doresc si eu o autorulota

Cum punem poze, imagini video, cum scriem, etc
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
BasaPetru
Membru forum
10
Oras: sighisoara
Data nasterii: 01 Noi 1958

doresc si eu o autorulota

Mesaj de BasaPetru »

Sunt un membru nou al comunitatii dumneavoastra si va salut cu aceasta ocazie. Mi-am dorit cu multi ani in urma o autorulota care sa tracteze un peridoc cu o barca sa-mi pot petrece asa cum doresc eu un concediu.Diferitele evenimente m-au facut sa-mi aman proiectul dar anul acesta sunt decis sa-mi achizitionez in prima faza autorulota.Am fost placut surprins sa constat ca exista un site de profil si iata-ma in pozitia in care va scriu si va cer sfatul pentru achizitionarea unei autorulote de max.3500kg care in viitor va putea tracta o barca.Sunt constient ca orice remorca adaugata la cele 3500kg sporesc masa ansamblului deci va trebui sa am carnet de conducere in viitor litera BE sau poate C.Am citit subiectele postate pe site si sunt increzator ca experienta globala ne aduce avantaje tuturor.Doresc sa plec in Germania marti saptamana viitoare cu sotia mea pentru a vedea care sunt ofertele si care sunt conditiile.
Din experienta dvs care ar trebui sa fie criteriile principale care vor sta la baza achizitionarii acestor utilaje ?
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 20 Ian 1967

Re: doresc si eu o autorulota

Mesaj de Gabriel Schuster »

Buna seara,
Cred ca inainte de plecare ar fi utila o cautare pe ebay.de, subiectul fiind "wohnmobil",pt a vedea care ar fi oferta aferenta bugetului dvs. Alte siteuri ar fi mobile.de, gebrauchtewohnmobile.de . Nu de alta, dar veti pleca cu o minima imagine asupra ofertei. In functie de an, verificati conditiile de inscriere in Romania, mai ales costurile.
Ca si criterii, primul ar fi MMA mai mic de 3500 kg pt a conduce cu categoria B. Apoi capacitatea si puterea motorului vor dicta tinuta la drum , dar si costurile aferente combustibilului si impozitelor.
In functie de numarul de persoane alegeti locurile pe scaun cu centura si locurile de dormit, acestea definind gabaritul vehiculului.
Toate au toaleta cu rezervor cu golire exterioara , dar ar fi de preferat cu cabina de dus separata. Apa calda sa fie facuta cu un boiler pe gaz si 220 V, frigiderul sa fie functional pe toate sursele ( 220 V , 12 V si gaz). Rezervorul de apa potabila si cel de apa uzata sa fie cat mai mari.
Ar mai fi de urmarit ca dotare o antena, TV,panouri solare cu regulator si bateria aferenta, instalatie de climatizare, rulori anti soare si plasa de tantari la toate ferestrele, etc.
Va doresc o calatorie fructuoasa si sa ne auzim la intoarcere, cand ne veti prezenta achizitia.
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
BasaPetru
Membru forum
10
Oras: sighisoara
Data nasterii: 01 Noi 1958

Mesaj de BasaPetru »

Multumesc ptr indicatii.Daca doresc sa tractez o remorca de tipul peridoc ptr ambarcatiune in afara de conditiile legale motorul trebuie sa aiba vreo caracteristica aparte ?
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Motor 2.5 sau 2.8 va trebuie ca sa tractati si o barca . Atentie la TAXA DE MEDIU este colosala pt un camper euro 3 sau euro 4 din 2001-2008
Cautati un camper care sa aibe carlig cu instalatia electrica aferenta OMOLOGAT
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Scrie răspuns