Propuneri Intalnirea Nationala a proprietarilor de RV

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Propuneri Intalnirea Nationala a proprietarilor de RV

Mesaj de Lupu Ciprian »

Incepand de vineri 6 si pana luni 9 zi nelucratoare fiind a doua zi de Sf Rusalii , ne propunem sa participam la intalnirea "Nationala " a proprietarilor de rulote si autorulote .
Asociatia ClubRV-RO nu a stabilit inca locatia , urmeaza sa se consulte membrii CD , dar m-am ganidt ca ar fi bine sa ne consultam si cu voi , cei ce veniti anual la intalniri .
Cu aceasta ocazie va avea loc si intalnirea anuala AGA , adunarea generala a asociatilor deci intr-una din zile , cred sambata se va face si sedinta AG.

Unii colegi doresc si in acest an Laguna Albastra .
Eu ma gandeam ca o varianta ar fi si in curte la Pensiunea Rasnov , numai ca sunt 90% ca nu va fi gata grupul sanitar pt zona de camping in mai putin de 1 luna .
O alta varianta ar fi la Oniscani la acel camping care este pe malul apei , unde se poate face si consurs de pescuit. Ramane sa aflam daca are conditii...
Varianta 4 ar fi la Camperland unde sunt conditii de nota 10 si se poate negocia un pret bun .
Poate mai aveti si voi recomandari .
Ideea este sa avem sursa de apa si curent ...
Ma gandeam si la un off camping ( legal ) asa cum am facut la Secu de Paste .

Trebuie luat in calcul ca vin oameni din toata Romania si locatia trebuie sa fie accesibila ca si ruta auto...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: 6-9 iunie 2014 Intalnirea Nationala a proprietarilor de

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se poate face si la Vampire Bran , voi afla pretul de la colegul Curelea C , care mi-a promis ca vorbeste zilele acestea.... acolo.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Eu inclin spre Laguna sau Vampire Bran... De preferat cat mai in centrul tarii, fara masa festiva ca oricum vom fi imbuibati de gratare, eventual o pizza comandata en-gross. Este un motiv pentru care multi nu vin la aceste intalniri... cheltuiala... Ar fi buna si o locatie off, dar cu acces la apa, eventual ceva dusuri, de preferat pe terenul unei pensiuni. Asteptam si alte propuneri.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Parfeni Ioan
Membru forum
13
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Mesaj de Parfeni Ioan »

......Intradevar, nu se poate sa nu tinem cont de cheltuiala asa cum spune si Daniel.
......Din acest motiv cred ca asa zisul slogan CENTRUL TARII ar trebui schimbat. S-ar justifica doar in cazul in care ar veni rulotisti din toata tara.
Din pacate Ardealul si vestul tarii nu prea este prezent.
Din acest motiv CENTRUL TARII ar trebui schimbat cu CENTRUL ZONEI DIN CARE VIN MAJORITATEA RULOTISTILOR.
......Dar, pentru intalnirea anuala de Rusalii, cand are loc si AGA, ar trebui sa subscrie toata lumea deciziei CD privind alegerea locatiei.
Vom face si noi propuneri, dar decizia CD trebuie neaparat sa o acceptam, avand ca scop in primul rand participarea a cat mai multi rulotisti la intalnire.
.................................Spuneti de pe acum PREZENT, indiferent de locatia ce va fi aleasa.
......Propun ca locatii: Oniscani Bacau, Valea Zanelor Covasna, Pensiunea Rasnov, Camperland Bacau, Vampire Bran.
In nici un caz Laguna albastra(distante foarte mari pt unii, plus ca va trebui sa scoatem din buzunar min. 70 lei/zi.
......Ce stiu sigur: Spun de pe acum PREZENT indiferent de locatia pe care o va alege CD.
................................................F A C E T I . L A . F E L. !
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

"Centrul Tarii" este usor de ales pentru ca este destinatia preferata a celor mai multi membri asociati (Bucurestenii). Pentru Bucuresteni zona moldovei este departe! Pentru noi ardeleneii... pana la Bacau este foarte mult. Nu-s foarte multi km dar la ce drumuri nationale avem e o zi de volan cu rulota in spate.

