Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Pai Praid este una si Turda este alta.
De acu' vreo 3-4ani cand am fost in zona nu cred ca s-au mutat muntii din loc. :D
In Sovata , este camping Vaskert pe care NU IL RECOMAND sub nici o forma, si mai este un camping ceva mai modest dar mult mai OK din punct de vedere al pretului la iesirea din Sovata spre partia de ski.
Camping-ul Mustang de la Campul Cetatii il recomand cu cea mai mare placere , si cu cea mai mare incredere.
Pentru zona Turda , se poate merge vreo 10-15km pana in Cheile Turzii unde se campeaza in conditii de off-camping , sau se poate campa in Camping Faget situat la coborarea de pe Dealul Feleacului spre Cluj , pe partea stanga a drumului la vreo 1km de la primul sens giratoriu de dupa placuta de intrare in localitate. Curat , destul de linistit , bai , dusuri , curent, preturi acceptabile .
Campingul mai modest la care face referire Adrian este Camping Stana de Vale din Sovata ..
va recomand tuturor sa folositi functia cautare "search" a forumului ... gasiti .. multe ...
Am stat si noi aici in 2012 cu Fam. Stoica o saptamana si am platit cca 40 ron de echipaj .
Are ce trebuie , apa dusuri , dar nu este renovat si dotat modern , insa pozitionat in padure langa un rau ..f placut ... ca pozitie .
In Sovata se ajunge facand o plimbare de 3-4 km spre centru ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Stoica a fost si in acest an la Stana de Vale .
Este un camping cu dotari decente si cu preturi pe masura . Pentru cineva care are o rulota utilata ( baie , WC, dus) cred ca sunt suficiente apa si curentul.
Am fost noi in weekendul acesta la campingul Stana de Vale. Am platit 42 de lei pentru camper, 2 adulti si 1 copil de 5 ani, cu curent inclus. Pe scurt, descrierea de mai sus se potriveste. Este un loc cu un potential foarte bun, DAR:
- in camping era o haita de vreo 4-5 maidanezi, nu pareau agresivi dar mie unul nu imi place sa stau pe terasa la un pahar de vin sau la masa si cainii sa se uite in gura mea. Sau, cum am vazut weekendul acesta, sa se imperecheze printre rulote.
- Campingul are reguli clare afisate atat pe site cat si la receptie, iar cu litere mari boldate scrie clar ca e interzis petrecutul cu galagie pana in noapte tarziu. De cand am ajuns deja am identificat un loc unde mergea muzica la un volum deranjant, unde erau persoane pentru care regulile nu exista, si spre miezul noptii s-a lasat chiar cu un mic scandal, cand un domn de la o casuta le-a atras atentia ca sunt prea galagiosi. Iar cei ofuscati au fost tot petrecaretii, ca vezi domnule, ce oameni dificili. Mi se parea normal ca administratia campingului sa ia atitudine, dar... nimeni nimic.
In rest asa cum am spus, locatie de nota 10, Sovata e la 2-3 km (noi am mers pe jos), dar nu cred ca o sa mai calcam pe acolo.