Camping si cazare OTILIA - Techirghiol

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Adrian Vatamaniuc

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Campingul OTILIA de la Techirghiol este nou aparut in peisajul rulotistic, si este in plina amenajare. Este pozitionat pe str.Pescarusului la 5min de Baza de tratament si la 10min de Baile Reci ( sau baile de namol) de pe lacul Techirghiol. Pana in Eforie Nord sunt 2.5km.
Este destinat deopotriva celor care sunt cu rulota sau cortul, care au in plan sa urmeze cura de tratament in statiune, sau pentru a se bucura de o locatie linistita. In centrul curtii este un dus solar care face fata cu brio chiar si cand campingul este mai populat; se asigura curent electric si apa pentru rulote. Exista un spatiu special amenajat cu bancute, pentru gratar / foc de tabara. Coroanele pomilor au fost toaletate in asa fel incat chiar si camperele sa poata intra la umbra fara a rupe trapele sau evacuarile de la soba , ori antenele. Solul a fost nivelat , scosi toti arbustii si scoase toate buturugile ce ar fi creat disconfort la campare.
Campingul functioneaza numai din aprilie pana in octombrie.
Cei care nu au rulota sau cort pot opta pentru unul din spatiile de cazare disponibile. Este vorba de doua casute ( una din lemn si una din beton) fiecare cu cate 4locuri de dormit , cu bai si bucatarii proprii.
Pentru rezervari nu ezitati sa ma contactati la telefon 0727.883.438 , fie ca este vorba de casute fie ca este vorba de campare cu rulota sau cortul.

Pentru anul 2014 preturile vor fi :
- 35ron/zi/rulota in perioada 15iun - 15sept
- 25ron/zi/rulota in extra-sezon
De preferat sa anuntati prezenta cu 2-3zile inainte de a ajunge , si eventual numarul de echipaje.
In curte pot intra usor 7-8 rulote , iar masinile pot fi parcate si pe strada.

Imagine

Imagine

Imagine
Adrian Vatamaniuc

Revin cu cateva mici modificari in ceea ce priveste tariful de campare
Pentru sezon la un sejur platit pe mai mult de 7zile, se reduce pretul la 30RON/rulota
In extrasezon la un sejur platit pe mai mult de 7zile, se reduce pretul la 20RON/rulota
Pretul include : apa , curent, folosirea dusului solar din curte.
Pentru ca in acest moment nu s-a facut o toaleta special dedicata celor cu rulote , acestia sunt rugati sa foloseasca toaletele din dotare.

La cele 2 casute pretul este de 80RON/zi/casuta( 4persoane)
Daca sunt doar 3persoane pretul este de 65RON/zi/casuta(3persoane)

Mai jos aveti cateva indicatii de orientare ( harta si coordonate GPS in doua variante )
Pentru rezervari sau orice fel de alte detaii nu ezitati sa ma sunati sau sa trimiteti mail, ori PM

Imagine

Imagine
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Camping si cazare OTILIA - Techirghiol

Mesaj de Cosmin Prund »

Am pus coordonatele GPS aproximativ unde pare sa fie intrarea in curte. In mod normal coordonatele GPS trebuie sa reprezinta poarta de acces, in special la camping-urile care pot avea intrare de pe 2 strazi diferite.

http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Camping_Otilia
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Adrian Vatamaniuc

Multumesc pentru ajutor ! :D
In continuare , cei care vor sa mearga acolo si au nevoie de detalii suplimentare ii rog sa nu ezite sa ma contacteze, fie ca este vorba de traseu sau de conditiile puse la dispozitie de proprietarul campingului.
Imi doresc ca toti ce care merg acolo sa se simta bine si sa aibe sejurul cat mai placut.
Nu este campingul meu , dar atata timp cat m-am implicat in promovarea lui nu vreau sa fie nici un fel de nemultumire sau reclamatii din partea clientilor.

