biletele pt vizitare Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa costa 10 ron si sunt valabile inclusiv la muzeul de Arheologie aflat tot aici, dar la 300m distanta si credeti-ma , merita vizitat !

http://www.ghidvideoturistic.ro/ghid-tu ... -32-p.html

La intrare sunt ceva terase unde va recomand sa incercati o placinta cu branza facuta in “stil local .”
Am continuat drumul mai tarziu catre Costesti (jud Hunedoara ) pe directia Sarmisegetusa – Hateg – Calan , apoi dreapta si dupa ce am urcat ceva dealuri destul de inalte ( o adevarata aventura ) .. am ajuns la Costesti in aprox 1 h…

Drumul pana la Costesti tragand linie este unul placut...

De mentionat este ca la Hateg se poate vizita si Rezervatia de Zimbri

Info:
http://gorobic.com/rezervatia-de-zimbri-hateg-slivut

Tot la Hateg am intrat si la un LIDL pt aprovizionare , mai ales ca de cand am schimbat rulota cu camperul stim ca aprovizionarea se face obligatoriu cand te muti catre urmatoarea locatie .

Urmeaza- luni - Camping Costesti - Cetatuia Dacica de la Costesti ( HD ) si imprejurimi ...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ajunsi la Costesti ( de Hundoara ) am identificat campingul care la acea ora era gol , ne-am campat ,am gasit deschis acolo , chiar daca nu era nimeni sunasem si ni s-a spus sa intram , fiind deschis .

Locul este dotat cu absolut tot ce trebuie .
Tariful achitat a fost 25 ron ( n-am solicitat current 220v ) . A venit sora patronului care are si o pensiune in zona , Pensiunea Sarmis

tel contact Crisan Gheorghe, Nasta Cornelia
0735 767 363 0722 564 107 0254 246 779

Coordonate camping Costesti de Hunedoara,
GPS: N 45.6742378 E 23.1669940

Info:
http://www.turistinfo.ro/costesti_de_hu ... 67833.html

Oamenii-s f . amabili zona placuta si inca "virgina" sunt multi care fac drumetii , nu BMW-uri care ridica praf in spate ... ca-n alte zone.

Dupa ce am bagat in curte RV –urile atat noi , cat si Jeremy ( Ionut) si le-am pozitionat se facuse deje h 18 si am desfacut o binemeritata bere …

Locul de campare este impecabil ,pe malul raului Orastie, in mijlocul naturii , curatenie exemplara , toalete curate , raul susura usor in fundal fapt pt care preferi sa nu pui nici un fel de muzica si sa asculti "muzica naturii "...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Hai ca in seara asta am reusit sa vad din poze si clipuri... dar in alte seri s-a blocat laptopu... no fi el de ultima generatie dar s-a blocat. Ideal ar fi 5-6 poze si clip youtube, astfel vom putea viziona si cu un procesor dual core... :D . Nu mai zic de pozele lui Cosmin... blocaj complet. Bravo, felicitari pentru iesire, posibil un concediu anul viitor pe urmele voastre.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Scrie răspuns