Aceasta negociere la care se face referire care a fost facuta in numel personal de un rulotist din Bacau nu are nici o legatura cu noi , cu Asociatia ClubRv-ro , sau cu acest forum.
Cand spun nu are nici o legatura cu noi ma refer la negociere nu la rulotist .
Cu toate acestea am preferat sa nu sterg " nemultumirea " colegului Nae Popescu care a tinut neaparat sa prezinte acest caz pe forum , fiind deranjat ca a fost folosit numele sau sau a fost dat ca exemplu el ca si persoana ...
Incercam sa nu cenzuram nimic atata timp cat se pastreaza un limbaj decent .
Mai jos prezint postarile mutate .
Eu personal nu am nimic de comentat si nu as fi scris aici daca unul dintre moderatori facea mutarea necesara .
Popescu Niculae scrie:Vin aici cu un raspuns catre unul dintre colegii nostri , am inteles ca este din Bacau . Azi 15 -07 -2014 s-a prezentat la receptia Camping Palace din Venus pentru a se caza , am inteles ca ereau 4 personae rulota si masina si dupa ce li s-a spus pretul pe zi cit au de plata au facut scandal si circ .Motivul a fost de ce lui ala din Alexandria adica eu ii luati 40 lei pe zi iar mie imi cereti 70 lei pe zi .Colegu nu este frumos sa faci o asemnea abordare de negociere si mai ales sa folosesti numele cuiva fara sa stii ce si cum .Si nu inteleg cum s-a putut cineva folosi de numele meu fara ca macar sa discut cu acea persoana in viata mea, si sa sustina niste niste aberatii si niste minciuni atita timp cit nu a discutat cu mine.
In primul rind 40 lei pe zi am platit in camping Palace din Venus in vara anului 2013 si am scris asta la acel momemt si asta findca am fost 2 persoane si am stat in acest camping 44 de zile in doua etape .
Prima etapa de 30 de zile iar a doua etapa de 14 zile . Pentru cele 44 de zile state anul trecut 2013 am primit o reducere din partea dl Sava .
Am mentionat si in alte postari ca , cu cit stai mai multe zile poti negocia o suma pentru campare care sa fie ok pentru ambele parti , dar sa incepi cu textul de ce lui ala ii ceri atit iar mie imi ceri atit mi se pare rusinos si foarte jignitor mai ales cind nu ai de unde sa stii ce suma platesc eu per zi .
In urma celor intimplate azi rog colegul in cauza sa intervina aici la aceasta postare si sa ne explice sa imi explice cind i-am spus eu lui ca eu platesc 40 lei pe zi in camping Palace din Venus in anul 2014 .
Daca nu o va face personal ma voi interesa si voi dezvalui numele acestui asa zis colog .
Ciprian am rugamintea sa nu stergi aceasta postare sa o lasi sa citesca toti colegi cum negociaza unii colegi o reducere de campare intr-un camping.
Radu Pascu scrie:D-le Popescu, chiar daca nu sunt implicat in aceasta disputa, consider ca este o problema personala intre dumneavoastra si persoana in cauza. Oricum nu cred ca este locul postarii aici, unde evaluam parametrii de performanta a unor campinguri de pe litoral.
Fara suparare, se poate considera o reclama sau o antireclama pentru campingul mentionat, si nu cred ca este scopul acestui topic.
Cred ca ar trebui sa se mute acest mesaj, disputa, sau ce o fi, intr-un topic separat sau...oriunde-si are locul. Rog un moderator sa rezolve aceasta problema.
Popescu Niculae scrie:Adica dv considerati ce am relatat eu o disputa ? Eu nu o consider o disputa nu am absolut nimic cu acea persoana dar modul jignitor in care a incercat sa negocieze daca a dorit asta nu mi se pare ok.S-ar putea ca si altii sa procedeze asa cea ce nu este deloc normal.Fiecare are dreptul sa isi negocieze pretul de campare dar aceasta metoda in care este implicata o persoana fara acordul ei nu este corect .Cea ce am facut eu aici este o atentionare pentru alti colegi nici decum o disputa .Nu ma deranjat decit faptul ca s-a folosit de mine si numele meu fara ca sa discute cu mine, a facut o afirmatie si mincinoasa si foarte jignitoare.
Daca aceasta postare nu isi are locul aici este cu totul altceva dar nu o luati ca pe o disputa , nu am facut altceva decit sa arat aici pe forumul nostru cum incearca unii sa negocieze daca ii putem spune asa un pret de camapre .
Daca trebuie mutata aceasta postare nu am nimic impotriva dar trebuie lasat sa se vada in ce mod considera unii ca se face o negociere.
Mai departe poate interveni persoana in cauza care a facut negoicierea si care poate sa relateze cazul ca sa "ascultam" si cealalta parte , asta daca e nevoie..... nici nu stiu si nu e treaba mea ...
Celorlalti colegi nu le recomand sa posteze aici ca sa nu alimentam o astfel de discutie , noi care oricum nu cunoastem cazul...