Dupa aceste reguli functionam. Inainte de a solicita crearea unui user va rugam sa cititi cu atentie. TOTI userii sunt rugati sa-si insuseasca aceste reguli ! Multumim !
NECUNOASTEREA ACESTOR REGULI NU POATE FI FOLOSITA CA SCUZA !!!
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Doresc sa propun CD-ului o modificare de regulament, mai exact adaugarea unui punct in regulament .
Supun atentiei membrilor forumului ideea mea, care in situatia in care considerati ca este buna, cred ca se va pune in aplicare ... cu acordul CD-ului la prima sedinta .
- interzicerea de postare anunturi a celor care nu posteaza decat 90% anunturi si niciodata topicuri turistice / rulotistice sau fotografii din excursii .
- posibilitatea de a posta 1 anunt de vanzare numai dupa o anume vechime minim 2-3 luni si dupa ce s-a facut prezentarea membrului respectiv in forum sau a postat si altceva ...
- avertizarea de catre moderator in prima faza si banarea, doar caz de recidiva sau incalcarea unui alt punct din regulament
Daca sunteti sau nu de acord cu acestea... ma intereseaza.
Poate vota orice membru al acestui forum din cei 1540 , doresc doar sa -mi fac o idee despre ce parere au membrii forumisti despre sectiunea vanzari si ce se intampla zilnic acolo in ultima vreme ...
P.S. Pe un forum din strainatate ( Olanda ) fiecare membru este obligat ca o data pe an sa posteze o excursie , adica spectatorii sunt eliminati precum si ce sunt interesati numai sa vanda....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nu consider ca este o modificare oportuna din urmatoarele motive:
- Regulamentul actual permite controlarea fenomenului: membrii non-cotizanti pot posta un singur anunt de vanzare per categorie, membrii cotizanti si-au platit dreptul de a folosi sectiunea de vanzari.
- Ar fi o regula dificil de pus in aplicare.
- Eu personal sunt, in general, pentru cat mai putina "politie".
Eu unul consider ca nu este necesara aceasta modificare a regulamentului,eu stiu ce a insemnat sistemul comunist asa ca ......e mai bine sa fie asa cum este punct.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Nu stiu cine v-a suparat asa de tare, dar cred ca restrictiile de orice fel dauneaza. Incerc sa explic: anunturile de vanzare sunt postate intr-o rubrica destul de bine delimitata, cine nu are nimic de cumparat sau de vandut, nu poate pretinde ca este deranjat.
Pentru orice forum, este important ratingul, adica vizitarea de cat mai multe persoane. Daca unii sunt mai timizi, sau considera ca nu au nimic de povestit, nu au dreptul sa-si scoata la vanzare sau sa cumpere diverse obiecte? "Bursa" exista pe orice forum, din orice domeniu, si cred ca este binevenita, e locul cel mai bun in care se poate intalni cererea cu oferta pe segmentul respectiv. Restrictionarea accesului pe un forum, chiar prin pretinderea unui abonament, eu cred ca duce la reducerea numarului membrilor, implicit la scaderea ratingului. Sunt destule site-uri de reclama gratuita, cu rating mult mai mare decat oricare din forumurile din Romania sau Olanda.
Eu sunt in general impotriva oricaror indicatoare de "sens interzis", chiar daca zilnic soarta imi joaca feste si mai gasesc cate unul in locuri in care ieri era liber. Faptul ca pe nu stiu ce alt forum se aplica aceasta regula nu cred ca e un motiv suficient de intemeiat sa urmam si noi aceleasi reguli.
Dupa mine, LIBERTATEA TA SE TERMINA UNDE INCEPE A MEA. In rest, orice alta restrictie mi se pare injusta.
(p.s. Nu am nimic de vandut, nu as fi afectat de o masura de genul asta.)
mie mi-a placut de la inceput la acest forum conditia ca orice om sa se inregistreze cu nume si prenume (nu cu username sub care sa se ascunda diversi scandalagii ai forumurilor), fapt care tempereaza eventualele devieri de la un comportament decent.
referitor la rubrica de vanzare/cumparare...consider ca este foarte utila pentru toata lumea (cei mai noi fara experienta cat si cei cu experienta). in acest sens eu as propune sa se simplifice accesul la postarea de anunturi chiar fara a fi nevoie sa se prezinte omul (in cazul in care nu doreste acest lucru...el de fapt dorind doar sa vanda sau sa cumpere un anumit obiect). repet ...cred ca este util tuturor sa avem cat mai multe anunturi de unde sa putem face o alegere.
