Informatii recente despre litoral - 2014

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Informatii recente despre litoral - 2014

Mesaj de Lupu Ciprian »

Aici aveti mutata postarea unui colg rulotist care tocmai a fost la mare si a vizitat zona de nord Mamaia catre Navodari .
Gabriel Schuster scrie:Am fost in perioada Rusaliilor la Navodari ( sambata 07-miercuri 11 Iunie ) la camping GPM. Am dorit sa mergem la camping ENA, dar locatia de anul trecut nu a mai fost deschisa , acolo este pur si simplu un maidan. Dl. Enache a deschis vis a vis, in apropiere, pe un teren de 3000 mp, cu cativa pomisori, sursa de apa, curent si doua WC -uri ecologice , la un pret de 50 ron/zi , la care NU se aplica reducerea pt membrii CLUB RV. Distanta fata de mare, faptul ca este pe marginea soselei aflata in santier ( se largeste la patru benzi), nu cred ca este o optiune buna.
La camping Pescaresc era deschis, nu prea multi oameni, dar nu am avut curaj , dupa o experienta neplacuta anul trecut.
Asa ca am ajuns la GPM si nu am regretat.
Am dorit sa scriu aceste randuri pt a aduce informatii recente despre zona Navodari.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Informatii recente despre zona Navodari

Mesaj de Radu Pascu »

Eu sunt pe litoral acum. Astazi chiar am vizitat zona de nord a litoralului.
1. Mamaia este un intreg santier.
2. Camping GPM. Nu ne vom mai bucura de liniste nici cat am avut-o pana acum. S-a montat un chiosc BAR chiar in coltul de sud al campingului pe plaja si vreo 50 umbrele ca sa fie tacamul complect. Muzica la maxim, deci.....Va dati seama. Baietelul de la poarta a spus CLAR ca cluburile s-au apropiat de camping si.....asta este. Pacat de locatie si de intretinera campingului exemplare ambele.
3. Camping Pescaresc. O mizerie iesita din comun. Nici nu am coborat din masina. Manele la greu si grupuri sanitare infecte, dupa cum spunea un rulotist (non membru) care tocmai pleca.
3. Camping S . Foarte curat, foarte ingrijit, si la fel de plin ca totdeauna. Dar cu cluburile aceeasi problema.
4. Camping Lebada. Fara grupuri sanitare, haos, mizerie si moloz la tot pasul. Ce folos ca poti sa stai pe plaja daca peisajul pana ajumgi, acolo este dezolant.
5. Camping La Malul Marii Corbu. Inca netunsa iarba, gazde primitoare care munceau de zor, extrem de amabile. O oaza de liniste aflata sus pe faleza, iar ca sa ajungi la plaja, imediat langa gherhanaua pescarilor, trebuie sa cobori faleza destul de abrupta. Dar putina miscare nu strica nimanui. Se ofera curent apa, grupuri sanitare decente, iluminat nocturn si muuulta liniste si odihna.

Venind spre Jupiter unde ne-am campat la campinc Zodiac din motive de tratament la baza de la Neptun, m-am oprit la Techirghiol sa vad campingul de acolo. Incredibil...intrarea libera. Nu ofera nimic, dar nici nu cer nimic...inca. Acum trageau tevile la grupul sanitar, caci le-au furat pentru fier vechi, cei ce sufera de hipercromie etnica. Se poate campa oriunde chiar si la 1m de malul lacului. In fond, de ce nu? Ca tot sunt multi care vor off camping, si mai este si legal.
La camping Zodiac unde stau deja de o saptamana si mai bine, este o liniste si curatenie deplina. In general sunt cam 5-8 echipaje (corturi sau rulote) care vin-pleaca la 3-4 zile. Sa nu uit piscina excelent intretinuta zilnic, totul pentru 2 persoane, rulota, masina, curent, apa, masina de spalat, wirless perfect, piscina, inclus in 78lei. Singurul necaz, este plaja la o distanta de 700-800m pe jos sau cu bicicleta, prin curtea de la Majestic si printre cele doua lacuri, cel mic colmatat in intregime ci vegetatie si probabil ca nu numai. Am trait sa o vad si pe asta, adica nuferi mirifici pe lacul mare, dar....care aveau cutii de bere si cola aruncate ca la darts pe frunze printre gingasele flori de nufar. Pacat....
La camping Palace din Venus, de si era deschis, in tot timpul sederii mele, nu am vazut nici macar un cort. Iarba tunsa, dungi varuite bar activ, dar.....pauza.

