As vrea ca in week-end , daca tot se anunta vreme frumoasa , sa scot rulota de la "murat" si sa-i fac safteaua pe anul asta.
Ca locatie am ales Ciocanesti (DB) ; este undeva intre Tartasesti si Crevedia la aprox. 15Km de Centura Bucuresti.
Locul este cam ca la Iepuresti ( pentru cunoscatori) si este al unui amic de-al meu. Curtea lui se invecineaza cu tarlaua asta unde se pot pune rulotele. A promis ca ne trage current si apa la gard , iar la sfarsit va colecta la el in curte sacii de gunoi.
Cu siguranta cei ce nu au baterie, generator sau panouri vor fi primii beneficiari ai curentului .
Pentru cei care vin cu rulota de sambata va fi 20ron/rulota , iar pentru cei care vin doar cu masina la un gratar va fi 10ron/masina.
In principal traseul de urmat este :Bucuresti , Chitila , Tartasesti , in Tartasesti dupa biserica la dreapta , inainte 5km si se ajunge in Ciocanesti , in centrul localitatii se face la dreapta ( indicator spre Samurcas ) si in 300m la stanga pe prima ulita pe langa o troita alba , pe ulita tot inainte pana la iesirea dintre case .
Am gasit aceste coordinate GPS , daca va ajuta
Latitudine: 44.59896275627342
Longitudine: 25.88125705718995
.
Cei care au nevoie de indicatii suplimentare nu au decat sa ma sune la 0727.883.438 ; eu voi incerca sa fiu acolo de vineri dupaamiaza
Mircea Vochita a zis ca a fost azi pana acolo sa studieze cum ajunge ca avea treaba -n zona ...
Eu l-am intrebat pe goagle si am gasit...
dreapta la intersectie in Ciocanesti si apoi in 300m stanga la troita... sigur sunt astea ...
E simplu.
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cei care au biciclete in dotare pot incerca o bucata din Centura Cicloturistica , iar cei care au scule de pescuit isi pot incerca norcul in balta cu plata sau in canalul de langa balta , unde nu se plateste
Eu voi ajunge undeva in jur de ora 18.00
De va fi sa fie mai devreme cu atat mai bine
Rugamintea mea este sa lasati locurile mai de langa gard pentru cei care au imperios nevoie de curent , adica nu au baterie , panouri sau generator
Multumesc !
Maine 21 ( vineri ) orele 11.30- 11.45 AM , ma intalnesc cu alte 3 sau 4 echipaje in zona Mogosoaia , pt a veni la locatie ...
Au confirmat telefonic aceasta ora cu aproximatie ( D. Ditoiu , M Ciocan , M Vochita )... pana seara speram sa avem o tigaie de carasi .... :)
************************************** VA ASTEPTAM ! ***************************************
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com