Camping si cazare Cotofenesti (PH)

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Adrian Vatamaniuc

Camping si cazare Cotofenesti (PH)

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Campingul de la Cotofenesti este nou aparut in peisajul rulotistic, si este in plina amenajare. Ca si pozitie se afla pe drumul judetean DJ102( ce leaga Ploiesti de Slanic Prahova) cu cativa kilometri inainte de Slanic , la iesirea din Cotofenesti . Este pe marginea paraului Slanic , la poalele dealurilor din zona. Locurile de campare sunt sub niste plopi si anini suficient de inalti si de stufosi incat sa acopere cu umbra lor aproape intreaga locatie.
Pentru inceput am facut acolo o iesire in acesta toamna , si ulterior am trasat “la fata locului” traseele din camping si locurie pentru rulote. In funtie de pozitia locurilor de campare se va trage un cablu cu curent electric si se va ramifica in toate colturile curtii , la fiecare capat de ramura fiind in plan a se monta cate un panou cu 3-4 prize.
Deasemenea se va monta un robinet cu apa si un spalator in mijlocul curtii.
Pentru cei care nu au cort sau rulota ,sau in extra-sezon rulotistic , exista varianta cazarii la pensiunea din curte , pensiune ce functioneaza in tot timpul anului. Pensiunea dispune de doua camere si un living, o bucatarie utilata si o baie comuna. Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale pe lemne care are si functia de semineu in living.
Pretul pentru inchirierea pensiunii este de 280RON/week-end ( vineri si sambata noaptea cu plecare duminica )in limita a 6 persoane in cele doua camere.
Pentru rezervari nu ezitati sa ma contactati la telefon 0727.883.438 , fie ca este vorba de pensiune fie ca este vorba de campare cu rulota sau cortul.

Pentru anul acesta pretul va fi de 25RON/zi /rulota, iar pentru cazarea la pensiune va fi acelasi deocamdata.
Adrian Vatamaniuc

Re: Camping si cazare Cotofenesti (PH)

Asa cum spuneam cu ceva timp in urma s-au facut cateva amenajari in ultima saptamana , si anume :
- au fost trase tevi cu apa si robinet langa locurile de campare dintre plopi
- au fost trase cabluri de curent cu prize si sigurante pentru suprasarcina
- locul a fost curatat de buturugi si lastari
- a fost imprastiata criblura pe locurile de campare
- a fost facuta o vatra de foc , si cu 2 mese + scune , modelul rustic din buturugi
- a fost montat un spalator pentru vase
Pretul pentru anul acesta va fi de 20RON/zi pentru rulota sau cort
Pentru pensiune ramane sa fie de 280RON/week-end ( vineri si sambata noapte) in limita a 6persoane

Am fost in acest week-end cu cativa rulotisti si am sarbatorit Sfintii C-tin si Elena
Mai jos aveti cateva poze
Ii rog pe cei care au pozat sau filmat sa posteze in continuare

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

La invitatia lui Adrian , am vizitat locatia , s-a sarbatorit C-tin si Elena aici , au fost cca 30 de persoane cu RV-uri , corturi sau cazate la pensiune ...
Pozitia este f. buna , pe malul Teleajenului intr-o padure aflata la cca 700 m de asfalt , accesul facandu-se fara probleme pe un drum de macadam in mai putin de 1 min de la drumu' principal .

Este umbra si se beneficiaza de apa si curent .
Unii mai curajosi au facut si baie :)

Am vizionat finala cupei Romaniei la fotbal... am jucat rummy , badminton , am putut face plimbari cu biciletele pe un traseu de exceptie prin padure ... am beneficiat de bunatatile preparate de cei ce s-au intrecut la consursul " curcubeu pe ceru' guri " :)

Cel mai important insa a fost faptul ca am sarbatorit Ctin si Elena alaturi de prieteni intr-o locatie de exceptie unde s-a putut face si "party" si foc de tabara si orice am dorit noi...

Tariful este la jumatate fata de campingurile din Romania, iar conditiile-s f. bune !

Distanta de la Bucuresti la Cotofenesti ( Varbilau ) 90 km .

Pt "gazari" e la o aruncatura de bat cca 15- 20km de Ploesti...

Se poate ajunge si la Slanic la salina in apropiere... se pot face si completari/ cumparaturi din Plopeni .

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adrian Vatamaniuc

S-a cantat si "Impodobeste mama bradu!"
Si l-am impodobit , ca sa nu fie dezamagita lumea .

Imagine

Imagine

Asteptand colindatorii
Imagine

Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Informatii suplimentare de la Adrian :

"Administrator unic al celor 4 locatii este Eugen Zavoianu tel 0757.113.433

Cele 4 locatii sunt :
- Ciocanesti (DB) pe malul lacului acolo unde am deschis sezonul
- Techirghiol (CT) acolo unde am fost eu cu astia de Rusalii
- Cotofenesti(PH) , langa Slanic , acolo unde am fost de C-tin si Elena
- Pensiune & Restaurant "Casa mica" , unde am fost acum 2ani in februarie dupa cana cu vin de la Pustnicu

Asadar ,
Toti ei care vor sa merga in oricare dintre aceste locatii , sau vor sa faca rezervari , nu au decat sa il sune pe Eugen .
Daca nu pot lua legatura cu Eugen ma pot suna pe mine , ca varianta de rezerva.
Deasemena ma pot suna oricand pentru indicatii de orientare , daca nu se descurca sa ajunga dupa cele scrise de mine pe net"

