Grecia, circuit

Orice membru al forumului ClubRV-RO poate propune o intalnire rulotistica
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Grecia, circuit

Mesaj de marius sevilian »

Doresc sa fac un circuit in Grecia cu rulota, practic pe toate "malurile" Greciei. Plecare incepand cu 07.07, perioada 15-20 zile, campare preferabil off si nu mai mult de o noapte, doua sa zicem trei in acelasi loc. Traseul de comun acord [eu m-am gandit sa intru pe Urmenio(Ormenio), sa cobor pe coasta de est pana la Atena(Athina), traversare catre Patra(Patra), urcare pe coasta de vest pana la Igumenita(Igoumenitsa), traversam muntii catre Salonic(Thessaloniki) si plecare prin Promahon(Promachonas)]. Suntem o familie cu o domnisoara si o catelusa mica(foarte posibil sa mai corup niste amici si deci sa fie masina plina), nu suntem pretentiosi si ne adaptam rapid la orice situatie. Orice doritor de asemenea vacanta este bine venit, imi doresc sa fim doua trei dar nu mai mult de cinci rulote/autorulote. Mentionez ca sunt un cunoscator al drumurilor Europei in general si am si cunostinte de mecanica, deci ajungem intodeauna la destinatie. PS am putea foarte bine sa luam feribotul din Patra si returul sa-l facem prin Italia.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Grecia, circuit

Mesaj de Lupu Ciprian »

Salutare si bine ai venit pe ClubRV-RO !
Cu ce masina si motor tragi si ce tragi ?

Cati km. doresti sa faci de la o locatie la alta cand te muti ?

Ai mai stat off in strainatate pana acum ? Ai autonomie de off camping ( rezevor apa , acumulator 12v de amperaj mare , panou solar.... etc ... ) ?

Felicitari pt. topic / subiect ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
marius sevilian
Membru forum
11

Multumesc de primire.
Trag cu un Volvo de 185cp, tractare pana la 2250kg, o rulota Hobby400 cu MMA 1350kg.
Cred ca intre 300 si 500km este bine.
Da am mai stat off in strainatate, autonomie: rezervor fix 73litri + mobil 40+23litri, apa gri rezervor mobil 20litri, butelie mare 1buc daca e nevoie mai punem una, consum curent in off este foarte mic lumina led+pompe inca nu intentionez sa folosesc panouri sau baterie suplimentara.
Cand plec in circuit am putine acareturi dupa mine, practic las cat de multe posibil acasa(cort,terasa, covor cort, mese,scaune,etc), pastrez strictul necesar si completez trusa cu scule.
Volvo + Hobby
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dupa raspunsul dat se vede ca nu esti nou in rulotism domnule " marius b " :)
Ai ceva experienta !
marius sevilian
Membru forum
11

Nu am "ceva experienta in rulotism", m-ati intrebat punctual si am raspuns punctual (nu am dezvoltat subiectul mai mult, stiu ca nu va intereseaza), cum "niciodata sa nu spui niciodata" (eu unul va astept cu multa placere): singurul incovenient este ca nu pot pleca mai inainte de 07.07 si trebuie sa revin la sfarsitul lui august, se stie ca este o perioada calduroasa, putem alege 15-20 sau si mai multe zile care sa le petrecem dupa bunul nostru plac, cum fetelor le place plaja poate stam si doua trei zile in acelasi loc, nu sunt adeptul "batutului in cuie" doar sunt serios si punctual. PS ca si acareturi daca plecam cu gandul sa facem pauze mai lungi la plaja as lua si o barca gomflabila cu motor, dar numai daca exista amatori de astfel de plimbari. Masina este un xc90, 4x4, din 2008 - Hobby din 1997; care le-am testat asta vara pe Transalpina si Transfagarasan, nu au fost probleme.
Volvo + Hobby
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

OK , am inteles .... scuze pt. ca v-am luat cu "tu" .... m-am grabit... sincer !

Noi vara n-avem concediu mai mare de 2 wekenduri si zilele de la mijloc ... deci putem "lega" max 9-10 zile ... in iunie sau iulie...

Ne auzim !
Drumuri bune !
marius sevilian
Membru forum
11

Perfect pentru iulie, (nu pot pleca inainte de sapte iulie), acum studiam ruta cu retur pe Italia, e cam lunga deci probabil ramane returul pe grecia. Hai sa vedem daca se mai inscrie cineva (timp mai este pana atunci), si o sa punem la punct toate cele. Cum sunteti mai stransi cu timpul, atunci datele de plecare si sosire va apartin.
Volvo + Hobby
Vasilescu
Membru forum
12
Oras: Radesti, Arges
Data nasterii: 18 Iun 1949

Mesaj de Vasilescu »

Pana pe 07. 07 mai sunt multe luni ' dar ne intereseaza si pe noi aceasta excursie urmand sa luam legatura printr-un numar de telefon . tel nostru 0744313473 multam.
ford tranzit 0744313473
marius sevilian
Membru forum
11

Da, ma bucur ca sunteti interesat de acest circuit, daca aveti orice alta idee, e bine venita. Eu am estimat cam 2800km (Giurgiu-extern-Giurgiu) plus ce se mai face pe tara. Timp sa aveti si sa ne suprapunem asta este important. Pana atunci cu sigurnta o sa ne si cunoastem.
Volvo + Hobby
marius sevilian
Membru forum
11

Intoarcerea trebuie sa fie inainte de 22.08, deci alegem cele 15-20zile din perioada 07.07-22.08. Cum am gandit eu traseul(2800km extern) mai scadem 850km pe Bulgaria(tur+retur) si raman 1900km care cu siguranta vor fi practic cam 2200Km deci pentru o medie de 300km zilnic si fara sa ramanem 2-3nopti in acelasi loc sunt necesare minim 8 zile numai pentru mers. E bine de avut in vedere acest lucru, eu am mai facut asa un circuit pe Spania(nu este obositor dar cam strans), a fost placut dar se putea mult mai bine, motiv pentru care am ales ca acum sa iau in calcul mai multe zile. Astept orice fel de sugestii/recomandari, pro/contra si astept in continuare si alti doritori.
Volvo + Hobby
radu raducu
Membru forum
11
Oras: pascani
Data nasterii: 20 Aug 1976

Mesaj de radu raducu »

Buna ziua! Suntem o familie din Pascani-Iasi si ne intereseaza acest circuit,bineinteles daca ne acceptati si pe noi.Ca data,putem merge oricand.Multumim!Fam Radu.
Fam Radu-Mercedes V 220-tel 0786298289-radurdc@yahoo.ca
marius sevilian
Membru forum
11

Da, sunteti bine veniti si e bine ca puteti veni oricand. Am trimis numarul meu de telefon dumneavoastra si domnului Vasilescu in privat. Orice sugestie si punct de vedere sunt binevenite. Inteleg ca inca nu aveti "atelajul" necesar, probabil ca o sa-l aveti in curand asa ca va doresc: multa bafta!
Volvo + Hobby
Scrie răspuns