Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutari cordiale tuturor,
numele meu este Cosmin Chiribau,locuiesc in Bacau,posed o rulota Hobby De Luxe 460 ufe model 2013,achizitionata noua din Germania ( septembrie anul trecut) in leasing,pe care o tractez cu un Volvo XC70 model 2009.
Am devenit rulotist in mare masura si parcurgerii informatiilor existente pe acest site,sunt extrem de interesat de iesirile specifice acestui fenomen.
Toate cele bune !
Cosmin Chiribau.
0722 37 48 68 cosmin@intercasa.ro
Fişiere ataşate
IMG-20140421-00755.jpg (52.36 KiB) Vizualizat de 3046 ori
Bine ati venit in comunitatea noastra a rulotistilor. Va asteptam la cat mai multe intalniri pentru a ne cunoaste. Urmariti forumul pentru a descoperii locatiile si datele exacte ale intalnirilor. Sa doresc iesiri placute !
Bun venit pe acest forum! Este o "gasca" tare frumoasa in Bacau. Si eu folosesc un asamblu volvo-hobby, asa ca va invit la nationala volvo in septembrie. Detalii in privat.
Viorel Grosu scrie:Bine ati venit in comunitatea noastra a rulotistilor. Va asteptam la cat mai multe intalniri pentru a ne cunoaste. Urmariti forumul pentru a descoperii locatiile si datele exacte ale intalnirilor. Sa doresc iesiri placute !
Va multumesc Domnule,fiti convins ca va urmaresc forumul si ma informez constant din ceea ce intreprindeti.
Salutari cordiale !
Cosmin Chiribau
Hobby De Luxe 460 ufe model 2013-Volvo xc70 model 2009
0722 37 48 68
cosmin@intercasa.ro
marius sevilian scrie:Bun venit pe acest forum! Este o "gasca" tare frumoasa in Bacau. Si eu folosesc un asamblu volvo-hobby, asa ca va invit la nationala volvo in septembrie. Detalii in privat.
Va multumesc!
Va rog sa folositi adresa mea de e mail pt informatiile pe care doriti sa mi le transmiteti.
Saluatari cordiale!
Cosmin Chiribau
0722 37 48 68
cosmin@intercasa.ro
Cristinel Acatrinei scrie:Bun venit,se mareste numarul iubitorilor de natura in Bacau.
Te asteptam la prima intrunire din iunie, de la Fagaras.
Bine v am gasit Domnule concitadin !
Intentionez sa particip la intrunirea de la Fagaras,asadar putem tine legatura pe marginea subiectului...
Salutari !
Cosmin Chiribau
0722 37 48 68
cosmin@intercasa.ro