Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cu masina asta am umblat aprox. 400000 km prin toata tara ,am facut si excursii si am folosit-o drept "camper" 5 ani in concedii in camping Sabin tur intre Mamaia si Navodari.Din pacate toate pozele din perioada aia sunt pe film...
F. Misto Cristians, Am vazut mai de mult intr-un camping la un ungur un MB modificat in autorulota, ce era insa senzational era ca totul era facut a.i sa il poata transforma la loc in duba, practic omul cara marfa cu ea tot anul si in concediu o amenaja intr-o jumatate de zi si apoi la mare cu ea... din pacate n-am poze sa iti pun dar oricum mi-a placut f. tare si avea o gramada de loc in ea.... o minune....
La mine amenajarea este relativ simpla.Se incarca 3 saltele relaxa,un frigider,aragaz si butelie, masa si scaunele din bucatarie,pavilionul,vesela si bagajele pentru 2 mari si 3 sau uneori 4 copii.Aproape se goleste apartamentul! Se imbarca si poporul si la drum! Treaba de maxim 5 minute... E foarte bun si furgonul, dar eu tot vreau rulota ! Zile bune!