Grecia, Sithonia 14-29.06.2014

Orice membru al forumului ClubRV-RO poate propune o intalnire rulotistica
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Grecia, Sithonia 14-29.06.2014

Mesaj de Niky Radu »

Intentionez sa merg in concediu in perioada 14-29.06.2014 intr-un camping pe bratul Sithonia, am ales in prima faza 3 variante dar nu sunt batute in cuie,

http://www.camping-melissi.gr/index.php/en/
http://www.thalattacamp.gr/en
http://www.armenistis.com.gr/

toate informatiile pentru campinguri pe care le-am gasit se afla la

http://www.feelgreece.com/en/sithonia/a ... s/campings
sau
http://www.greecetravel.gr/greece/regio ... mping.html

pareri si feedback-uri de la unele campinguri le-am gasit aici

http://beta.eurocampings.co.uk/greece/c ... macedonia/

Sunt invitati sa participe orice rulotist, camperist sau cortist, membri sau nemembri si chiar cititori ai site-urilor de profil RV din tara, care pot veni in perioada amintita de mine, cei care nu vor sa traga rulota dupa ei exista oferte de inchiriat rulote, rulote statice, bungalowuri in unele campinguri...eu unul trag rulota dupa mine.
Cei care sunt interesati sa mearga ii rog sa-si dea cu parerea si sa alegem cea mai optima varianta in functie de necesitatile fiecaruia
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Grecia, Sithonia 14-29.06.2014

Mesaj de Lupu Ciprian »

FELICITARI , NIKI , PT. INITIATIVA SI PT. TOPIC !!!

Eu ma gandeam tot cam la perioada asta pt. ca avem pe 6-9 iunie de Sf. Rusalii intalnirea Nationala a rulotistilor din Ro si nu doream sa lispesc de la alegeri. :)
Perioada aleasa de tine la o saptamana dupa treaba asta , e la fix ... daca nu ma pot lipi de pe 14 , as veni de pe 19-20 ...... pana pe 29 .. vedem ... pate mai sunt doritori !
optiunea 1 pe care o dicteaza Irina .... la noi e Thallata camp ( avand si psicina chiar daca e mai scump ) , dar eu am ultimul cuvant in casa ! " da draga" :) asa ca ramane mai mult ca ea ... :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Si eu cu sotia intentionam sa mergem in Grecia anul asta si perioada este excelenta, la ei caldura este acceptabila in iunie (28-31 grd. C ). Acum doi ani am strabatut pe mare conturul Sithoniei cat si Kasandrei de unde se puteau vedea clar campingurile de pe tarm. Am ramas profund uimit de aglomeratia din ele, efectiv nu era absolut nici un pic de intimitate, se statea usa in usa... dar am ramas impresionat de cele cateva caravane sau rulote parcate off pe tarmuri, nu stiu cat de legal, dar pe niste plaje singuratice superbe. Asa ceva as dori, dar trebuie vazut, intrebat si hotarat daca se poate. Sau poate la risc ?
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Intr-adevar, pe bratul Sithonia sunt mai multe locatii off-camping, locatii ce au fost semnalate intr-un topic de acum doi ani de un coleg. Pentru cateva locatii au fost trecute si coordonatele GPS.
Si pe noi ne-ar interesa o iesire in Grecia. Daca se organizeaza ceva serios iar numarul participantilor depaseste 10 echipaje, se poate face o corespondenta cu campingul respectiv si negocia pretul.
In orice caz, ideea este grozava si imi place. Felicitari D-le Niki.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Preturile celor 3 campinguri alese sunt urmatoarele:
pun preturile deja calculate pentru 2 persoane in perioada aleasa,

