Pt. ca se pare ca vremea pana la urma ne permite , am decis impreuna cu colegu' Viorel Grosu sa organizam aceasta intalnire ce face parte din calendarul ClubRV-RO.
Am facut-o atat de tarziu din cauza conditiilor meteo , care nu ne-au permis sa ne decidem pana azi , cand vedem ca ....
http://www.accuweather.com/ro/ro/consta ... 7719?day=6
Asadar, dupa lungi discutii cu diverse campinguri ce practica diverse tarife am ales
CAMPING PESCARESC MAMAIA NORD/ NAVODARI !
Campingul este unul mediocru , sub GPM sau altele bine dotate si f bine intretinute , dar am facut aceasta alegere pt ca sa-si permita sa vina oricine aici .
La acest camping
dl. Enache de la ENA este asociat si ne-a directionat dansul aici pt ca pe 1 mai vom putea beneficia de electricitate , apa calda , tarif ok.
In acest an vom avea parteneriat cu dl. Enache la 3 locatii si anume : Ena , Pescaresc si "vis-a-vis de Ena" peste sosea pt parcare pe termen lung ... vom beneficia in toate aceste locatii in baza legitimatiei de o reducere de pret .
Pt. 1 mai fiind extrasezon , orice rulotist membru sau nemembru la ClubRV-RO ,va putea beneficia la aceasta intalnire de
tariful 40 ron / noapte .
In acest pret intra echipajul + RV+ auto + curent 220v
Incepem lista... :)
1. 2 lupi
2. 2 mai grosi
3. ?