Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Greu, foarte greu...
M-am înscris de ceva timp pe acest forum în speranța ca voi putea achiziționa o rulota și a ma alătura familiei voastre. Din păcate la fondurile mele de bugetar (1700 - max. 1900 euro) nu prea găsesc ceva. Si mai am încă multe lucruri de lămurit...
Spre exemplu, am observat ca rulotele neînmatriculate au un preț atractiv, dar în ciuda faptului ca sunt "inmatriculabile" nu știu care sunt costurile pana la înmatriculare, ce acte trebuie sa cer, cum o aduc acasă și de acasă la ITP, RAR etc.
Nu ma încânta nici sa merg sute de Km sa vad o rulota și sa constat ca nu este tocmai ce mi-am dorit. Vreau ceva sfaturi de la voi în ce privește achiziționarea unei rulote pentru ca nu știu nici măcar în ce ma bag. Mulțumesc!
Se gasesc rulote si pe la 1500-2000 euro, dar sunt an mai vechi de fabricatie si cu mai putine dotari, de regula cele de baza: frigider, chiuveta bucatarie, aragaz, Truma pentru incalzire, compartiment baie cu chiuveta si eventual un WC portabil. Se pot accesoriza si ulterior in functie de posibilitati material; oricum detinerea unei rulote implica cheltuieli si ulterior cumpararii, cu diverse dotari, intretinere, etc. Inmatricularea nu costa mult daca are actele in regula, pana pe la 100 euro daca nu gresesc. Se poate circula cu numere provizorii (rosii) 1 luna, maxim 3 se pot lua daca nu au mai fost luate pentru respectiva rulota. Despre acte s-a mai postat: viewtopic.php?f=86&t=4711&hilit=inmatriculare
Mulțumesc pentru informații ! Puteti sa ma indrumati in zona Bucuresti catre un parc de rulote spre vanzare, sa-mi fac o parere si la fata locului ?
Cat priveste oferta Dvs. D-na Dinca Cristina, nu este de neglijat dar...
1. fonduri insuficiente;
2. familie numeroasa... ceva în genul viewtopic.php?f=146&t=7045 - oferita de D-na Gheorghe Raluca (dar încadrata în buget) - ar fi cred mai în ton cu cele necesare familiei mele.
Va mulțumesc foarte mult și cu siguranța ne vom întâlni.
Sunt posesorul unui Volkswagen Golf III Break 66 Kw, 1.9 TDI - Masa Max Tehn. adm.a ans. 2825 Kg (TALON = F.1 1695 - G. 1195 ) an 1996
si in curand a rulotei sus mentionate ...
Sunteti sigur de cele 2825kg !? Uitativa cu atentie in CIV atat la masa remorcabila cu dispozitiv de franare (rubrica 7) cat si daca aveti mentiuni legate de masa asamblului !!!