Camping Meduza , Eforie Nord

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Adrian Vatamaniuc

Camping Meduza , Eforie Nord

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Colegul nostru Doru a facut o scurta incursiune in acest camping si ne-a pus la dispozitie un set de poze , mai proaspete ca niciodata

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Camping Meduza , Eforie Nord

Mesaj de Cosmin Prund »

Am adaugat camping-ul pe harta Wiki. Va rog, cine stie locatia, confirmati-mi ca l-am pus bine: http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Camping_Meduza
Link-ul de pe pagina lor de facebook (cel care deschide harta Bing) este total aiurea. Eu am pus coordonatele dupa explicatia adresei: Eforie Nord, Strada Sportului cu intrare de pe Strada Grivita.

Am adaugat camping-ul si la chestionarul pentru evaluarea Camping-urilor, poate vrea cineva sa-l evalueze!
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Cum trebuie inteles <5zile -10%
adica daca stai mai putin de 5 zile primesti discount? :D

D-ul Doru ne nu poate spune doua vorbe despre conditii?
liniste, grup sanitar, distanta plaja, accesibilitate plaja etc?
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

V -am MUTAT POSTAREA AICI si va recomand sa dati cautare in forum inainte de a deschide un nou subiect , aveti in dreapta sus casuta de cautare .
Va multumesc pt intelegere !
Silviu Balasan scrie:Buna ziua! A fost cineva de de curand la acest camping? imi poate impartasii cateva impresii?
Din ce stiu a mai fost sigur 100% Sibiceanu Sorin , numai ca nu prea mai scrie pe acest forum ...

Am trecut si eu pe acolo cand am fost in aprilie la Tuzla la primarie si pe unde am mai avut treaba.

Se pare ca se va imbunatati situatia si la ei , campingul nu e urat ... poate il mai modernizeaza, tariful oricum e la jumatate fata de ce e pe litoral... chiar mai jos .

N-am incercat o colaborare pt. ca este o locatie f. departe de plaja si trebuiesc urcate , coborate scari , e o adevarata excursie sa te duci la plaja ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Daca plaja este foarte departe de camping la Meduza ,la Venus -Palace,cum este? Dupa aprecierea mea nu sunt mai mult de 300 metri cu tot cu scari.La baza scarilor este si o piscina(cu plata)pentru cei care evita apa marii .Acolo facea baie Sibiceanca cu Luca.Acum s-a mai marit si plaja(este enorma )si nu au voie sa puna sezlonguri in apropierea apei.Care are cont pe facebook poate intra aici -https://www.facebook.com/campingmeduza/?fref=ts sa se documenteze.
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Da si la Venus e tot departe , iar la Zodiac Jupiter e si mai departe fata de acestea doua.

Aici la Eforie s-a marit considerabil plaja o sa pun maine poze pt ca am fost in zona recent.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
ionut_ciuca
Membru forum
10
Oras: Baia Mare
Data nasterii: 03 Iun 1963

Mesaj de ionut_ciuca »

Am fost din 16 august anul acesta. Campingul la fel, multa umbra, relativ curat, nu foarte aglomerat.
Problema mare este grupul sanitar. Este oribil, cred ca cu greu mai poti gasi asa ceva in Romania. Din an in an mai rau adica nimeni, in toti anii trecuti, nu a facut nimic. Nu cred ca cineva de la protectia consumatorului sau SANEPID au fost pe acolo. Parerea mea este ca grupul sanitar este un focar si, ca sa faca cineva o renovare acolo, ar trebui inchis o perioada de cei responsabili.
Scrie răspuns