Colegi in GRECIA - 2014 off camping / locatii diverse

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Colegi in GRECIA - 2014 off camping / locatii diverse

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am creat azi miercuri 25 iun 2014 ... cu intarziere acest topic pt a expune ceva mesaje de la Petre - Eduard , colegul nostru MEMBRU ASOCIAT in CLUBRV-RO cu care tin zilnic legatura pe net !
Un rulotist care doreste sa ofere informatii / poze / locatii / detalii si nu numai pt. forumul asociatiei din care face parte , mai rar DAR EXSISTA !!! Felicitari , are tot respectul meu pt toate cele de mai jos care nu au fost trimise doar pt mine !

Voi propune si un concurs in forum , in urma caruia , la final de an sa premiem pe cei ce ofera informatii de interes general pt rulotistii din Romania ! Eu am sa incerc sa mai "fur" si de la olandezi locatii off de Grecia de pe forumuri , dar nu am timp acum in sezon ...

Colegul nostru din Asociatia ClubRV-RO , Petre Eduard doreste sa expunem descrierile sale inclusiv conversatiile cu mine , chiar daca-s private ...
VREM CA ACESTE LOCATII sa fie cunoscute de colegii rulotisti , nu tinute secrete ! Ba chiar impreuna cu COSMIN PRUND voi incerca sa fac o harta pe wiki club RV..
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Pa ... ipal%C4%83
.... o harta de off camping a GRECIEI cu minim 30 de puncte ! .. poate pana la anu' e gata , asta daca nu suntem secretosi noi colegii intre noi .
Deja am date de acest gen si de la alt coleg tot din asociatie Filip Traian , dar acela va fi alt topic total separat de acesta si-l voi face cand voi avea timp pt ca urmeaza sa lipsesc 1 saptamana " din peisaj" ...

Mai jos aveti "corespondenta " prin sms / mms si respectiv email din ultimele 15 zile .

SMS:

Petre Eduard : Sa traiasca dl Ciprian , salutari din OMOS PANAGIAS . Sunt multe locuri aici unde se poate sta off camping , unele chiar amenajate . Drumul prin MAKAZA /vama e f bun !

Ciprian : Da-ne coordonate GPS si daca ai net 2-3 poze ... lupucipriann@yahoo.com

Petre Eduard : Suntem de moda veche GPS-ul e harta de fapt :) Cele amenajate ( locurile ) sunt full , dar sunt terenuri pe langa mare libere si cu copaci . Mancare f scumpa si tantari multi . Apa "Cristal"...

Ciprian : Trimite-mi si mie ceva foto pe mail sa vad cum stati !

Petre Eduard : Scuze de intarziere , am fost cu bebe la plaja si tel nu il aveam . V-am trimis mail cu poze si v-am explicat cum sta treaba ...

Agios Ioanis coordonate GPS Lat 40.192399 40 grade 11'32.66'' N
Longitudine : 23.694910 23 grade 41' 41.67'' E

Sunt 13 caravane OFF ! Trimit poze diseara .

continuare pe e mail :

Va salut domnul Ciprian.
Domnul proprietar unde sintem cazati are o curte SUPER de 5000 mp.cu 2 dusuri exterioare.apa potabila,curent electric,net gratar,foisor.
Am vorbit cu el daca primeste si rulote si mi-a raspuns ca DA.
Noi am primit cadou aceste bilete de 10 zile si sintem cazati in camera,nu sintem cu rulota.
Daca o sa va placa pozele,o sa-l intreb cit ia pentru o noapte cu caravana .
Mie nu a vrut sa-mi dea un pret acum,mi-a zis sa-i scriu la anul.
Zona e SUPER si sint multe zone unde se poate sta OFF,problema e apa.
La 90 km am vazut un loc amenajat special pentru rulote dar era cam full,tot OFF.
Campingurile sint scumpe in zona asta si mai bine cumpar apa si tot ies mai ieftin daca vin cu rulota.
Sa-mi spuneti cite persoane,cite nopti in caz ca va place si sa vedem la cit se arunca la bani.Vremea e super. Km=803 pina aici.
Lidl la 4 km,e mai ieftin.Marea la 300m. Astept raspunsul tau.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Ciprian : Poate ca o sa merg si eu , m-am uitat la pozele de la tine e frumos , salutari !

S-a continuat pe e mail dupa cateva zile :

Ciprian
Multumesc pt poze , ai cardul FICC la mine , ai plecat fara el , dar daca nu stai la campingurile de pe http://www.campingcardinternational.com unde ai fi avut reducere 5-10% nu conteaza .....

