12-21 aprilie Horezu

Orice membru al forumului ClubRV-RO poate propune o intalnire rulotistica
Mihai Sacala
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Oct 1979

12-21 aprilie Horezu

Mesaj de Mihai Sacala »

Buna ziua,

Voi merge impreuna cu familia (baiatul are 6 ani si fata are 4 ani) in perioada 12-21 aprilie la Popasul „Trei Stejari” (Casa Horezeană) - Horezu, Vâlcea. Am facut rezervare pentru aceasta perioada.
Aceasta alegere am facut-o vazand postul lui Liviu, caruia ii multumesc pe aceasta cale. Mi-am dat seama ca sunt locuri minunate pe care nu le-am vazut inca. In acelasi timp imi place sa stau in camping (curent, loc pentru golit vasul wc, dus etc.).
Daca va doriti sa vizitati aceste locuri in aceasta perioada, eu sunt bucuros de companie.

Toate cele bune!
Volvo V40 + Burstner 390 tk
Liviu Teica
Membru asociat
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 02 Iun 1976

Re: 12-21 aprilie Horezu

Mesaj de Liviu Teica »

Așa cum spuneam și în postul dedicat campingului „Trei stejari”, noua ne plac zona și campingul foarte mult și am zis că merită să fie cunoscute și de ceilalți colegii. Am văzut că mergi acolo în perioada Paștelui. În zonă aveți 4 mânăstiri la care se poate merge la slujba de Înviere. În Horezu este Mânăstirea Horezu, la aproximativ 8 km spre Vâlcea, în localitatea Costești, sunt mănastirile Bistrița și Arnota, iar la 20 și ceva de km spre Tg. Jiu, Mănăstirea Polovragi. Dacă mai ai nevoie de lămuriri despre obiectivele turistice din zonă mă poți contacta, ori pe aici ori pe privat și putem vorbi și la telefon. Îmi pare rău că noi tocmai am terminat concediu deoarece am fi venit și noi. Dar cum „speranța moare ultima”, poate vom reuși să venim și noi două zile. Ca sfat, dacă veți vizita Cheile Bistriței și urcați la Peștera Urșilor, recomand să aveți încălțări adecvate și lanterne pentru a putea vizita peștera. Grijă mare la cobore în peșteră și la coborărea în stradă, mai ales la copii!!! Și încă un sfat, încercă să nu lași mașina chiar în dreptul potecii pe care se urcă spre peșteră, deoarece în timpul urcușului și coborârii se mai dislocă pietre care o pot lovi. Vacanță plăcută!
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
Mihai Sacala
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Oct 1979

Re: 12-21 aprilie Horezu

Mesaj de Mihai Sacala »

Mi-am planificat sa vad obiectivele pe care le-ai descris in postul dedicat campingului. Daca am neclaritati te voi contacta, multumesc!In circumstantele in care ajungeti cateva zile sunt bucuros sa ne cunoastem.

Toate cele bune!
Volvo V40 + Burstner 390 tk
Scrie răspuns