Suport transport moto/scuter pentru autorulota si duba

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Viorel Grosu

Suport transport moto/scuter pentru autorulota si duba

Mesaj de Viorel Grosu »

5 Mesajde Doru Bodeanu » 04 Mar 2014 11:44

Buna ziua,
Ma gandesc tot mai mult sa cumpar si sa montez pe camperul meu, Fiat Ducato, un suport pentru scuter. Stiti unde unde se poate gasi, la un pret rezonabil, asa ceva, eventual cu montaj asigurat ?

Autorulota Fiat CI Mizar

6 Mesajde ionutcostache » 08 Mar 2014 17:30

Confectionez la comanda suport similar, cu instalatie electrica, suport numar, rampa urcare, etc, pentru orice model de autorulota.
Relatii la telefon sau PM.

Subaru Impreza + Cort sau Renault Master campervan, in functie de destinatie
RULOTE & AUTORULOTE - Montaj accesorii, reparatii, modificari, instalatii, electricitate, mobilier, caroserie, vopsitorie.
Ionut: 0722120120

7 Mesajde Dragomir Gabriel » 08 Mar 2014 18:01

Nea Doru, suna-ma sa iti spun cine face la noi in Ploiesti asa ceva. Si-a facut si Ciprian la el si e foarte multumit.
Gabi Dragomir

Hyundai i30 sau Mercedes Vito+ LMC 450 cu AC- se vinde, vezi bursa RV
tel 0723470679

8 Mesajde Liviu Began » 09 Mar 2014 18:16

Am si eu o intrebare : acest suport nu care cumva trebuie omologat RAR ? Daca il pun pe duba camper etc si merg in UE oare "fratele" nostru ungur nu ma ia la intrebari ?
Multam anticipat de raspuns

Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !
ionutcostache
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Ian 1970

Re: Suport transport moto/scuter pentru autorulota si duba

Mesaj de ionutcostache »

Codului Rutier
Capitolul VII - Raspunderea contraventionala
Art.101. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice:
....
10. montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate;

Legal nu ai voie sa instalezi accesorii neomologate. In practica n-am auzit sa se faca exces de zel, mai ales impotriva camperelor (turistilor), indiferent de tara in care se face controlul. Oare cati posesori de astfel de suporturi au dovada omologarii macar din tara de origine? (de la RAR nu are nici unul).
Daca ai un accesoriu solid, lucrat decent, nu cred ca te intreaba cineva de omologare. Pana la urma se poate face orice eticheta in 2014...
..............Expedition Camper 4x4 Sprinter 508 (under construction)..................

Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.
Scrie răspuns