In urma unor negocieri si discutii am decis ca aceasta locatie merita a fi promovata , pt. ca acesti oameni sunt dispusi sa ofere reducere mai mare pt membrii asociati ClubRV-RO .
Dl. Ionut a spus ca ma lasa pe mine sa fac pretul si ca-mi ofera cateva locuri 1 luna gratuit pt. aceasta asociatie .
Ionut Costache :
"Pentru 2014 m-am gandit la o oferta speciala: 60 lei/lunar, pana la sfarsitul anului, pretul incluzand o spalare exterioara lunar (apa + sampon) pentru a evita depunerile neplacute de praf si formarea algelor.
Optional ne ocupam de pregatirea pentru plecare: verificare lumini, frane, aerisire cu 1-2 zile inainte, incarcare butelii GPL, etc.
Parcarea este betonata, paza permanenta cu monitorizare video.
In functie de evolutia numarului rulotelor, intentionam sa instalam un sistem de supraveghere video propriu, cu acces prin internet, pentru a spori linistea clientilor.
In plus, oferim servicii de intretinere, verificare, reparatii, montaj accesorii, cu (sau fara) participarea directa a clientului.
Alt serviciu disponibil la cerere: livram/preluam rulota oriunde in/din Bucuresti, la orice ora. Pentru posesorii de campere asiguram transportul soferului in Bucuresti.
Sunt deschis la orice propuneri sau idei.
RULOTE & AUTORULOTE - Montaj accesorii, reparatii, modificari, instalatii, electricitate, mobilier, caroserie, vopsitorie.
Ionut: 0722120120 "
Nu vreau sa sune a strategie de marketing, totusi pentru membrii asociati Club RV ofer o reducere de 10% la parcare si la orice lucrare de manopera. La piese sper sa obtinem reducerile de la altii, eu nu vand nimic. :D "
Procentul de discount stabilit in final este 20% asadar membrii asociati ClubRV-RO beneficiaza de pret 50 ron luna in loc de 60 ron .
Mai mult decat atat, pt. promovare ,m-a gandit sa oferim acele 6 luni gratuite pt asociatie , primilor 6 rulotisti care se inscriu pt rezervarea unui loc , sa beneficieze de prima luna gratuit .
Prioritate de inscriere au membrii asociati , dar dupa 15 zile incepand de azi , pt completare poate folosi orice membru al forumului aceasta facilitate .
Se va folosi acest topic pt crearea listei sau inscriere .
Multumim si speram intr-o colaborare buna cu beneficii pt ambele parti !
P.S> Locatia de parcare este pe drumul spre Branesti adica acelasi cu drumul spre Pasarea LAC , mai exact dupa pod la "Acumulatorul" aprope de centura la 1km ... pleci repede si la munte si la mare ... :)
Voi merge personal sa fac poze , sa notez pucte GPS sau alte detalii care va ajuta .
Il puteti suna si pe Ionut la nr tel de mai sus .