Melissi - 14.5 euro / 2 pers/ rulota / zi curent separat 3 euro pt cine doreste, 2.5 euro pt fiecare copil
- 13 euro / 2 pers/ camper / zi ,curent separat 3 euro pt cine doreste, 2.5 euro pt fiecare copil
- pt 10 zile campate consecutiv se ofera reducere 10%, adica 13 euro la rulota si 11.7 euro la camper
- singurul dezavantaj pe care il observ este ca intre plaja si camping se afla un drum asfaltat, cei care au fost poate sa confirme daca este un
impediment,am cautat pe google earth si am vazut ca se pot pune si rulotele pe plaja iar ca avantaj exista restaurant, supermarket in
incinta , wi-fi, partener ACSI
- distanta pana la Sikia este de 850 km de la Bucuresti si ca timp dureaza aproximativ 11-12ore
- galerie video http://www.camping-melissi.gr/index.php/en/services

Thalatta - 19.5 euro / 2 pers/ rulota / zi curent separat 4 euro pt cine doreste, 2.9 euro pt fiecare copil pana in 12 ani
- 18.8 euro / 2 pers / camper / zi, curent separat 4 euro pt cine doreste, 2.9 euro pt fiecare copil pana in 12 ani
- pt 14 zile campate consecutiv se ofera reducere 7%, adica 18.1 la rulota si 17.4 la camper
- avantaje - piscina (si e singurul care are!!!) se poate inchiria cu 4 euro frigider sau bicicleta , restaurant (au propria gradina de zarzavaturi )
terenuri pt diferite sporturi , sporturi apa ,supermarket , pizza, bar plaja , wi-fi etc
- distanta pana la Kalamitsi este de 860 km de la Bucuresti si ca timp dureaza aproximativ 11-12 ore
- galerie video http://www.thalattacamp.gr/en/pages/VideoGallery
- check-in este ora 12.00 iar check-out ora 12.00

Armenistis - 22.6 euro / 2 pers / rulota / zi curent separat 3.7 euro pt cine doreste , 3.5 euro pt fiecare copil pana la 10 ani
- 19.6 euro / 2 pers / camper / zi ,curent separat 3.7 euro pt cine doreste, 3.5 euro pt fiecare copil pana la 10 ani
- pt peste 7 nopti campate consecutiv se ofera reducere de 10%, adica 20.3 euro la rulota si 17.6 euro la camper
-pt peste 15 nopti campate reducerea este de 15 %
-supermarket,se poate inchiria frigider cu 4 euro / zi, restaurant, sporturi apa, locuri special amenajate pt diferite sporturi, cabinetmedical
plaja, wi-fi , ATM Visa si Mastercard, bar plaja, partener ACSI
- distanta pana la Sarti este de 840 km de la Bucuresti si ca timp dureaza 11-12 ore
- galerie video http://www.youtube.com/watch?v=wEZ5IuiLJjc
- check-in ora 16.00 iar check-out ora 16.00
- http://amfostacolo.ro/grecia-pareri,7/s ... _12501.htm
- http://amfostacolo.ro/grecia-pareri,7/s ... _30397.htm

Mai introduc inca un camping pe langa cele 3 si anume camping Platanitsi, nu am gasit pagina oficiala a campingului si acest lucru ma incita si mai mult sa gasesc informatii despre acest loc, am aflat numai ca este nr 1. in top 10 campinguri
http://www.bookcamping.gr/
Locatia se afla si in topul celor mai frumoase plaje http://www.sarti.gr/ro/sarti-plaje.html
din citirea recenziilor cei care au ajuns pe plajele din Sarti au recunoscut ca acesta si plaja Armenistis sunt cele mai tari, iar in zona Sarti sunt cele mai frumoase plaje, sunt incantat ca aceste 2 campinguri au fost votate de cei care nu au inca virusul ca noi ca fiind cele mai bune!!!
http://www.mytraveler.gr/campings-in-ch ... _45_6.html
http://www.greececamping.gr/campingDeta ... d=348&lg=1
am gasit doar o adresa de mail si am cerut o oferta de pret
Categoric eliminam 2 campinguri din cele 4 propuse pentru o decizie mai usoara la final.