Pe mine acest lucru m-a ajutat enorm in decizia de a cumpara rulota sau diverse accesorii
Eu , sunt de acord cu ceea ce a spus Cosmin Prund , Ionut Costache si Toni Conecini.
Nu stiu cu ce au deranjat autorii postarilor din rubrica de vanzari , dar ei vor sa isi vanda bunurile si au apelat la un forum de rulotisti foarte vizitat si apreciat .
( vezi topicul viewtopic.php?f=90&t=7344 )
Romeo
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Un forum este o legatura intre cei inscrisi. Pe forum doresti sa afli, sa (te) sfatuiesti si sa ajuti daca poti. Cei ce vin "din exterior" si posteaza anunturi de vanzare/cumparare a unor efecte legate de subiectul forumului, nu pot decat sa ajute membrii interesati. Cine nu are nevoie, nu este obligat sa citeasca.
Mai bine faceti ceva sa se poata posta mai usor fotografiile. Atunci posibil ca vor fi si mai multe relatari despre locurile vizitate.
Sunt limitari tehnice (de inteles) asupra marimii fotografiilor. Nu stiu daca se poate asa ceva, dar de ce nu exista un "motor" care sa reduca automat la formatul dorit, orice fotografie postata?
In concluzie, am votat impotriva modificarilor propuse.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
De acord cu toti care au scris mai sus, inclusiv cu Ciprian, multi acceseaza forumul in cautare de piese sau rulote, doar ca cei care posteaza anunturi cu vanzari, au postari doar la rubrica bursa rv, avem tot mai multe vanzari piese si accesorii, oferte de servicii, reparatii rulote, dar la imagini si impresii din excursii avem pauza. Zilnic avem anunturi la bursa rv... Sa nu transformam forumul in autovit sau mercador sau bursa de mesteri, s-a mai pus problema candva... Specific ca am gasit piese si accesorii mult mai ieftine pe alte site-uri de vanzari... Sondajul va avea doua tabere... una care vrea sa vanda si alta care vrea sa faca rulotism... cred ca prima castiga :lol: Ciprian a pus bine problema, sa vanda dar sa puna si o iesire in natura sau o prezentare de camping...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Sunt de acord cu postarile lui Cosmin Prund si Ninel Gavanescu, ce pot sublinia eu personal este, ca moderatorii nu contorizeaza anumite anunturi puse de cei care sunt limitati prin prisma regulamentului...
" interzicerea de postare anunturi a celor care nu posteaza decat 90% anunturi si niciodata topicuri turistice / rulotistice sau fotografii din excursii"...Ciprian...nu poti obliga ca din 20-40 de rulote sa puna toti poze de la intalniri, experienta spune ca 3-4 pun poze, iar restul confirma placerea participarii
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Am citit cuvint cu cuvint toate postarile. Se pare ca ori nu s-a exprimat Ciprian mai pe inteles, ori cine stie ce a inteles fiecare. Voi incerca sa dau o explicatie cit mai pe scurt.
Cind s-a infintat acest Club, s-a infintat cu cu gindul si idea nr 1 = rulotism. Bineinteles ca trocuri si vinzari au fost si vor exista intotdeauna si va asigur ca nu vor fi ingradite.
dar
De citiva ani, atunci cind accesam forumul, gasim 19 vinzari si 1 excursie. Cu asta nici eu nu am fost de acord. Logic si normal este sa gasesti excursii si trasee, nu o " bursa "
Forumul si asa destul de "stufos" in ultimii ani, da mult de furca celor ce intra pe el si cu greu dai de topicul IMAGINI SI IMPRESII din EXCURSII ( cam asta era ideea lui Ciprian )
Cindva, cind eram in CD, am propus foarte simplu si frumos, ca: TOTI CEI CARE SINT INTERESATI sa cumpere sau sa vinda, sa acceseze butonul BURSA de VINZARI CUMPARARI.
Practic, aceste postari NU ar trebui sa apara pe prima pagina cind se deschide forumul. Excursiile si Propuneri pt Excursii ar trebui sa fie pe prim plan in CLUBRV ! E logic ?
