Va anunt ca se poate achita o taxa de 100 ron anuala pt acces auto in B.R.D.D. si la fata locului adica pe plaja, aici venind angajatii ARBDD care pot incasa pe loc aceasta suma si se emite chitanta , respectiv separat permis acces auto.
Exsista separat si taxa pe zi atat pt acces auto 10 ron cat si pt persoane pt cei ce doresc sa plateasca doar pt 2-3 zile ...
Controalele se fac periodic am observat ca mai mult in weekend , dar nu se dau amenzi... oamenii inteleg si platesc .
Colegul nostru Soe a platit la fata locului ( acum in weekendul care a trecut ) si acum este fericitul detinator al unui astfel de permis pe 1 an :)
Ne-am intalnit pe plaja la Corbu ( ne auzisem si pe telefoane in prealabil ) si l-am invidiat pt pozitia pe care o avea acolo aproape de apa :)
Am stat la o bere la locul de campare si am mai vorbit despre forum /club.. tot aici a campat si Iuli Baltateanu... tot cu camperul ... erau si corturi sau alte echipaje cu rulote ... am cunoacut cativa rulotisti la fata locului .
Aici sunt cateva informatii... eu am sa sun la A.R.B.D.D. sa intreb poate facem ceva la nivel de asociatie sa avem un permis pt o intalnire comuna a asociatiei legala o data pe an , o intalnire de 7 -8 zile sa zicem , dar LEGALA si cu aceste taxe platite pt toata lumea.
http://www.info-delta.ro/delta-dunarii- ... i-456.html
Revin cu detalii ...
In situiatia in care va intereseaza ideea facem un grup fixam o data si mergem impreuna un weekend prelungit aici la Corbu.
Eu incerc sa platesc prin banca si sa obtin prin curierat permisul sau sa trimit pe cineva sa-l ia .... avem un coleg in asociatie care locuieste la Tulcea , el ar putea fi "cheia "! :)