Petre Eduard :
O sa trec pe la birou ( la sala fitness ) sa-l ridic.
Sa ma anuntati si pe mine cind mai gasiti un camping la Marea Neagra mai ieftin.
Cu Costinesti ati mai facut ceva ? Se mai duce cineva ? Acum 2 ani am mai fost in Grecia cu rulota si puteti sta fara probleme OFF,au 2 dusuri pe plaja in aer liber cu apa rece,puteti arunca si gunoiul dar fara umbra si peste drum e Lidl.
Apa nu e asa curata(cristal) cum e aici. Orasul e Alexandroupoli si parcarea se afla la iesirea din oras ...singurul dezavantaj e ca stai cu frica sa nu-ti fure ceva din rulota. Vin foarte multi aici !

Ciprian :
Avem contract de anul asta la Corbu langa Navodari la malulmarii.ro pe 40 ron pt club sau 50 "la liber" ...
Iti dau detalii abia dupa ce-l verific personal zilele astea .
In pret este inclus echipajul acces dus apa wc . Curent tot.

Alta varianta Pescaresc Navodari , 40 ron pt club in loc de 60 la liber , dar astept sa vad daca vor face amenajarile promise...
Cu Costinesti la Nelu n-am mai facut nimic pt ca nu am avut " feedback" ... de la colegi .
Salutari si sa ai vreme buna !

Petre EDUARD

"
Sa traiasca domnul Ciprian
Cum v-am promis vin cu detali la MINA DE AUR pe care am gasit-o.
Plaja SUPER cu nisip fin,apa cristal sint si pomi,au si de pus gunoiul.
Erau 13 caravane si o rulota (Italia,Serbia,Belgia,Bulgaria).
Am vb.cu un sirb care e treaba pe aici.El era de 3 zile pe plaja asta,nu a avut probleme cu politia,l-am intrebat de apa si mi-a raspuns ca e peste drum un izvor,cismea nu am inteles dar E APA asta e important.
L-am intrebat daca plateste ceva aici. Raspuns = 0
Lidl se afla la 4,5 km de unde am si facut cumparaturi.
La anul daca mai tine hirsia (Dacia) venim aici.
LOCATIA SE AFLA : pe bratul din mijloc dar sus,plaja se numeste Agios Ioannis Latitudine : 40.192399 40grade 11' 32. 66" N Longitudine :23.694910 23grade 41' 41. 67" E
Eu nu am gps dar am rugat pe cineva sa-mi dea datele.
Erau multi romani pe plaja asta,cazati la vile.
O sa va atasez niste poze sa vedeti cum e, dar mie imi place mult.
Sa-mi spuneti daca ajungeti aici si sa puneti si pe forum pozele.
Eu sint cu sotia si cu cel mic care a facut 5 luni.

Ciprian :

Ma bucur pt. voi , ai mare curaj cu Dacia aceea.... felicitari ! Sa-ti traiasca baiatu' , va doresc vreme buna si sa stii ca daca mai vorbesti cu "dvs" o sa-mi cumpar o cravata ca sa o am la mine cand ne vedem .... :)
Tine-ne la curent in masura in care poti , voi face si topic pe clubRV azi , maine cand am timp.... pt ca am fost plecat din Bucuresti ( cu treaba ) .
Ciprian

...mai jos sunt pozele primite pe e -mail , inclusiv cu Edi si puiul de 5 luni :) cel mai tanar ClubRV-ist la aceasta ora !

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Colegi in GRECIA - 2014 off

Mesaj de Popa Violeta »

SUPER ! Asta-i esenta rulotismului. Sa incercam sa ne simtim bine, in locatii frumoase, cu cat mai putini bani. Multumim colegului Petre Eduard pentru amabilitatea de a face cunoscute aceste locatii si colegilor din Asociatia Clubrv. Sper sa se adune 5-6 rulote, sa formam un grup si sa poposim si noi pe meleagurile Greciei.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Totusi este o bariera acolo la intrare. Oare de ce?
Fişiere ataşate
mini-bariera.JPG
mini-bariera.JPG (68.35 KiB) Vizualizat de 4982 ori
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Lupu Ciprian: Multumim pt info... Sunt utile pt multi dintre colegi. LE-AM PUS PE FORUM.

Petre Eduard

" E frumos sa veniti mai multi aici pe plaja Agios Ioannis.Nu era nici o bariera si m-am uitat cu atentie.Asveni aici in septembrie sa vedem cum stam cu banii.Gazul aici e 1 euro.Pina aici cu alimentare in Bucuresti si-n Bulgaria am consumat 200 lei pe gaz cu consum de 7,5 %.La intoarcere e mai scump.Cu rulota am consum de 13,5%.Miine mai caut alte locuri OFF si va tin la curent.Chiar va rog sa puneti pe forum
. "
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Colegi in GRECIA - 2014 off

Mesaj de Lupu Ciprian »

Continuare...