Sint sigur ca nici dvs nu sinteti asa de incintati cind deschideti forumul si vedeti .."vind" vind vind vind si un "cumpar" odata in luna..Excursii, trasee, asta deja e o "raritate"..
Nu cred ca e greu sa se ascunda din prima pagina " vinzarile " ( s-a mai incercat odata, dar cineva a sarit de fund in sus ) ..Cine vrea sa cumpere se poate uita zilnic pe BURSA !
E logic ? Vedeti ceva rau in asta ? Ingradim vinzarile ? NU ...Deci e o rubrica normala LIBER de ACCESAT DE CEI INTERESATI ...restul conditiilor sint deja scrise in Regulament..
Sincer, eu as ingradi un lucru, pt ca studiez citeva exemple de "necotizanti", care au 40 de postari numai in subiecte tehnice...adica isi fac modificari dupa spusele cotizantilor..
Daca tot TRAGEM TOTI LA O CARUTA...de ce calul din dreapta se uita, vede, se documenteaza si dupa aceea da cu tifla celui din stinga? Pai nu prea e bine si frumos dominilor..
As lasa necotizantii sa vada cu placere orice topic inafara de subiectele acestea de interes maxim, pentru ca altfel , aceiasi grupare de 100 fraieri vom fi si dupa 5 ani ..(scuze)
Scuze scuze dar cam asa si sintem...Unii platesc, doneaza, cotizeaza...iar altii se documenteaza si " cumpara " de la ClubRV..dupa care zic " nu ma intereseaza sa fiu cotizant ".
Deci, e bine de gindit si de judecat CORECT cum trebuie "atrasi" cotizanti care sa vina cu placere fara a fi frustrati, sau dezavantajati...dar nici asa nu se poate merge inainte
Inafara de Testul propus, ar fi ideal de a se face un alt Test separat total cu aceiasi problema, in care sa voteze NUMAI COTIZANTII...As fi curios care ar fi rezultatul sondajului..
Nu-i vorba de comunism, nu-i vorba de anti democratie, e vorba ca Forumul e un fel de Mercador si se poate remedia simplu problema...apoi cine vrea intra si citeste ce vrea...
Cu sinceritate si eu accesez din ce in ce mai rar forumul, pentru ca e un BAZAR nu Forum de rulotisti...iar daca o tinem asa, de la anul nu mai cotizez ca nu-i nici o diferenta :)
PS : Am votat pentru prounerea lui Ciprian, care trebuia un pic "periata..explicata..." Eu am inteles-o si sper sa o intelegeti si dvs cu totii, pentru ca " sintem in aceiasi barca "
Mi-am amintit o problema.. Forumurile din Olanda si Germania, care intr-adevar obliga membrii sa posteze " un viitor traseu X " si " "o excursie efectuata Y " au o alta infatisare..
PE PRIMA PAGINA apar firmele care SPONSORIZEAZA Clubul X cu forumul lui ( buton MARE separat ) iar membrii forumisti ( toti ) dau o taxa modica, simbolica ( unii chiar nimic )
Si aceasta problema am pus-o in discutie, dar e dificil sa incepem sa gindim asa ca vesticii, dupa atitia ani de comunism... Si uite asa se poate face si un test de genul urmator :
Firmele care Vind pe Club RV, ca si cei care depasesc 10 vinzari / an (chiar daca-s veterani fondatori sau cotizanti) sa plateasca Taxa "X" si sa tina financiar pagina si intetinerea.
Membrii Clubului, care posteaza subiecte rulotistice insotite de harti si poze sau X trasee, locatii etc, vor plati numai 60 lei cotizatia anuala...Nu cumva asa ar fi corect dominilor ?
De curind, iar am platit la "imageshake" alti 24 de euro sau dolari parca, pentru a putea pune poze pe anul 2014 ...Pai daca nu beneficiez de nici un avantaj, de ce sa mai cotizez ?
Care-i diferenta intre unii si altii ?
Considerati-o ca pe o propunere... Sint sigur ca vom fi 400-500 de cotizanti pentru care interesul firmelor si a campingurilor va fi altul decit acesta de acum, cind sintem.." nimeni "
E asa sau nu-i asa ? :)
.