Despre pretul mare la "Laguna": o deplasare mai lunga inseamna mai mult timp la volan pentru un timp mai scurt petrucut in camping si dat economia de la camping pe combustibil. Nici eu n-as vrea la Laguna dar asta din simplul motiv ca am tot avut intalniri acolo. Vampire Camping (daca ne ofera un pret bun) ar fi o solutie *excelenta*, Pensiunea Rasnov e de asemenea o solutie buna.

Despre Valea Zanelor - Covasna am discutat anul trecut. Spatiul devine semi-off-camping daca-i vorba de numar mare de rulotisti! Autorizatia lor de functionare (de camping) este pentru un numar foarte mic de rulote. In plus anul trecut ne-au oferit niste conditii foarte ciudate, un contract de parteneriat care ar avea sens pentru un hotel, nu pentru un camping (cereau plata in avans pentru cazare, rezervari facute cu 1 saptamana inainte, plata facuta in cont inainte sa ajungem in camping). Daca cineva a trecut pe-acolo si s-a schimbat situatia, sigur, merita vorbit si vazut.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Pentru Camping Vampire din Bran oferta este urmatoarea:

- 24 lei/zi pentru echipaj RV indiferent numarul de membri
- 15 lei curent 6A, optional
- terasa acoperita

In Bran, pe langa obiectivele turistice, sunt:
-supermarket MEGA IMAGE
-piscina acoperita in complexul WOLF-30 lei/pers/2 ore sau 50 lei/pers/toata ziua
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Daca nu gasim o locatie off (ideala din punct de vedere al costurilor) la Bran e o locatie excelenta, poate doar cu exceptia faptului ca am mai tinut astfel de intalniri acolo si poate ceva nou nu ar strica. Dupa ce se va deschide o lista a participantilor, cu locatia dorita de fiecare, se va putea lua o decizie finala. Oricum, sper sa fie pe gustul tuturor iar placerea de a ne revedea sa fie cu atat mai mare.
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Opinia mea este ca trebuie sa trecem pe la toti partenerii , nu doar pe la Laguna anual (ar fi aIII-a oara), iar pe ceilalti sa-i dezavantajam , adica sa nu-i vizitam si-n grup , fapt pt. care oferta 24 ron/ zi este f. f. buna la Bran , iar cine doreste curent electric, poate solicita contra cost. Sunt si conditii...
Mi se pare perfect !
O alta varianta buna este Pensiunea Rasnov, dar putem face urmatoarea intalnire acolo, ocazie cu care probabil va fi si gata grupul sanitar care acum NU ESTE ( nu exsista )! Sunt convins ca dl Iancu va rezolva asa cum a promis si poate la 1 dec luam inclusiv cabana cu cele 10 camere , ocazie cu care avem si salon sau luam un cort ca-n 2011 ... asta oricum e alta discutie.

Chiar daca gasim un loc off camping la Plaiu Foii lucru de care se poate ocupa Vasi Manea, oricum vom da ca acum 2 ani un 15 ron/zi pt. apa si teren asa ca la 24 ron aici ai rulota intr-un perimetru cu exclusivitate pt ClubRV-RO cum am avut si la 1 mai .

Nu trebuie sa va supuneti neaparat hotararii CD-ului cum scrie John , dar e de apreciat ca el e primul care spune prezent oriunde am face , asa cum fac si eu , logic ! :)

Trebuie sa intelegem ca sunt colegii " de la distanta" pt. care e o cheltuiala mare sa dea pe motorina 400 ron , tocmai de aceea eu la mare am ales un camping accesibil / mediocru... am facut-o pt a fi impreuna cat mai multi...

P.S. La foisorul de la Vampire se poate face si sedinta CD :)
Parfeni Ioan
Membru forum
13

Mesaj de Parfeni Ioan »

