CAMPING ,, MALUL MARII'' CORBU

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

CAMPING ,, MALUL MARII'' CORBU

Mesaj de Ciprian Rosca »

Luate de pe http://www.malulmarii.ro/
De la iesirea din Mamaia(Nord) -> soseaua catre Navodari -> drumul spre Corbu -> vis-a-vis de lacul Corbu: dreapta pe drumul de acces -> Malul Marii
Coordonatele drumului de acces: 44.354703, 28.671693
Facilitati:
- Suprafata de parcare / campare impartita in loturi individuale, toate cu vedere la Marea Neagra
- Borne alimentare curent electric 220v
- Borne alimentare apa
- Iluminat public pe timpul noptii
- Facilitati igienice moderne si complete
- Acces direct la plaja
- Suprafata ingradita
- Acces monitorizat
- Supraveghere video
Autorulota Dethleffs Just 90
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: CAMPING MALUL MARII CORBU

Mesaj de Cosmin Prund »

Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Andrei Florin
Membru forum
10
Oras: bucuresti
Data nasterii: 28 Oct 1977

Mesaj de Andrei Florin »

preturi campare?
Liviu Teica
Membru asociat
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 02 Iun 1976

Mesaj de Liviu Teica »

„Oferim spatii lotizate de parcare pentru orice tip de vehicul sau adiacent al acestuia, fie ca este cort, rulota, pavilio, un camper sau cortul lui Mihai Viteazul! Spatiile se inchiriaza pe noapte la un pret de 50L.
Parcul este organizat longitudinal paralel cu tarmul si ofera prima priveliste la Mare, nemaifiind nimeni care poate obstructiona vederea.Nu este un camping in adevaratul sens al cuvantului- nu are baruri, chioscuri de ziare/bomboane, suprafete impadurite, restaurant, etc. Este o parcare cu o vedere nemaiintalnita si dotari civilizate: facilitati igienice, alimentare cu apa si curent electric pe toata lungimea parcului, iluminare permanenta pe timpul noptii, inprejmuire si acces cu cartela, supraveghere video, un atelier pentru remedierea eventualelor incidente mecanice, etc...http://www.malulmarii.ro/
Datele sunt luate de pe pagina lor de FB. (https://www.facebook.com/malul.marii?fref=ts&ref=br_tf).
Prețul de 50 de lei pare rezonabil dacă arată așa cum se vede în pozele de pe siteul lor.
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Cum spuneam in alt topic, am fost ieri si am discutat cu familia fericita care detine acest spatiu. Niste tineri minunati, cu idei sanatoase, dornici de natura, liniste si recrere. A fost o intalnire placuta.
Pretul este de 50lei/zi/ echipaj. Ca sa ajungi la mare cu privirea, nu trebuie decat sa te uiti spre rasarit. Ca sa ajungi pe malul marii, trebuie sa cobori faleza, sa dai bunaziua pescarilor de la cherhana (ce placut trebuie sa fie) sa saluti cei cativa caini foarte prietenosi si inteligenti (dupa spusele propietarului) si sa-ti alegi locul de stat la soare pe nisipul cald, lipsit de orice stress fonic, ecologic, social si etnic.
Singurul dezavantaj pe care-l vad acum pe moment, ar fi distanta de 2,3Km pana la sosea, apoi inca vreo 3 pana in Corbu sau 10km pana in Navodari, pentru aprovizionarea curenta.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Toni Conecini
Membru asociat
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

locatia este foarte frumos pozitionata. priveliste superba, conditii ok cred (nu am stat acolo). doar am trecut pe langa in cele cateva zile in care am stat off camping in apropiere vara trecuta.

ce pot spune...este ca de cate ori am trecut pe langa...., pe sus pe acolo...era foaaaarte cald, dar chiar foarrrte cald. cand ajungeam jos la malul marii era placut, briza marii sau poate valurile...nu stiu.

totusi mi-ar placea sa incerc o noapte sau doua aceasta locatie
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Liviu Teica
Membru asociat
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 02 Iun 1976

Mesaj de Liviu Teica »

