Re: 1 - 4 Mai, o fuguta pana-n Apuseni
Mesajde Crisu Sebastian » 05 Mai 2014 23:30
Salutare dupa mini-vacanta de 1 Mai.
Ne-am bucurat din plin de prima noastra iesire cu camperul, atat noi cat mai ales copiii.
La inceput am avut ceva emotii dar usor usor ne-am adaptat si totul a mers ca pe roate.
Obiectivele propuse au fost atinse doar partial, pe de o parte din cauza vremii, pe de alta parte din lipsa timpului. Cu toate astea am vizitat niste locuri foarte frumoase.
Undeva intre Brasov si Sibiu, prima oprire la o ciorbita calda

Dupa o masa buna, un somnic bun leganati in camper:

Peisaje de vis in parcul dendrologic Simeria:

Campare pe lacul Cincis, Camping Ledo:

Vedere peste lac:

Castelul Corvinlor, Hunedoara

Micul nostru grup:

In cautarea ursilor prin pestera (am intarziat doar 10 mii de ani)

Apuseni, casuta traditionala a motilor:

Campare pestera Ghetarul de la Scarisoara

Arieseni, plutind deasupra norilor:

Pe drum de intoarcere, o pauza de dezmortire la Brasov:

Papa la porumbeii din Piata Sfatului:

Din nou joc si voie buna:

Altfel, din pdvd tehnic batranica s-a comportat impecabil. Nu alearga ea cine stie ce, dar te duce sigur oriunde iti pofteste inima.
Viteza de croaziera ar fi in intre 70 si 80 (pe drumuri bune) si 30-40 pe drumuri proaste :( (din cauza trepidatiilor / zgomotelor generate de milioanele de gropi si gropite te enerveaza bine de tot ... sau poate nu am stiut eu cum sa reglez suspensia). Si pe 0,5 si pe 1,5 mi se parea ca trepideaza la fel.
Din punctul meu de vedere, testul dansei a fost urcarea din Garda la Pestera Scarisoara, pe un drum de aprox 3,6 km cu pante de inclinatie peste 15 grade si viraje foarte stranse.
Turbo tip mai vechi se aude misto si se simte bine.
Consum: dupa aproape 1200 Km undeva la 10 max 11.
Comportament rutier: Bun, deocamdata atat pentru ca directia imi trage putin in dreapta. Luna asta o sa primeasca gume noi si atunci vom rezolva si echilibrarea directiei.
Usurinta la condus: peste asteptari: usor, relaxant. Odihnitor mi se pare scaunul pe perna de aer. Acuma sincer, pentru mine soseaua a fost intotdeauna libera ... pana si tirurile mergeau mai repede decat mine. Timp de admirat peisajul, berechet.
Nu-mi place ca atunci cand bate vantul noxele de la frigider imi ajung in nas. Evacuarea gazelor e pe spate, dar aerisirile pe laterala cu terasa.
Cam atat din mica excurie de 1 Mai.
Salutari la plimbareti.
Sebastian
Citroen Hymer Tramp 155, '92, 2,5 tdi
Mesajde Dragomir Gabriel » 06 Mai 2014 20:04
Bravo, felicitari pentru prima iesire. Incet, incet te vei invata cu stilul de condus... Spor !
Gabi Dragomir
Mercedes Vito+ BAILEY RANGER 500/5
tel 0723470679
Mesajde Rusu Mihail » 07 Mai 2014 00:05
Frumoasa excursia ca pentru "incepatori"...frumoasa descrierea cit si fotografiile , felicitari ! Frumos camperul si e normal sa mearga bine, ca-i de-o seama cu al nostru :)
Asa ca : La cit mai multe iesiri pe 2014 !
Familia Rusu - Ploiesti - Hymercamp 55 - 0722.634.800 Mail: familiarusu@clicknet.ro