Petre Eduard a scris :

"Am ajuns iar la plaja OFF, Ioannis sa vad unde e apa. E pe drumul principal o cismea. O sa mai pun citeva poze cu plaja.As vrea sa ajung in septembrie aici si sa stau OFF.
Cel mai mic rulotist Club-RV va cheama sa veniti pe plaja Ioannis GRECIA OFF :-))) "
Fişiere ataşate
PICT1241.JPG
PICT1251.JPG
PICT1253.JPG
PICT1261.JPG
PICT1263.JPG
PICT1265.JPG
PICT1262.JPG
PICT1248 (1).JPG
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian »

Frumos loc, am sa va calc pe urme, cred ca undeva pe 18-20 am sa fiu acolo. Poate mai apar si alte locuri off pana atunci, foarte utile informatii.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Continui tot cu info primite pe e mail de la Eduard Petre , corespondentul ClubRV de la fata locului :)

Petre Eduard a scris :

"
Citeva poze din campingul REA.Camping foarte frumos dar si pretul pe masura. In iunie rulota+masina+2 pers.+curent = 23 euro"
Fişiere ataşate
PICT1203.JPG
PICT1205.JPG
PICT1209.JPG
PICT1213.JPG
PICT1217.JPG
PICT1218.JPG
PICT1223.JPG
Dragos Astefanei
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 12 Ian 1973

Re: Colegi in GRECIA - 2014 off camping / locatii diverse

Mesaj de Dragos Astefanei »

E adevarat ca Grecia ofera locuri free camping, dar sunt si lucruri pe care nu le stie toata lumea. Cunosc locul acesta inca din 2006, am campat cu camperul de multe ori, dar nu este deloc indicat pentru rulote. In lunile iulie si august, politia locala vine des, cam la 3 zile si ii indeparteaza pe toti cei campati off, inclusiv pe grecii lor. Camperele pleaca si vin din nou si povestea se repeta. Exclus camparea cu rulota, pentru ca evidentiaza clar ca sunt pusi pe stat o perioada si nu doar stationati. Mai bine in camping, pentru a avea un concediu placut si linistit. Nu mai vorbesc de localnicii care vin la plaja si nu le plac turistii galagiosi, petrecareti sau care incep sa-si insire diverse pe langa camper/rulota. Atunci actioneaza si anunta iar politia telefonic. Cu putin noroc, se poate campa cu camperul chiar si o saptamana, dar nu uitati si de acest aspect; eu l-am trait si nu o data.
Sper ca informatia sa va fie utila si concediu placut!
www.umbracamper.com

info@umbracamper.com
Tel. 0722419090
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Continui cu "corespondenta" de la Petre Eduard :

Petre Eduard a scris :

" Citeva poze din Grecia plaja Vourvourou. E mai frumos ca la Ionis dar apa potabila e cam departe.
100% umbra.
E dupa parcarea care se vede,e un drum ingust dar merge.
Erau si citiva romani cu 2 corturi.
Sa ma sunati pentru mai multe detalii .
Merita sa ajungeti aici.
"
Fişiere ataşate
IMAG0380.jpg
PICT1283.JPG
PICT1284.JPG
PICT1288.JPG
PICT1318.JPG
PICT1317.JPG
PICT1324.JPG
PICT1292.JPG
Marian Enache
Membru forum
12
Oras: BRASOV
Data nasterii: 21 Noi 1958

Mesaj de Marian Enache »

DLE PETRE EDUARD
Am vazut solutia prezentata de dvs off camping in Sithonia ( ma refer la pensiunea pozata de dvs )
Este se pare minunata dar .... nu avem coordonatele ( nume pensiune adresa gps etc )
Personal sunt interesat sa fac o deplasare acolo si ma intereseaza daca puteti sa-mi dati coordonatele acelei pensiuni ..
Daca detineti si alte date -ma refer la existenta unei toalete si spalator/dusuri cu apa calda ( separat de cel fotografiat )
Multumiri anticipate

Fam Enache Brasov 0740 390 147
marianenache21@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am sa-i trimit intrebarea dvs pe email , pt ca observ ca nu aceeseaza forumul ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@MArian Enache

inteleg ca v-a raspuns in privat... era bine sa stie si alti colegi raspunsul , i-am spus si lui Eduard Petre ca ar fi fost mai bine sa va raspunda public fiind o informatie " de interes general " ...
Scrie răspuns