Vacanta 1 septembrie in Transilvania

Orice membru al forumului ClubRV-RO poate propune o intalnire rulotistica
Mihai Combei
Membru forum
15
Oras: Constanta
Data nasterii: 05 Sep 1959

Vacanta 1 septembrie in Transilvania

Mesaj de Mihai Combei »

Buna tuturor! Avem rulota parcata in Rasnov si intentionam sa petrecem cateva zile in Transilvania incepand cu 1 septembrie. Am inteles ca la Sovata ar fi un camping ok dar sper sa mai fie si altii din club acolo. Daca cineva are o alta locatie in plan si ar dori sa mearga in aceasta perioada ne atasam cu placere. Astept propuneri si sugestii!!
Mihai , Constanta
Ford Mondeo +Elddis Hurricane Ex300
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Re: Vacanta 1 septembrie in Transilvania

Mesaj de Ionut Irimia »

Pe 1 septembrie voi ajunge 3 zile la Sovata..Cred ca v-om sta in campingul Perla Lacului viewtopic.php?f=122&t=6924&p=91098&hilit=sovata#p91098 care e partener Club Rv..Daca sunteti prin zona ne auzim la telefon si de ce nu la un gratar la Sovata
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Mihai Combei
Membru forum
15

Mesaj de Mihai Combei »

Buna Ionut! Am vizitat pagina web a campingului si ni se pare ok ca si locatie si preturi, am vazut ca este in contract de colaborare cu club RV . Noi am dori sa stam mai multe zile,speram ca vremea si ambientul sa ne ajute.Ne vom intalni cu drag cu voi!
Mihai , Constanta
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Desigur..noi in principiu pe 1 Septembrie vrem sa fim la Sovata..Si sa stam pana pe 4 dimineata unde v-om pleca intr-un circuit in jos spre Herculane,Cazanele Dunari..Mi-ar face placere sa ne vedem :D
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Mihai Combei va astept daca vreti sa veniti incepand din 4 sept spre vest in jos la Dunare ( S-V )
pt. un circuit - Orsova - Cheile Nerei - Herculane - Sarmisegetusa - Hunedoara - Sibiu - Fagaras ( Laguna A) - Piatra Craiului Zarnesti .... cam 10 zile juma'/juma' on si of camping.... pe finu ( Ionut Jeremy ) deja l-am convins , poate veniti impreuna direct de la Sovata sa facem acest circuit in formatie de 3 , poate chiar 4 pt ca am mai primit telefoane .... Dorel Ditoiu ( aviatoru') & Cristina de asemenea este posibil sa vina ...

Circuitul are 1200km plecand de la Bucuresti si retur , pt voi trebuie calculat unul fiind din Ct celalalt din Suceava , dar nu mai conteaza....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Mihai Combei
Membru forum
15

Mesaj de Mihai Combei »

Buna Ciprian! Multumim de invitatie dar trebuie sa rezolvam problema cu infiltratia rulotei cu d-l Pascu, a zis ca vine pe 5 la Brasov. M-au sunat de la servici ca au nevoie sa merg acolo(si eu abia am venit acasa pe 22 august dupa 2 luni!!). Sper sa nu insiste sa plec saptamana ce vine, sa ratez si Sovata si reparatia rulotei!
Cu stima, Combei
Mihai , Constanta
Scrie răspuns