Dle Conecini, spuneți că ați făcut plajă în apropiere...Rugămintea mea este să ne spuneți (cu aproximație, având în vedere că nu ați fost chiar în zona respectivă) cum este apa - intrarea este lină și puțin adâncă, gen Năvodari, Mamaia sau intrarea în apă este abruptă și adâncă gen Costinești, 2 Mai, Vama Veche sau alte stațiuni unde plaja are faleză. Întrebarea este adresată oricui știe cum este plaja și apa din acea zonă, nu numai dlui Conecini, deci dacă are și altcineva răspunsul poate ne lămuriți și pe noi... Mulțumesc! Respect.
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Plaja este foarte lata, neamenajata insa, fiind un amalgam de nisip fin pe alocuri amestecat cu scoici si cochilii de melci marini, apa la mal este foarte limpede, deloc adanca. Din pacate aici nu veti gasi magazine sau restaurante in apropriere si este interzisa camparea cu corturi sau cu rulote la mai putin de 100 de metri de plaja, este permis doar statul la plaja si inotul 😉
Se afla la o distanta de opt kilometri nord de Statiunea Mamaia, in apropiere de Plaja Navodari ,loc bun pentru cei ce iubesc linistea si pacea.
Multumiri Primariei Corbu pentru serviciile aduse turistilor privind curatenia plajei prin amplasare de grupuri sanitare si containere pentru gunoi.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Gheorghe Raluca
Membru forum
16
Data nasterii: 03 Mai 1979

Mesaj de Gheorghe Raluca »

Buna ziua,

Am fost in aceasta locatie acum 2 ani si va pot spune ca este minunat. Chiar daca este cald, briza marii ajunge pana sus si este ok. Gazdele sunt foarte primitoare, totul curat si in permanenta ingrijit. Apa limpede, nu este adanca la mal, copiii nostrii s-au simtit minunat.

Cat despre magazine, in Navodari exista Lidl, Penny si se ajunge destul de repede.

Recomanda cu drag aceasta locatie.
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.

TEL: 0722.672.011

EMAIL: ralucapui@yahoo.com

Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am discutat de 2 ori , o data la telefon si o data pe internet cu administratorul de aici de la "Malul Marii " .
Am avut intentia de a organiza aici 1 mai , dar nu ne-am inteles la pret atunci ...

Incepand de astazi va putem anunta ca MEMBRII ASOCIATIEI CLUB RV AU 20 % DISCOUNT LA CAMPARE la locatia MALUL MARII CORBU !

Plata camparii poate fi facuta cu reducere , adica 40 ron/zi curent inclus in loc de 50 ron , dupa ce va legitimati cu cardul ClubRV-RO !

Saptamana viitoare voi fi acolo , voi face poze personal si o prezentare ampla pe forumul nostru , forum care va sustine aceasta locatie si va incerca sa o promoveze pe cat posibil !

In total sunt 36 de parcele , dotari apa , dus , wc , curent , foisoare.... NU prea estre umbra , dar se pot folosi foisoarele ...

PRETUL "DE LISTA" este 50 ron/ zi , si nu este negociabil ...

Parteneriatul s-a putut realiza prin intermediul colegului Gigi Catalin , care a insistat / discutat cu cei ce detin aceasta locatie ,
fiindu-i prieteni ...

poze
Fişiere ataşate
g2.JPG
g3.JPG
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Toni Conecini
Membru asociat
11
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

Felicitari Ciprian pt acest parteneriat. cred ca este un lucru f bun. Poate voi merge si eu acolo daca voi putea vara asta. Nu mai stiu daca s-a scris undeva sau nu...acest pret este inclusiv curentul, indiferent de nr. de persoane/rulota? sau cum?

referitor la intrebarea despre intrarea in apa. Din cate imi amintesc plaja aflata mai la sud este c u apa pana la glezne pe o distanta f mare, iar plaja de mai la nord esta cam ca la Mamaia. Parca la Vadu se adanceste brusc
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Tariful este : parcare rulota cu echipaj , auto , curent , apa , masina parcata total 50 ron /zi.

Pt. cei de la Asociatia ClubRV care se pot legitima cu cardul valabil pe 2014 Ficc-Clubrv se face zilnic o reducere de 10 ron , tariful fiind 40 ron /zi echipaj .

Va voi prezenta detaliat locatia , dupa ce ajung personal acolo la finalul lunii .
Voi duce personal un card mai vechi acolo pt a avea si ei " modelul original" spre comparatie .... pt ca se pare ca vor veni rulote la Corbu tot sezonul din telefoanele pe care le-am primit ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns