REPARATIE MOVER S

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

REPARATIE MOVER S

Mesaj de Radu Pascu »

Am avut o problema cu moverul, chiar cand am plecat in concediu. Acasa, facand manevra de intoarcere pe loc, actionare pe un singur motor, am avut surpriza ca dupa manevra, roata care a stat pe loc nu mai "trage".
Cand m-am intors din concediu am dezasamblat reductorul. Pentru asta trebuiesc gaurite cele 10 nituri de fixare, si apoi se desface "scoica" reductorului.
Am avut noroc, sau poate ghinion. stiftul de pe roata melcata s-a rupt. am constatat ca nu a fost presat bine in ax. a fost scos pe jmatate si in timp s-a forfecat. Acum voi inlocui stiftul cu unul elastic din otel, caci nu voi avea rola la dimensiune. Niturile (5 foarte lungi 58mm) le voi inlocui cu suruburi M5 si piulite captive inecate.
Cateva fotografii, pentru cei interesati si curiosi sa stie ce are un muver S in "creier" si ce platim asa de mult.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns