Sondaj de opinie forum / sectiunea tehnic

Dupa aceste reguli functionam. Inainte de a solicita crearea unui user va rugam sa cititi cu atentie. TOTI userii sunt rugati sa-si insuseasca aceste reguli ! Multumim !
NECUNOASTEREA ACESTOR REGULI NU POATE FI FOLOSITA CA SCUZA !!!
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !

Doriti limitarea accesului vizitatorilor in sectiunea TEHNIC RV

Chestionarul s-a închis pe data de 07 Mai 2014, 14:30

da
19
35%
nu
36
65%

Voturi totale: 55

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Sondaj de opinie forum / sectiunea tehnic

Mesaj de Lupu Ciprian »

Doriti limitarea accesului vizitatorilor in sectiunea TEHNIC RV

Vizitator inseamna persoana care nu se logheaza pe acest forum.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
daniel_cojocar
Membru asociat
12
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Re: Sondaj de opinie forum / sectiunea tehnic

Mesaj de daniel_cojocar »

As spune interdictia asupra tuturor atasamentelor. Si... asta sa se aplice pentru toate sectiunile (adica... un vizitator neinregiastrat sa nu aiba posibilitatea vizionarii nici macar a pozelor)!
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Corecta propunerea lui Daniel.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Vreau sa va atrag atentia asupra unor chestiuni tehnice:

Limitarea accesului vizitatorilor la sectiunea Tehnic RV

Pe scurt avem 2 cateogrii de vizitatori: Motoarele de cautare (google) si vizitatorii obisnuiti. Asta inseamna ca putem avea 4 combinatii de setari cu avantaje si dezavantaje:
  • 1. Google vede Tehnic RV, vizitatorii vad Tehnic RV: situatia actuala. Fara comentarii.
  • 2. Google vede Tehnic RV, vizitatorii nu vad Tehnic RV: Google va indexa sit-ul, ceea ce e absolut necesar. Utilizatorul da click pe un link identificat de Google si este anuntat ca nu poate citi pagina fara sa-si faca cont. Din acest moment utilizatorul poate sa-si faca cont sau poate sa revina in lista de rezultate de la Google si sa citeasca fara probleme pagina din "cache-ul google". Fiecare rezultat de cautare din lista Google are un link in dreapta lui care permite citirea paginii asa cum a vazut-o Google. Altfel spus, atata timp cat paginile sunt indexate de Google, un "vizitator" care cunoaste trucul cu link-ul "cache" poate citi orice vede google.
  • 3. Google nu vede Tehnic RV, vizitatorii nu vad Tehnic RV: Utilizatorul intr-adevar nu poate accesa sectiunea Tehnic RV fara cont, indiferent de trucul folosit, dar nici nu va descoperi paginile in Google! Acest utilizator ajunge sa vada paginile doar daca citeste forumul pagina-cu-pagina si da click pe-un link ce-conduce spre zona Tehnic RV.
  • 4. Google nu vede Tehnic RV, vizitatorii vad Tehnic RV: Listez si varianta asta ca sa fie toate combinatiile, dar este o varianta fara sens: Vizitatorul care citeste pagina cu pagina va vedea Tehnic RV dar Google nu va indexa respectivele pagini. Aceasta optiune nu ofera nici un fel de avantaje.
Dupa parerea mea nu putem renunta la vizibilitatea in Google, motiv pentru care singura optiune viabila este a doua (Google vede, Vizitatorul nu vede). De retinut ca in aceasta varianta vizitatorul obisnuit are la dispozitie o solutie foarte facila pentru a accesa paginile ascunse!

Limitarea accesului vizitatorilor la atasamente si poze

Singurele atasamente care conteaza sunt pozele, si din pacate aceasta optiune nu va functiona foarte bine fara implementarea altor modificari din cauza ca pozele sunt in general gazduite pe alte sit-uri (ImageShck, etc) si sunt "hot-linked" aici. In general nu avem alte atasamente.

Cred ca implementarea acestei optiuni coroborata cu ridicarea dimensiunii maxime a pozelor atasate ar avea totusi efecte benefice fara sa creeze alte probleme. Din moment ce vizitatorii n-ar mai avea acces la poze, banda de internet consumata de sit n-ar creste in mod excesiv. Stiind ca pozele postate pe forum vor fi vazute doar de membrii clubului cred ca se vor posta poze mai multe si mai variate. Eu stiu de exemplu ca nu pun foarte multe poze cu copiii pe forum tocmai din cauza ca nu pot controla cine vede aceste poze.

Voturile mele

Tehnic RV: Sa ramana asa cum e.
Poze: Sa se limiteze accesul NUMAI daca se va face postarea pozelor direct in forum posibila, eventual cu o modificare la regulament care sa stipuleze ca un utilizator poate decida sa stearga toate pozele pe care le-a postat atunci cand paraseste forumul. Pozele tind sa aiba un caracter mult mai personal si in lipsa acestui gen de permisiune ma tem ca multi dintre noi vom continua sa postam pozele indirect (prin ImageShack) tocmai pentru a pastra controlul si a le putea sterge in caz de nevoie.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

De acord cu Cosmin 100 % !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Si eu sunt de acord cu Cosmin.
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Imi pare rau, dar eu nu sunt de acord Cosmin si argumentez in acest sens.

Cred ca varianta cu lipsa acces la imagini si atasamente ne va face viata mai complicata dpdv tehnic. Ne complicam inutil. Si pentru ce ?

Daca tot lipsim omul de anumite detalii ce pot fi importante (atasamente), de ce sa ii mai acceptam vizitarea sectiunii TEHNIC RV ? Sa ne batem joc de el ? :? Nu va inteleg.
Iar acea ascundere a atasamentelor, in viziunea dumneavoastra cam la ce ar duce ? Ce efect va avea ?

Eu zic ca cel mai bine este sa se limiteze accesul total la acea sectiune vizitatorilor.

Vrei sa vezi ceva ce te intereseaza, pui mana si-ti faci cont, cum am facut toti cei care am ajuns aici.
Iar cine e interesat de acea sectiune, aproape sigur are un RV, altfel nu vad ce l-ar atrage in acea sectiune. Nu suntem un forum "casa si gradina" in care intra omul odata sa vada cum pune gazonul si dupa aia ura si la gara. Repet, este aproape sigur ca vizitatorul acelei sectiuni are un RV.
Avand RV, facandu-si cont, poate cu timpul va intra si-n alte sectiuni si va deveni un obisnuit al acestui forum.

Cat despre motoare de cautare ... sunt probabil peste 70.000 de postari pe forum. Nu stiu cate din acestea sunt in Tehnic, banuiesc ca or fi pana-n 10%. Nu suntem un forum de ieri de azi sa zici ca ne pierde Mr. Google din continut. Forumul curand implineste 10 ani.

Nu uitati ! Exista forumuri aici si pretutindeni care nu-ti permit sa vezi ceva fara sa te loghezi ! Impreuna cu Mihai, am accesat ieri de curiozitate cateva cluburi RV olandeze. Pagina site-ului e la vedere, cateva poze, colaboratori, reclame si cam atat. Cand am vrut sa intru in forum mi-au cerut sa ma loghez.
Eu va propun ca doar o mica parte din forum sa fie ascunsa vizitatorilor. Si nu fac acest lucru de amorul artei sau dintr-un interes personal. Incerc doar sa mai aducem mebri pe forum si poate ulterior si-n asociatie.

Am votat DA !
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Nitu Florentin
Membru forum
17
Data nasterii: 08 Mar 1954

Mesaj de Nitu Florentin »

cind...

Postare off topic. Vi s-a cerut sa votati si eventual sa argumentati votul. Comentariile de prisos se sterg. Va multumesc pentru intelegere Grosu V
Se zice ca timpul trece. Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp . G. Ibraileanu
Petre Scolareanu
Membru asociat
13
Data nasterii: 21 Iun 1967

Mesaj de Petre Scolareanu »

Votul meu: nu!
Petre & Rodica
Bucuresti, sectorul 3
Autorulota Challenger Mageo
0722.404.296
Nitu Florentin
Membru forum
17

oare .....

Postare off topic. Vi s-a cerut sa votati si eventual sa argumentati votul. Comentariile de prisos se sterg. Va multumesc pentru intelegere Grosu V
Se zice ca timpul trece. Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp . G. Ibraileanu
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am votat DA , dar degeaba facem sondaje "la liber", deoarece decizia finala si corecta apartine ADUNARII GENERALE, singura grupare autorizata care COTIZEAZA pentru CLUBRV :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Nitu Florentin
Membru forum
17

CaTA VIGILEnTA :lol

Va rog nu mai faceti postari off topic repetate. Va multumesc pentru intelegere. Grosu V
Scrie răspuns