Locatia nu o am nici eu, iar terenurile sunt destul de scumpe in zona, ca suprafata as vrea minim un hetar (10.000 mp)
Cu 10 posturi de campare nu as face, cand zici camping te gandesti la ceva mare, cu anumite facilitati care nu le poti face pentru 10 posturi, numai spun ca pentru clasificarea unui camping la 4 stele (am inteles ca in Ro maxim este 4 stele) esti obligat sa faci un numar minim de vreo 40 sau 50 de posturi, cu minim 100 mp de teren pentru un post de campare, un wc la nu stiu cate persoane...etc.sunt destule conditii de indeplinit sa il poti numi camping...apropo, stie cineva unde se poate vedea clasificarea campingurilor actuale din RO de catre ministerul turismului (sau cine se ocupa de aceasta clasificare) ?
Uitati cam ce se cere pentru a face un camping
http://www.fivestar-hospitality.ro/ro/a ... ilor-19807 nu cred ca vreunul din Ro respecta cat de cat aceste criterii...
La fel ma gandesc si la tarif, daca la noi in RO nu mergi pe un tarif de maxim 50 Ron, cu toate conditiile decente omul se duce offcamping, eu cel putin asa cred...
Astept ideei in continuare...
Multumesc !