Corbu 2014 off camping !

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Corbu 2014 off camping !

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va anunt ca se poate achita o taxa de 100 ron anuala pt acces auto in B.R.D.D. si la fata locului adica pe plaja, aici venind angajatii ARBDD care pot incasa pe loc aceasta suma si se emite chitanta , respectiv separat permis acces auto.

Exsista separat si taxa pe zi atat pt acces auto 10 ron cat si pt persoane pt cei ce doresc sa plateasca doar pt 2-3 zile ...
Controalele se fac periodic am observat ca mai mult in weekend , dar nu se dau amenzi... oamenii inteleg si platesc .

Colegul nostru Soe a platit la fata locului ( acum in weekendul care a trecut ) si acum este fericitul detinator al unui astfel de permis pe 1 an :)
Ne-am intalnit pe plaja la Corbu ( ne auzisem si pe telefoane in prealabil ) si l-am invidiat pt pozitia pe care o avea acolo aproape de apa :)
Am stat la o bere la locul de campare si am mai vorbit despre forum /club.. tot aici a campat si Iuli Baltateanu... tot cu camperul ... erau si corturi sau alte echipaje cu rulote ... am cunoacut cativa rulotisti la fata locului .

Aici sunt cateva informatii... eu am sa sun la A.R.B.D.D. sa intreb poate facem ceva la nivel de asociatie sa avem un permis pt o intalnire comuna a asociatiei legala o data pe an , o intalnire de 7 -8 zile sa zicem , dar LEGALA si cu aceste taxe platite pt toata lumea.

http://www.info-delta.ro/delta-dunarii- ... i-456.html

Revin cu detalii ...
In situiatia in care va intereseaza ideea facem un grup fixam o data si mergem impreuna un weekend prelungit aici la Corbu.
Eu incerc sa platesc prin banca si sa obtin prin curierat permisul sau sa trimit pe cineva sa-l ia .... avem un coleg in asociatie care locuieste la Tulcea , el ar putea fi "cheia "! :)
Fişiere ataşate
20140628_115057.jpg
20140628_115107.jpg
20140628_121310.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Andrei Florin
Membru forum
11
Oras: bucuresti
Data nasterii: 28 Oct 1977

Re: Corbu 2014 off camping !

Mesaj de Andrei Florin »

super tare locatia...ati identificat vreo sursa de apa prin imprejurimi?
Toni Conecini
Membru asociat
11
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

anul trecut nu acceptau la plata rulota ci doar masina, zicand cu rulotele nu au voie. anul asta s-au mai desteptat? sau tot asa nu se accepta decat plata pe masina si pe persoana?
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Lupu Ciprian scrie:... sau sa trimit pe cineva sa-l ia .... avem un coleg in asociatie care locuieste la Tulcea , el ar putea fi "cheia "! :)
Va ajut cu placere dar de luni (07.07.14), pana atunci sunt prins cu alte treburi.

Salutari !
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Corbu 2014 off camping !

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se poate achita numai pt. auto si pt persoane pe zi sau pe an.... in cel de al-II-lea caz fiind mai avantajos .
Permisul este bun si pt. Delta fiind vorba de R.B.D.D. mai ales in actualul context in care am fost anuntat aseara de " cumatru' " Ciprian Rosca despre faptul ca la dna Pusa la Murighiol /Ponton Diadema taxa ce le-a fost ceruta saptamana aceasta a fost 50 ron/zi / echipaj in conditiile in care iarba netunsa ajunge pana la 1m, deci este neingrijit si s-a scumpit :) ... tipic romanesc !

cititi aici
viewtopic.php?f=107&t=7242&p=97722#p97722

@Andrei Florin
NU am identificat nici o sursa de apa . Am preferat sa stam la malu marii ro platind 40 ron /zi , avand apa si curent, dezavantajul fiind ca barca a trebuit sa o caram zilnic sus-jos-sus , la fel si motorul ... sau caiacul lui Cosmin ... noroc cu masina 4x4 care facea naveta .... jeepul lui Cosmin cu care am mers inclusiv la dig la pescuit de guvizi ...

In pozele de mai jos se vede drumul de acces dreapta din DN ce duce la Corbu in dreptul statiei de betoane , apoi stanga in poarta depozitului dupa cca 700m, se continua pana se termina drumul , moment in care se face iar stanga spre " malul marii" , ajungeti la un drum ce poate cobori la plaja dar este abrupt, continuati mergand paralel cu linia marii , treceti pe langa locatia "malul marii ", dupa care in 300m aveti o alta coborare la plaja , de data asta mai usoara , loc in care sunt facute pozele cu camperul colegului Soe ...

Am luat legatura cu colegu' Relu Zarnescu din asociatie si urmeaza sa vedem ce putem face . El locuieste la Tulcea si s-a oferit sa ajute .
Fişiere ataşate
DSCN0975.JPG
DSCN0976.JPG
DSCN0977.JPG
DSCN0978.JPG
DSCN0980.JPG
Dan Alexandru
Membru forum
13

Mesaj de Dan Alexandru »

Foarte utile informatiile! Despre plaja Midia se stie ceva?
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Si pe plaja Midia erau campate rulote si corturi. Drumul de acces este semnificativ mai dificil, noi foloseam respectivul drum sa coboram cu barca la mare. Este un drum de pamant (adica fara piatra), plin de santuri si cu panta destul de mare. Cred ca daca ploua e patinuar si in plus santurile respective fac accesul dificil/riscant pentru o rulota lunga sau joasa.