.....Am vb cu primarul din Covasna. Nu ne poate onora cererea, motivand ca spatiul de langa Campingul Valea Zanelor este amenajat doar pentru picnic(mese, banci, etc.). Camparea off este interzisa. Ne-a recomandat sa luam legatura cu Agentia de turism din localitate. Am vb la tel. nr. 0267/340401 si am primit o adresa de e-mail pentru a spune ce dorim(marketing@turismcovasna.ro).
Mesajul trimis:
In perioada 6-9 iunie 2014, Asociatia Nationala ClubRV (posesori de rulote si autorulote), organizeaza intalnirea anuala pe tara. Printre locatiile propuse pentru acest an este si campingul din localitatea dvs.
In acest sens, prin amabilitatea dvs., am dori sa aflam urmatoarele:
.....1. Daca exista posibilitatea de campare a cca. 35-40 de rulote. Daca acest numar de rulote depaseste posibilitatea dvs de campare, ar exista o varianta de a se rezolva aceasta problema? Ne gandim la terenul din apropiere din afara perimetrului campingului, bineinteles tot contracost.
.....2. Ce preturi practicati in astfel de situatii si daca exista posibilitatea de a se face o anumita reducere in cazul realizarii unui parteneriat permanent cu asociatia noastra.
.....3. In pretul respectiv, ce ne oferiti?
.....4. (Optional) Daca exista posibilitatea organizarii unei mese festive pentru seara zilei de duminica 8 iunie si daca DA, cam cat ar fi meniul pentru o persoana adulta si separat pentru un copil.(cca. 70 de persoane).
.....In speranta primirii unui raspuns favorabil, asteptam mesajul dvs.
.......................Cu stima, prof. Ioan Parfeni
.......................Tel. 0758869024

Vom primi raspunsul astazi sau cel tarziu maine. Vor merge ei la Primarie pentru a primi eventual aprobare pentru pentru cateva locuri de campare in afara perimetrului campingului.
Poate apelam la acel sistem de votare ca pentru sarbatorirea zilelor de Sf. Paste. Daca Valea Zanelor va pica, optiunea a II-a pentru mine este Bran.
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Campingul pt intalnirea nationala a asociatiei CLUB RV-RO trebuie sa fie in opinia mea in centrul tarii,si trbuie sa intuneasca conditiile necesare pt organizarea Ag -ului.
NU se poate compara Vapire cu Laguna albastra.
Lalguna Albastra este un compex(resort)cu piscina ,restaurante,lac de agrement,terenuri,terase si mai presus de aceste dotari este administrat de un OM de mare caracter care ne-a pus la dispzitie toate aceste la un pret modic. ne- a dat doc. fiscale.
La Vampire exista o terasa in care te zboara vantul,grupuri sanitare insuficiente,curentul desi il platesti este intradevar alternativ
(aduceti-va aminte de ultima intalnire ) spatiu insuficient pt rulotistii din club(eu am stat pe o parcela cat rulota)in schimb pt olandezi erau parcele de 120 mp+parcele libere in asteptare si mai presus de acestea era administratorul care nici un gratar(adica fierul)nu mi-a dat imprumut desi avea mormane,(a zis ca sunt pt grupuri),in schimb venea din 5 in 5 minute sa ne intrebe cand plecam.
Marian M. Serban
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Ai dreptate Marian si in plus, Rusaliile cad inaintea vacantei de vara, deci nu va fi aglomeratie la piscina.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Parfeni Ioan
Membru forum
13

Mesaj de Parfeni Ioan »

Este adevarat ca nici o locatie nu poate multumi pe toata lumea . Am argumentat de ce sustin CENTRUL ZONEI DIN CARE VIN MAJORITATEA RULOTISTILOR si nu CENTRUL TARII. Pentru ca unii vor avea mereu de parcurs distante mici iar altii numai distante mari.
Ex. distante dus-intors:
1. Laguna albastra BUCURESTI-500 KM; -IASI-750 km; SUCEAVA-700 km.
2. Vampire Bran- -BUCURESTI-380 km; IASI-680 km; SUCEAVA-720 km
S-a intrebat cineva de ce nu prea vin la intalniri cei de la distante mari? E greu sa impaci si varza si capra. Dar o solutie de mijloc exista intotdeauna. Numai sa vrem.Suntem o familie si sa fim ca fratii. Dar nu pe unii sa-i consideram frati vitregi.
Sunt sigur, ca indiferent de locatie, ne vom simti bine. Dar hai sa facem sa vina cat mai multi, cel putin la aceasta intalnire anuala si sa nu ne gandim numai la noi.

Despre Camping Vampire am citit urmatoarele:

Ce oferim turistilor:
- 35500mp impartiti in 220 de locuri de campare pentru rulote, camper sau corturi
- drum de trafic greu pentru camper si rulote
- locuri de campare, special intarite, pentru rulote si camper.
- fiecare loc de campare poate fi conectat la 6A
- servicii de internet, telefon, fax
- mic dejun, minuturi sau bbq la terasa
- locuri de campare la marginea raului, umbra sau soare
Citeste mai mult la: http://www.hoinari.ro/cazare-bran-trans ... z310teJqgj
Încuiat