Cam asta este recenzia mea de astazi dupamasa, pe partea nordica a litoralului, si un pic spre sud.
Alte detalii daca vreti, telefonic sau pm. eu mai stau pana in 24 iunie aici.
Bafta si drumuri bune sa aveti, cu vant din spate.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Daca cumva faceti o excursie pana la Vama Veche, poate ne spuneti cum se prezinta zona, mai ales in partea de sud, spre Bulgari, pe la ultimul bloc.
Concediu placut !
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Tudorel Dinu
Membru forum
11
Oras: Oltenita
Data nasterii: 11 Noi 1962

Mesaj de Tudorel Dinu »

Mulțumim pentru informații Dl. Radu Pascu.
Eu pentru "Zodiac" am primit o oferta de 131 lei/zi/ 4 adulți+1 copil 2 ani+rulota cu cort+mașina. Curent, piscina gratis. Este locația pe care am frecventat-o cu multi ani înainte dar după părerea mea cea mai buna pentru părintii ce vor sa petreacă vacanta alături de copii.
Tudorel & Mariana Dinu
Volkswagen Golf 3 TDI 1.9 & Adria Optima
Tel. 0726391567
E-mail: dinutudorel@mail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@RADU PASCU , situatia impune sa gasim un alt partener pt litoral ca sa se ridice la conditii de bun simt !

Poate vorbesti ceva pe acolo la Zodiac , la finalul lunii ajung si eu la mare cu prieteni de pe " rulotistii veseli" si incerc un nou parteneriat in alta parte ....
La aceasta ora sunt in negocieri si cu "Malu' Marii " dar incerc sa cobor sub 50 ron ..... pt membrii asociatiei .
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Domnul Pascu, fiindca sunteti aproape de camping Venus-, nu incercati o discutiei cu d-l Sava referitoare la pretul per echipaj pentru sezonul acesta? Eu nu cred ca ajung vara asta la mare, insa conditiile de campare de la Palace sunt dintre cele mai bune si merita initiata o discutie. Chiar daca nu se obtine vreo reducere, macar aflam pretul sezonului.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Adrian Vatamaniuc

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Recenzia oferita de Radu ne indreptateste sa sustinem tot mai mult ideea ca nu avem ce cauta la campingurile din Mamaia nord - Navodari.
Am discutat zilele trecute cu un prieten rulotist care se plangea de aceeasi problema a beach-bar_ului care le facea noptile un calvar. Pai, intr-un concediu te duci sa te relaxezi si sa te odihnesti , nu sa vii acasa cu nervii pusi pe bigudiuri.

Trebuie facuta insa o corectura/rectificare sau adaugate lamuriri suplimentare, vis-a-vis de campingul de la Techirghiol.
Campingul este pe malul lacului Techirghiol dar apartine de Eforie Nord. Este pe amplasamentul unui mai vechi camping care avea si parcare pentru masini ; parcare din aceea sub panouri solare ce foloseau la incalzirea apei de la dusuri. Panourile "au disparut" asa ca masinile sunt sub cerul liber.
Sunt doar cativa plopi imensi pe toata tarlaua , un pavilion cu bai si WC-uri , si o rulota transformata in bar , cu 2-3 masute cu banchete .
Anul trecut am fost acolo si am inteles ca tariful era de 20RON/pers/zi , 1oRON/rulota/ si 5RON/curent . Cei cu care am stat de vorba erau total nemultumiti de faptul ca apa nu curgea permanent la robinet iar curentul avea fluctuatii.

In acesta luna , de Rusalii , am fost la Camping Otilia din Techirghiol , care este pe partea cealalta a lacului , in apropiere de stardul amenajat si de baza de tratament.
Campingul este prezentat la sectiunea dedicata pe acest forum.
Am facut deschiderea acolo pentru acest sezon , asa ca toti cei interesati de un sejur pentru tratament pot merge fara grija.
Tariful in sezon este de 35RON/zi/rulota ; inclus curent , apa, dus . Pentru cei cu rulota este de preferat folosirea WC-ului din dotare nu din considerente de igiena , ci pentru faptul ca toaleta din curte este pentru cei care sunt cazati la casuta de beton.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Varianta Pescaresc este buna financiar 40 ron ( curent inclus ) , numai ca tot asteptam amenajari care se pare ca nu prea se fac..... desi asa ni s-a promic.....

Am tot discutat si cu dl Ciocanel de la Camping tabara Lebada despre tarife , dar se pare ca nu se ridica standardele cerute nici " tabara Lebada " chiar daca se poate face se pare un discount pt noi .... din aceste tarife....
http://www.campinglebada-navodari.ro/OF ... G%20ok.pdf

http://www.campinglebada-navodari.ro/De ... enu-id-102

Ramane varianta Malu Marii ,Corbu mult mai decenta cu dotari complete , decente .... maine vom prezenta tarifele pe care le obtinem pt membrii asociati .

GPM , S din zona Mamaia -Nord Navodari sunt mai mult decat OK , dar nu prea vad la ce ajuta un parteneriat la un camping unde este 100 -110 ron echipaj /zi tariful.....
Vorbeam si cu Relu Deliu la tel acum cateva minute , oamenii au nevoie de o cismea de apa si o priza + pret decent ( dotari d e bun simt ( nu lux dar nici paragina ) ... repet nu vor lux.... degeaba le arat camping Zodiac cu piscina care este ca si camping departe de plaja si are tarif 100 ron.... cand ei vor la mare , eventual aproape de mare , avand si copiii cu ei , ce doresc a face baie si de 6 ori pe zi .....