Informatiile au fost trecute pt ca dvs ca rulotisti sa aveti date de contact si pt a nu se considera ca Adrian colegul nostru a facut reclama pt el insusi la aceste locatii ... nefiind implicat in aceasta " afacere " .
Adrian Vatamaniuc

La oricare dintre locatii important este sa stii care sunt conditiile si pretul de dinainte.
Daca ti se par OK si mergi acolo insemna ca iti asumi deplasarea , camparea/cazarea , plata. Nu te ia nimeni cu forta.
Mai putin conteaza daca eu am sau nu vreun castig din toate astea atata timp cat pretul este acelasi pentru toata lumea ( in paranteza fie spus preturile sunt foarte bune in comparatie cu media )
Mi-as dori ca din totalul membrilor macar un sfert sa gaseasca o optiune de campare (camping sau off-camping) dar din pacate in afara de Ciprian si inca vreo 2-3 care se zbat sa faca ceva , restul se rezuma doar la "aruncatul cu privirea" si nimic mai mult.
Adrian Rusinaru
Membru forum
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 07 Feb 1974

Mesaj de Adrian Rusinaru »

Camping Coțofenești - dezamăgitor !!!
Am ajuns sâmbătă cu dorința de a sta 4 zile.... dar a doua zi am plecat. Motivul: manele, la volum maxim, pană noaptea târziu.
Am încercat să comunic cu cei care erau cazați în vilă, cu speranța că vor reduce volumul.
Rezultatul a fost exact contrariul ...
Nimeni din administrația campingului nu a intervenit, dovadă că un grup de 20 ce închiriază întreaga vilă contează mai mult decât 2 rulote din camping.
Fişiere ataşate
cotofenesti 1.jpg
cotofenesti 1.jpg (65.58 KiB) Vizualizat de 3529 ori
Renault Koleos 2.0 DCI + .....................
Adrian Vatamaniuc

Imi pare rau sa aflu asa ceva.
Am discutat si cu Cristian , cel care a venit cu cealalta rulota , dar care nu a fost asa de tare deranjat.
Bine , asta nu este o scuza ca el nu a fost deranjat , dar trebuia sa sunati la Eugen ( cel acre este administrator) sau la mine ca sa vorbesc direct cu proprietarul de acolo.
Nu era absolut nici un fel de problema sau de suparare ; din pacate nu se pot da teste de verificare a clientilor inainte de a face rezervarea cu privire la gradul de cultura , al genului muzical preferat sau al nivelului de bun simt.
Voi raporta proprietarului acesta situatie jenanta si cu siguranta vor fi luate masuri, macar de acum inainte sa nu se mai repete.
In ceea ce te priveste iti transmit public scuzele proprietarului.

Rugaminte generala
Pe viitor oricine mai merge acolo si se simte deranjat de orice aspect legat de locatie : muzica , lipsa apa , lipsa curent , curatenie, etc este rugat sa sune de indata pentru remedierea pe loc a problemelor ce creaza nemultumiri.
Serban Moldoveanu
Membru forum
10
Oras: bucuresti
Data nasterii: 16 Aug 1962

Mesaj de Serban Moldoveanu »

Am aflat de povestea neplăcută de pe 20-21 iulie chiar în acea zi și măsurile au fost imediate: le-au fost anulate respectivilor alte 6 nopți pe care le mai aveau rezervate și azi 22 iulie au părăsit locația. Și noi ne dorim un loc liniștit, dar din păcate așa cum preciza Adrian nu putem cunoște oaspeții dinainte. Mai ales că aceștia au mai venit anul trecut și au fost ok.... Noi nu locuim acolo și Nea Ciucurel, administratorul local chiar dacă a luat atitudine, nu a reușit să se impună.
Cu părere de rău, sper să aveți parte de alte zile frumoase la noi
Cu prietenie
Șerban, proprietarul locului de campare de la Coțofenești
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@SERBAN M .
Lasati-va nr de tel pe forum va rog , daca nu va suparati !
Asta ca sa va putem contacta sau semnala alte probleme alta data .

Noi ne-am simtit bine la dvs. am fost la o intalnire organizata de Adrian si a fost f. ok, s-a ascultat muzica , dar de comun acord pana la ce ora si la ce volum...

Ne place locatia si vom reveni !
Politic Iulian
Membru asociat
12
Data nasterii: 19 Iul 1978

Mesaj de Politic Iulian »

Asa cum postasem anterior chiar am vrut sa merg in aceasta locatie, dar m-am razgandit in ultim moment atunci cand am vazut ca nici un echipaj nu si-a mai anuntat prezenta
Este pacat ca nimeni sa nu intervina si asemenea incidente sa nu se mai repete
avand in vedere potentialul zonei cu salina in apropriee
Salutari si sigur in acest an voi ajunge acolo
Sterckeman 2004 /Kia Sportage/0722585587
Adrian Vatamaniuc

Preturi pentru anul 2015 :D

Vila Coiful de Aur
- 2 camere (4+3 locuri ) + baie + bucatarie complet utilata + living (canapea extensibila) + terasa mare
Curte mare - 5000mp - ultima casa din sat: curtea incepe din padurea dealului si se termina in lunca raului Slanic !
- 250 lei/weekend(2 nopti)/vila
- 120 lei / noapte/ luni- joi ( minim 2 nopti )
NU se inchiriaza fractionat; se inchiriaza doar vila intreaga .

Rulote
25lei/rulota/noapte curent 220V/apa curenta/salubritate
Scrie răspuns