Sfanta Maria - 15-17 august si pescuit "La Nada", la Oniscan

Orice membru al forumului ClubRV-RO poate propune o intalnire rulotistica
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Sfanta Maria - 15-17 august si pescuit "La Nada", la Oniscan

Mesaj de Popa Violeta »

Mi-ar face placere sa ne intalnim cu ocazia marii sarbatori de Sfanta Maria, cu toti rulotistii din zona Moldovei (si nu numai), la campingul "La Nada" de la Oniscani (jud.Bacau). Daca sunt colegi care doresc sa sarbatoreasca alaturi de noi acest eveniment suntem gata sa deschidem lista cu inscrieri, ca intotdeauna fara pretentii ci animati de dorinta de distractie si voie buna. Asteptam vesti de la bunii nostri colegi din Bacau, Piatra Neamt, Botosani, Vaslui, Iasi etc.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Parfeni Ioan
Membru forum
13
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Re: Sfanta Maria - 15-17 august si pescuit "La Nada", la Oni

Mesaj de Parfeni Ioan »

Buna seara!
Chiar ma asteptam ca dvs. sa deschideti un topic cu intalnirea de Sf. Maria.
Intelesesem de la unii colegi din Bacau, ca nu prea ar subscrie acestei locatii, deoarece intalnirea este la sfarsit de saptamana(vineri-duminica) si, ca de obicei, in wekend vor veni multi romascani si nu avem garantia ca ne va tihni sederea.
Mai era o propunere la Camperland. Eu cu Galina vom fi prezenti acolo unde va fi toata lumea.
Daca va ramane totusi Oniscani, trebuie facut in asa fel sa putem ocupa aceleeasi zona din preajma prizelor.
Asteptam si parerile bacauanilor, romascanilor, nemtenilor, iesenilor, s.a.m.d.
Lista tot trebuie facuta, indiferent unde ne vom duce , asa ca fam. Parfeni spune prezent, doua persoane, masina si rulota.
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Sfanta Maria - 15-17 august si pescuit "La Nada", la Oni

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Parfenie, locatia nu este "batuta in cuie" - era o propunere mai avantajoasa din punct de vedere al distantei de parcurs, pina si de la Oniscani. Importanta este intalnirea cu colegi si prieteni dragi, cu care nu ne-am mai vazut de la Sfintele sarbatori de Paste. Daca colegii de la Bacau au o varianta mai convenabila si in care sa ne simtim bine (fara frumnoasele chiuituri de la miezul noptii) atunci asteptam propunerea lor. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, ca sa schimbam si denumirea topicului. Imi pare rau ca nu pot suna, sa vorbesc personal cu colegii din Bacau (daca nu sunt plecati in concediu) dar momentan eu sunt plecata din tara.
Sper sa tinem legatura aici, pe forum, pana ma reintorc in Iasi.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Scrie răspuns