In situatia in care lucrurile merg bine la intalnirea "1 mai" , am intentia de a propune CD-ului o inchiriere a unei parcele de 500 mp in Camping Pescaresc pe o perioada de 3-4 luni de la 1 iun la 15 sept .
Aceasta parcela va putea fi platita de catre Asociatia Club Rv aici, urmand sa se faca accesul in baza unei programari facuta pe forumul nostru .... astfel putem recupera suma chiar daca nu in intregime , mai subventioneaza clubul cu ceva ... oricum sunt tot banii nostrii !
In aceasta suprafata pot campa cca 7-8 rulote simultan . Ne putem gandi si la o suprafata mai mare, 1000 mp , dar trebuie sa facem o discutie sa vedem care-s costurile de inchiriere .
Pt noi ,sa platim din aceste costuri ....ma gandeam la un 200 ron saptamana/ rulota in iunie si sept , respectiv 250 ron saptamana in iul , aug , iar pt. cei ce pot sta o luna sau pot avea grija de acest loc , sa plateasca doar jumatate !
Trebuie sa ne gandim si daca vrem sa avem sau nu rulote stationare pe aceeasta parcela , care in acest caz trebuie sa fie mai mare ca sa nu ne sufocam de " parcate " .
Topicul l-am deschis la liber si nu la asociati pt. a putea fi vazut si de doamna Nicoleta de la Camping Pescaresc sau dl. Enache de la Ena, pt. a vedea si dansii parerea rulotistilor .
In aceasta parcela nu vor putea avea acces decat membrii asociati ClubRV in baza legitimatiei , neplatind nimic la poarta campingului si legitimandu-se cu cardul FICC- ClubRV , cheltuilile urmand a le achita catre club, acesta din urma fiind cel ce achita factura pe cele 100 de zile de inchiriere parcela .
Avantaje :
- putem avea 2-3 antene reglate permanent Focus , Digi , Dolce ale noastre
- putem pune un wi-fi cu parola al nostru , camera web de asemnea , intr-o rulota fixa sau pe un stalp ori cladire de grup sanitar .
- putem detine o parcela unde sa stam impreuna nu imprastiati 5-10 echipaje simultan
- dezvoltam un parteneriat
- venim cu ceva nou
- cheltuim din buget pe ceva ce poate fi util si la alte intalniri ( pavilion fix mare ) pe tot sezonul montat acolo
- putem ajuta colegii sa plateasca mai putin , nu 60-65 ron pe zi/echipaj ( sper sa iasa calculele cumva la jumatate ) adica la 30 ron/zi.
- putem dezvolta / mari parcela in 2015 la 2000-3000 mp daca lucrurile merg bine
- putem delimita spatiul cu gard de plastic sau banda avertizoare pt inceput in acest sens pt a avea intimitate / exclusivitate pe o zona , a noastra
- putem atrage cu acest proiect noi membrii in asociatie
- putem programa pe forum "sejururile " astfel incat sa avem permanent 3-4 rulote la locatie si nu mai mult de 100% din capacitatea de campare
-putem oferi ca si premiu la un concurs de pe forum sau de la o intalnire un sejur la mare din partea Asociatiei GRATUIT unei familii de rulotisti
- putem gasi o peroana din forum sau din asociatie care este dispusa sa stea acolo tot sezonul pt a avea grija de aceasta parcela si intretinerea ei/ paza contra posibilitatii de a campa gratuit permanent...
Dezavantaje posibile :
- sa nu fim multumiti de serviciile oferite de camping / salubritate / grupuri sanitare ,etc .
- sa avem surprize cu electricitatea consum prea mare ( ramane sa vedem daca inchiriem cu sau fara curent inclus )
- sa platim o suma pe care sa nu o recuperam macar in proportie de 70% suma care poate fi f. mare... caz in care trebuie sa ne asumam ca vom fi trasi de urechi de membrii asociati ca am cheltuit aiurea din buget....
- sa nu se respecte contractul sau intelegerea facuta din diverse motive
- sa nu avem " rezervari " astfel incat la locatie sa avem permanent cateva echipaje
Mai sunt si alte avantaje sau dezavantaje pe care va invit sa le cautam sau dezbatem impreuna ...
Va trebui facut un contract cu clauze clare si drepturi si obligatii de ambele parti .
Decizia va putea fi luata
numai dupa ce mergem pe 1 mai la fata locului si vedem care este pozitia ce ne poate avantaja si care vor fi conditiile de campare , respectiv pretul negociat .
Am sa pun fotografii facute de mine nu luate de pe net , unde sincer sa fiu am gasit si recenzii negative despre locatie , dar am toata increderea ca dna Nicoleta va "inviora" campingul in acest an pt ca a
revenit la conducere dansa personal si mi-a promis ca se va ocupa de acest lucru .
Inchei prin a-mi exprima cererea de a rezerva intre 20-29 iunie 2 locuri la rulota ( 2 echipaje ) , iar daca ramane liber pe "tabel" as vrea si in sept 2 locuri ( echipaje ) 5-14 sept. deci tot asa 10 zile .
Minimul va fi 6-7 nopti pt toata lumea... asa recomand sa fie un sejur .
pana fac rost de poze ...pun de la altii
https://picasaweb.google.com/1021701342 ... redirect=1