Plaja in sine este de asemenea inferioara calitativ fata de Corbu: mult mai multe scoici si mult mai putin nisip. Mult mai ingusta, si culmea este ca plaja propriuzisa este singura cale de acces auto, ceea ce inseamna ca nu se sta "in siguranta" pe prosop. Va spun din proprie experienta, cu masina 4x4, mergeam spre capatul digului pentru pescuit si unde vedeam ca vine o portiune mai putin tasata maream viteza sa nu ne impotmolim.

Nu exista pe plaja containere de gunoi sau toalete ecologice cum am vazut pe "Corbu".

Nu cred ca acolo se campeaza legal: daca aplicam reglementarile de pe plaja Corbu atunci nu-i legal, pe plaja Corbu exista panouri indicatoare pe care scrie ca accesul auto la distanta mai mica de 150 metri de apa este interzis, or plaja Midia e mai ingusta de 150 metri cu totul. Daca nu aplicam reglementarile de pe plaja Corbu atunci este interzis prin efectul legii camping-ului.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Dan Alexandru
Membru forum
13

Mesaj de Dan Alexandru »

WE trecut au fost niste prieteni pe plaja Midia cu corturile si spre seara au venit jandarmii si i-au gonit. Le-au spus ca nu au voie sa campeze, au voie doar sa faca plaja daca platesc 5 RON/zi.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La aceasta ora colegul nostru Mircea Vochita este cu rulota la plaja Corbu si nu are nici o problema .
A facut dreapta dupa coborarea catre plaja .... in acest loc .
Singura problema vis-a-vis de jandarmi este distanta fata de apa ..... sa nu fii cu atelajul exact pe plaja la cativa m de apa .
De recomandat este a se campa in partea de nord a plajei unde distanta la care te poti campa , fata de apa este mult mai mare ...
Poze nu doreste sa ofere pt ca toate pozele pe care le-au facut sunt nud :)
Fişiere ataşate
20140626_133245.jpg
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Pentru orientare fara busala :) nord este Tulcea si unitatea militara, sud este spre dig, rafinarie, Mamaia.

Cat am fost eu pe-acolo toate rulotele erau grupate inspre sudul plajei, cea mai avansata rulota era aproximativ la mijlocul plajei dupa care pustiu, nici o rulota pana-n "nord". L-am intrebat pe baiatul de la cafeneaua din capatul de nord daca e doar o coincidenta, a zis ca in partea respectiva nu-i voie cu rulote, doar cu corturi. Acuma baiatul respectiv era chiar un baiat, nu stiu cata baza se poate pune in spusele lui, dar ce spunea el corespunde cu ce se vedea pe teren: nici o rulota. Plaja este mai frumoasa mai spre nord, e mai lata si cu mai mult nisip.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Toni Conecini
Membru asociat
11
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

M-am intors si eu ieri de acolo dupa un weekend prelungit. Ca impresii...foarte frumos cu 3 amendamente.
1. vant foarte puternic si foarte obositor (de fapt stiam asta si de anul trecut, insa anul asta vantul a fost aproape pe tot parcursul zilei ceea ce facea ca mult nisip sa intre in cort cu neplacerile de rigoare).

2. dupa ora 20.30 pana pe la 23 extrem de multi tantari foarte foarte agresivi. Cu toate ca ne dadeam pe tot corpul cu autan, ne imbracam seara in blugi si maneca lunga, ciorapi, adidasi etc, torte antitantari la cort, aparat Baygon / Raid in rulota.... tot nu imi explic cum de au reusit sa ne ciuruiasca :(

3. fata de anul trecut sunt foarte multi caini vagabonzi pe plaja , nu sunt periculosi insa latra aiurea unii la altii cam toata noaptea.

In rest plin de corturi si mai ales de rulote (mult mai multe decat anul trecut in plin sezon). Nu a venit nimeni sa imi ceara nici o taxa.

naspa cu apa, eu am luat din Navodari. Nu am avut semnal Vodafone decat aleator
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
stegaru cristina
Membru forum
10
Oras: Galati
Data nasterii: 27 Dec 1980

Mesaj de stegaru cristina »

Am vorbit cu cei de LA administratia Deltei.Plata pt. permis o facem prin virament ban car ,IAR permisele ni se vor elibera pe plaja cand vin in control agentii lor.Specificam la plata, nr.auto si numele persoanelor pt care se solicita permis.
Se ridica insa din umeri cand intrebi CE faci daca rulota ramane campata,fara masina,treci nr. rulotei sau masinii?
In week.end a fost minunata vremea,APA calda si multaaaaaa lume. Noi am lasat rulota pe plaja, in grija unor vecini si de vineri ne mutam LA mare!!!!!
-Semnal din cand in cand ,orange/vodafone.
-APA adusa din navodari
-Tantarii LA datorie,cu miile dar cu spirale multe am reusit sa trecem peste atac.
-As nota lipsa tomberoanelor de gunoi.
-
Scrie răspuns