Sunt un membru nou al comunitatii dumneavoastra si va salut cu aceasta ocazie. Mi-am dorit cu multi ani in urma o autorulota care sa tracteze un peridoc cu o barca sa-mi pot petrece asa cum doresc eu un concediu.Diferitele evenimente m-au facut sa-mi aman proiectul dar anul acesta sunt decis sa-mi achizitionez in prima faza autorulota.Am fost placut surprins sa constat ca exista un site de profil si iata-ma in pozitia in care va scriu si va cer sfatul pentru achizitionarea unei autorulote de max.3500kg care in viitor va putea tracta o barca.Sunt constient ca orice remorca adaugata la cele 3500kg sporesc masa ansamblului deci va trebui sa am carnet de conducere in viitor litera BE sau poate C.Am citit subiectele postate pe site si sunt increzator ca experienta globala ne aduce avantaje tuturor.Doresc sa plec in Germania marti saptamana viitoare cu sotia mea pentru a vedea care sunt ofertele si care sunt conditiile.
Din experienta dvs care ar trebui sa fie criteriile principale care vor sta la baza achizitionarii acestor utilaje ?