Avand in vedere experienta de acum 2 saptamani, in sensul ca am utilizat coordonatele gps din wiki si am ajuns la ceva pensiune (noroc cu parcarea acesteia ca am avut cum sa intorc atelajul) si nicidecum la camping, imi propusesem sa modific coordonatele si numarul de telefon de pe pagina dedicata acestui camping. Dar daca tot s-a deschis topicul acesta am sa le trec si aici. Astfel, coordonatele sunt 45.34747* N, 26.70975* E, iar numarul de telefon este 0744554553, dl. Aurel Boboc. Numarul de pe pagina wiki apartine fetei dl. Boboc, iar acesta se afla ocazional in camping, dl. Boboc este "rezident" permanent :). Am sa le modific si in wiki, dar am rugamintea, daca ajungeti weekendul viitor sa confirmati exactitatea coordonatelor. GPSul meu este destul de batran si este posibil sa vrea sa fie pensionat. Oricum coordonatele din wiki au fost exacte, a navigat perfect dupa ele, numai ca erau coordonatele Pensiuni "Nustiucum" din Paclele Mici. Distractie placuta, vreme buna si vant din spate!
L.E. Modificat si in pagina wiki!