Doresc tuturor , un sezon rulotistic cat mai bun .
Adrian Vatamaniuc

Am facut deschiderea acolo pentru acest sezon , asa ca toti cei interesati de un sejur pentru tratament pot merge fara grija.
Tariful in sezon este de 35RON/zi/rulota ; inclus curent , apa, dus .
Pentru cei cu rulota este de preferat folosirea WC-ului din dotare nu din considerente de igiena , ci pentru faptul ca toaleta din curte este pentru cei care sunt cazati la casuta de beton.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Adriane,ti-a ramas aparatul foto setat pe 2013 si o sa creada lumea ca sunt de anul trecut si eu stiu sigur ca sunt de acum ca doar am fost partas la fapta.
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Adrian Vatamaniuc

Am vazut si eu dupa ce le-am descarcat.
SCUZE!

Erata
Pozele sunt facute anul acesta de Rusalii. Aparatul meu a fost setat gresit.
Mea culpa ! 😉
O sticla de gin pentru Cristi Stoica la prima intalnire.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Informatii suplimentare de la Adrian :

"Administrator unic al celor 4 locatii este Eugen Zavoianu tel 0757.113.433

Cele 4 locatii sunt :
- Ciocanesti (DB) pe malul lacului acolo unde am deschis sezonul
- Techirghiol (CT) acolo unde am fost eu cu astia de Rusalii
- Cotofenesti(PH) , langa Slanic , acolo unde am fost de C-tin si Elena
- Pensiune & Restaurant "Casa mica" , unde am fost acum 2ani in februarie dupa cana cu vin de la Pustnicu

Asadar ,
Toti ei care vor sa merga in oricare dintre aceste locatii , sau vor sa faca rezervari , nu au decat sa il sune pe Eugen .
Daca nu pot lua legatura cu Eugen ma pot suna pe mine , ca varianta de rezerva.
Deasemena ma pot suna oricand pentru indicatii de orientare , daca nu se descurca sa ajunga dupa cele scrise de mine pe net"

Informatiile au fost trecute pt ca dvs ca rulotisti sa aveti date de contact si pt a nu se considera ca Adrian colegul nostru a facut reclama pt el insusi la aceste locatii ... nefiind implicat in aceasta " afacere " .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adrian Vatamaniuc

La oricare dintre locatii important este sa stii care sunt conditiile si pretul de dinainte.
Daca ti se par OK si mergi acolo insemna ca iti asumi deplasarea , camparea/cazarea , plata. Nu te ia nimeni cu forta.
Mai putin conteaza daca eu am sau nu vreun castig din toate astea atata timp cat pretul este acelasi pentru toata lumea ( in paranteza fie spus preturile sunt foarte bune in comparatie cu media )
Mi-as dori ca din totalul membrilor macar un sfert sa gaseasca o optiune de campare (camping sau off-camping) dar din pacate in afara de Ciprian si inca vreo 2-3 care se zbat sa faca ceva , restul se rezuma doar la "aruncatul cu privirea" si nimic mai mult.
Adrian Vatamaniuc

Saptamana trecuta s-au terminat amenajarile din camping .
Mai concret, pentru cei cu rulota sau cu cortul :
- s-a facut un spalator de vase
- s-a facut un WC separat de cele ale caselor
- s-au montat prize intre pomi
- dusul solar a fost "imbracat" in policarbonat mat de culoare alba

Pe maul lacului s-a deschis si o piscina cu 2bazine ( unul pentru copii si unul pentru adulti )

Mai jos aveti cateva poze :

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Inteleg ca piscinele nu au nicio legatura cu campingul Otilia. Sau sunt ale aceluiasi propietar?
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Adrian Vatamaniuc

Sunt doua lucruri total diferite , sau doua locatii total diferite , ce-i drept nu foarte departe una de cealalta
Nu sunt ale aceluiasi proprietar .
Scrie răspuns