Revin maine cu delatii....
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Poate ar trebui deschis un topic, unde sa se voteze care este spectrul de membrii asociati sau nu ai forumului si apoi ai clubului.
Rubricile de exemplu sa fie: cel mai ieftin, cel mai dotat, linistit sau permisiv la petreceri pana tarziu, sau mai stiu eu ce doleante are fiecare. Asa reusim sa delimitam o majoritate. Sigur ca este bine ieftin, dar multa lume poate cauta confort. De ce sa ne rezumam doar la o categorie?
In prealabil, un topic in care sa posteze fiecare cam ce cauta si apoi creeate rubricile de vot. Ce spui Cipriane?
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Ieri am fost la nord de Mamaia si am fost placut impresionat de cat de frumos arata fostul Camping Hanul Piratilor (ieri a fost deschis).
Este un camping destinat exclusiv camparii de rulote (nu se accepta camparea de corturi)
Totul este renovat casutele grupurile sanitare inclusiv restaurantul
Preturile sunt cam mari dar merita (putin mai ridicate decat camping S ).
Bomba care ne polua fonic in anii trecuti cea de peste drum este in paragina.
Locatia a fost preluata de hotelul de dinainte cum vii din Mamaia.
http://www.hanulpiratilor.com
telefon 0341 145 492
0751 115 531
Vis a vis de preturi din cate imi amintesc 24 lei rulota , pavilionul sau cortul 15 lei ,persoana 20 lei, 22 lei electricitatea 15 lei masina 7 lei vizitatorul 10 ei animalul de companie ( preturi valabile iulie si august).
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Radu Pascu - ai dreptate , cel mai bun e un sondaj de opinie pe care te invit sa -l deschizi in zona membrilor asociati daca se vrea a se vedea strict dorinta membrilor asociati vis-avis de un parteneriat , sau sa-l deschizi in zona "publica" a forumului in situatia in care vrei sa vezi ce vor rulotistii in general de la campingurile DE PE LITORAL .
Variante vazute de mine ....

Prefer pe zona litoral camping :

A amplasat pe plaja cu dotari minime , pret mic-mediu.
B amplasat pe plaja cu dotari complete la standard mai inalt chiar daca este mai scump
C amplasat chiar si mai departe de plaja , dar cu dotari complete la standard mai inalt chiar daca este mai scump
D prefer la mare off camping ( Vama Veche , Corbu , Costinesti ) sau pur si simplu orice locatie ieftina cu o sursa de apa si curent

Recomand a se face sondaj cu posibilitatea de a vota chiar 2 din 4 variante ...

Va dau acum exemple de preturi pe care le cunosc preturi in sezon iul- aug :
Echipaj "mediu " 2 pers + copil , curent 220v

Camping GPM Holiday 120 ron , Camping S cca 100 ron , Zodiac ( Jupiter ) cca 100-110 ron , in aceste campinguri gasim umbra , lume civilizata as scrie , fiind campinguri care prin acest pret fac si selectie ( cu toate ca la ENA erau in 2013 4 camere de Italieni pt pret ! )

alte tarife : Camping Lebada , Pescaresc , Hanu' Piratilor sau altele care sunt de nivel mediu , dar dupa cum se vede si cum scriu colegii pot cade , sincer sub nivelul mediu 55-65 ron /zi , toate cele 3 fiidn amplasate pe plaja ....

La mijloc intre cele de mai sus ar fi MHT Saturn , Hacienda, Venus (Sava ) care nu -s direct la plaja si au pret mediu, dotari OK , umbra etc ... tarif in jur de 70 ron pt echipajul la care facem referire ...

LA MAlu' MArii / Corbu sunt dotari apa , curent , dus , umbra ( foisoare ) , dar ca nu e in statiune , dar e pe plaja .... aici incercam sa obtinem pret bun prin intermediul unui coleg rulotist ( prieten cu managerul ).

Mamaia nord "La Butoaie" tot schimba tarifele si se afla landga o discoteca, nu am pretul exact , dar este situat putin sub 100 ron .
Despre eforie nu stiu / nu cunosc ...
Daca tot am facut o lista sa mai ne ajute si alti colegi cu preturi pt 1 astfel de echipaj2 + copil in sezon , masina rulota , curent.
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian »

Radu Pascu scrie:Poate ar trebui deschis un topic, unde sa se voteze care este spectrul de membrii asociati sau nu ai forumului si apoi ai clubului.
Rubricile de exemplu sa fie: cel mai ieftin, cel mai dotat, linistit sau permisiv la petreceri pana tarziu, sau mai stiu eu ce doleante are fiecare. Asa reusim sa delimitam o majoritate. Sigur ca este bine ieftin, dar multa lume poate cauta confort. De ce sa ne rezumam doar la o categorie?
In prealabil, un topic in care sa posteze fiecare cam ce cauta si apoi creeate rubricile de vot. Ce spui Cipriane?
O idee foarte buna, o clasificare ceva cu punctaj pe o scara de la 1 la 10 pentru diverse: curatenie, liniste, dotari, pret, disponibilitate, etc.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
Scrie răspuns