Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu mi-am confectionat unul. dintr-o teava care traverseaza rulota. am sudat la mijloc o placa de 2mm pe care am fixat roata de rezerva. Intr-un capat am prins de sasiu un pivot de care este fixata teava cu 2 grade de libertate. In capatul opus am confectionat un sistem de asigurare cu carlig si surub. Practic se scoate surubul, se elibereaza carligul si teava cu roata cu tot pivoteaza spre spatele rulotei, unde se poate demonta de pe suport. Astfel nu stai in drum, nu esti obstructionat de acostament sau bordura, spatele rulotei de obicei este mai ridicat, deci...numai avantaje fata de cel clasic gen glisat lateral. Plus ca este mai usor cu ceva kg.
Precizez ca sistemul este copiat de la rulota Chateau.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Radu , nu ai putea sa pui si cateva imagini cu suportul conectionat de tine?
Mai suntem colegi care am dorii sa ne facem asa ceva in regim ”home made”!
Am putea mult mai repede si mai usor sa realizam si noi!
Multumesc !
Cam greu cu fotografiile acum. Rulota este "cazata" cu prelata pe ea. Nu cred ca reusesc sa fac fotografii in aceasta situatie. Dar pot sa explic la telefon daca cineva este interesat. Nu este asa complicat.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Ma interesa cel facut de tine si montajul lui sub rulota, dar incerc sa ma descurc asa din "imaginatie" si cele explicate de tine. Poate si un desen de mana ar fi de ajutor in lipsa de fotografii! Multumesc mult!