Concediu la cercul polar iulie august

Orice membru al forumului ClubRV-RO poate propune o intalnire rulotistica
TrascaLiviu

Concediu la cercul polar iulie august

Mesaj de TrascaLiviu »

Buna seara

Am dori sa plecam 3-4 saptamani pe urmatorul traseu: Romania ,Ungaria,Slovacia ,Polonia, Lituania,Letonia .Estonia ,Finlanda,Norvegia,Suedia,Danemarca,Germania,Austria,Ungaria,Romania
Daca este cineva interesat de acesta iesire am fi bucurosi sa plecam impreuna.Ca data de plecare 20 iulie cu intoarcere in 12/13 august.
Cu acasta ocazie cer ajutorul celor care au mai facut acest traseu sa ne indrume putin .
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Re: Concediu la cercul polar iulie august

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Va scriu din experienta... Cel mai bine este sa vizitati o tara anume. Vreti Danemarca, alegeti cel mai scurt traseu si conduceti zi lumina cu pauzele de rigoare. Daca aveti doar 3-4 saptamani si veti opri in toate tarile enumerate mai sus nu veti intelege mare lucru decat din poze, dupa intoarcerea acasa. Totul va fi pe fuga, vizite cat mai scurte la obiective turistice si oboseala maxima. Va dau un exemplu... am plecat sa vizitam Olanda, concediu 3 saptamani, total km parcursi 5500, acolo am stat doar 7 zile in camping-uri, restul a fost drum si vizite scurte la muzee, etc. Cu toate ca obiectivul a fost Olanda, totusi eram in concediu, am oprit in camping cand ne am simtit obositi. Acesta este sfatul meu, poate altii au alte idei pentru optimizarea concediului, eu personal nu plec in concediu pentru poze...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
TrascaLiviu

Mesaj de TrascaLiviu »

Tarile care ma intereseaza sunt Finlanda si Norvegia restul sunt tari de tranzit.
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Multa bafta.
E un traseu superb, obositor dar deosebit.
Pana la Talin ajungi in 2-3 zile, depinde cum mergi. sa nu prinzi week-end ca e greu de prins ferry, poate doar cu rezervare din timp.
Talin-ul merita vizitat, mult mai frumos si cosmopolit decat Helsinki.
In Finlanda merita vizitat si Turku, Rovaniemi (bineinteles) si ce-ti mai face cu ochiul.
Norvegia merita vizitata toata, la fel si Suedia. Danemarca din pacate doar am traversat-o si am oprit pe fuga, este in planurile noastre pentru viitorul apropiat.
Germania, Austria, Ungaria sunt usor de vizitat oricand asa ca axati-va pe tarile scandinave ca ajungeti mai greu acolo.
Noi am fost 5 saptamani intr-un an si patru in altul, e OK dar as mai fi stat.
Vezji ca pe 15 august in Norvegia se incepe scoala si se schimba tot orarul, inclusiv la ferry. Se reduc cursele si se face o aglomeratie de nedescris, plin de turisti care se intorc acasa.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Mesaj de Adi Enache »

Vad ca nu ati mai postat nimic aici. S-a concretizat excursia?
Vreau sa stiu detalii daca ati fost . Vara asta ma gandesc si eu sa refac traseul.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Mesaj de Adi Enache »

Readuc sus acest topic cu speranta ca cei ce au fost cu rulota intr-un circuit asemanator pot impartasi experienta lor.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Daca accesati rubrica CALATORII IN STRAINATATE CU RV, IN IMAGINI SI CUVINTE, pe pagina a doua o sa gasiti topicul Dlui Serpescu - Calatorie in tarile nordice 17 iunie ll iulie 2011 iar ceva mai jos, topicul Dlui George Marcu - Calatorie la Cap Nord. Cei doi colegi redau cu poze, cu lux de amanunte si cu multa acuratete calatoria lor in tarile nordice. Aceeasi destinatie au mai avut colegii Gigi Catalin si Mona si Octav care la vremea respectiva au relatat pe zile si foarte amanuntit calatoria lor la Cap Nord, relatare insotita de niste poze de exceptie. Insa topicul respectiv nu l-am putut gasi. Dar daca o sa-i telefonati Dlui Gigi Catalin sunt sigura ca o sa primiti toate informatiile necesare pentru a va putea face o idee cat mai precisa asupra traseului de urmat.
Cu stima,
Violeta Popa

" Tarile nordice sau Cap Nord 2011" de Gigi Catalin. Gigi Catalin si-a sters pozele. viewtopic.php?f=102&t=4934
Pozele din aceasta expeditie se pot viziona, prin bunavointa lui Gigi Catalin, aici: https://plus.google.com/u/0/photos/1125 ... 9055876321
Cu stima Grosu V.

Deci, topicul exista si apar anumite poze, ex. pe pag 4-5 9 si altele.
Cele care nu se vad, ori au fost sterse -(dar nu cred)- ori este o eroare de la noi, (posibil)... ori e dezabonat de pe siteul respectiv.

Poate impreuna cu cei in tema.. sa reusim sa vedem care ar fi cauza.
* Mentiune in completare, de Rusu Mihail
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

" Tarile nordice sau Cap Nord 2011" de Gigi Catalin. Gigi Catalin si-a sters pozele. viewtopic.php?f=102&t=4934
Cu stima Grosu V.
NU am sters nici o poza ...asa apar de cand ati mutat serverul ...tot atunci sau pierdut si alte poze , topicuri si informatii importante .
Asa cum apar restul pozelor pe celelalte pagini si sunt puse tot cu broscuta asa trebuiau sa apara si astea dupa prima pagina ...Nu am nici o vina :? .
Scrie răspuns