Ne-am propus in acest weekend 22,23-03 sa iesim la un gratar la locatia
mai sus amintita avand in vedere ca vremea o sa fie frumoasa
Pana acum suntem doua familii anuntate fam Politic si fam Vant impreuna
cu copiii (3 ani) Cheile de la locatie sunt la mine,iar eu o sa fiu acolo
sambata dimineta (in jur de ora 9;00 )
Cei care doresc sa vina sunt bineveniti iar ca si costuri se va face o cheta(pt Marian)
de 10 ron per echipaj pt tot weekend-ul pentru a beneficia de apa iar la
plecare pt ridicatul gunoiului.
Am editat titlul acestui toipic , adica am adaugat data iesirii .
De asemenea din " julianmihai" am modificat in nume real utilizatorul , respectiv in Politic Iulian .
Va mai veni un echipaj , tot din Bucuresti, in afara de voi .
Aveti posibilitatea de folosire inclusiv a toaletei de sus facuta recent ... chiar si pt. "golire Thetford" .
Noaptea puteti inchide poarta de la strada cu cheia ca sa nu atrageti caini la mancare... chiar si model cu 2 picioare ... :)
La pescuit va spun de acum ca nu prea merge pt ca e apa scazuta , dar oricum in caz ca totusi doriti sa incercati va urez BAFTA si SUCCES ! :) ca sa va mearga sigur bine ...
Va rog lasati-va la vedere pe forum si un nr de tel. pt. situatia in care cineva doreste sa vina .. sa sune ...
Sa aveti vreme buna si sa va simtiti bine ! Asteptam foto
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna seara,
Cei ce vor dori sa vina la Pasarea, va rugam sa veniti cu gratarele din dotare pentru a nu face focul direct pe iarba!
Nu distrugeti iarba, fumati-o ! :)
Pentru cei ce nu doresc sa care berea de acasa, langa spatiul de campare se afla un mic magazin cu un minim necesar!
Iulian, Florin, Sorin va multumesc pentru primirea frumoasa. M-am simtit minunat alaturi de voi si imi doresc sa ne revedem curand. De la fiecare dintre voi am invatat ceva.
Salut Mihai !
Nu ai pentru ce sa ne multumesti ,sunt sigur ca si ceilalti colegi de ai nostri te-ar fi primit la fel .
Sper sa ne vedem sanatosi si cu alte ocazii (ca tot suntem vecini) si apropo cand ma vezi pe la rulota sa te opresti sa-ti dau capacul de protectie cui ... l-ai uitat la Pasarea .
Mi-am dat seama acasa ca l-am uitat. Il iau de la tine data viitoare cand ne vedem.
Si ieri si azi ti-am vazut rulota si ma bucur acum ca stiu a cui este.
Si mie mi-a parut bine ca a iesit frumos la Pasarea doar cu mici probleme dar a fost ok , sa ne vedem cu bine data viitoare si sper din tot sufletul sa reusesc ceea ce am gandit cu locatia Pasarea , dar pentru asta un topic separat sau in topicul amenajare Pasarea ...