Singurul supermarket mai mare si mai cunoscut din toata Sithonia este Lidl si se afla la Nikiti http://www.walkingclub.org.uk/shops/lidl.shtml
Distanta din Nikiti si Sarti este de 47 km / 50 minute, Nikiti si Sikia este de 55 km (rutele sunt pe coasta de est) iar Nikiti si Kalamitsi este 55km / 60 min (ruta este pe coasta de vest)
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?

0744670978
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Azi am fost sunat de un cititor al forumului ca sa ceara permisiunea de participare, doresc sa subliniez ca orice rulotist/ camperist/ cortist, inclusiv cei care nu se afla in evidenta unei asociatii de profil si sunt doar cititori ai forumului este binevenit sa participe la aceasta vacanta in Grecia si cred ca si la toate intalnirile organizate de asociatie sau de diferiti membri doar contactand organizatorul telefonic pentru a-si anunta participarea, cu cat se cunoaste mai exact numarul echipajelor participante cu atat se poate negocia suplimentar preturile in diferite locatii, de aceea rog ca cei care doresc sa participe este destul ca sa-si anunte DOAR intentia, oricine este binevenit.
Inca nu am primit preturile de la camping Platanitsi, mai asteptam sa luam decizia finala.
Prin urmare anunt intentia de participare a familiei Cretu din Botosani cu 4 persoane
Niky si Lavinia Radu

0744670978
cornelsavu
Membru asociat
12
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

SI pe noi ne intereseaza participarea dar din pacate nu pot confirma decat la inceputul lui Mai, 2 adulti si 2 copii ( 5 ani si 7 luni).
Carado A464
0723830014
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Eu astept cu nerabdare sa citesc impresiile Dv. in urma acestei calatorii si, daca nu o sa va suparati, o sa cer o groaza de lamuriri asupra traseului si a campingurilor deoarece si noi dorim sa facem o parte din concediu in Grecia, pe Sithonia. Noi am planificat aceasta calatorie dupa 15 august, sa se mai domoleasca caldura. Am mai fost in Grecia dar nu cu rulota, drept pentru care suntem foarte interesati sa tinem legatura cu Dv. De altfel, am urmarit cu atentie prezentarea amanuntita facuta campingurilor Meliisi, Thalatta si Armenostis si chiar Platanitsi (Sarti) dar probabil ca ne vom hotari asupra locatiei numai dupa ce vom analiza prezentarea pe care asteptam sa o faceti in urma acestei iesiri. Cu multumiri anticipate,
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Intentia mea este sa va insotim, dar totul depinde de anumiti factori (serviciul sotiei este unul important ) care ne fac sa mai asteptam pana la o decizie finala. Perioada este excelenta, locurile minunate, costurile par sa nu fie prea mari, ramane sa mai discutam, mai puneti noutati cand le stiti !
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Marian Enache
Membru forum
12
Oras: BRASOV
Data nasterii: 21 Noi 1958

Mesaj de Marian Enache »

Buna Ziua Tuturor
Apreciem ca foarte buna intentia de a organiza si petrece ulterior o vacanta de grup ptr mijlocul lui iunie 2014 pe bratul SITHONIA
Dorim si noi sa facem o deplasare/vacanta in Sithonia Grecia ( suntem foarte atrasi de litoralul grecesc si mergem de mult timp in Grecia ,dar doar anul trecut in calitate de rulotisti )si ne-am bucura tare mult sa putem face parte dintr-un grup.(cunosteti toti cred avantajele grupului )
Cunoscand zona ( anul trecut am vizitat multe locatii de camping in zona ) cred ca pot sa fac o recomandare acceptabila in trei variante
Prima , dupa opinia mea locatia este super,varianta ( conditii, ambianta ,plaje ,pret )
CAMPSITE ARMENISTIS in loc SARTI -SITHONIA www armenistis.gr tarife si bonusuri identice cu cele din 2013 recomandare 100%
CAMPSITE LACARA SITHONIA www lacara camping.gr ( locatia se afla intr-o padure iar locurile de campare sunt mari si nu sunt inghesuite )
In ambele locatii plajele sunt aerisite cu nisip
CAMPING REA loc VOUVOUROU SITHONIA www camping-rea.gr Are conditii foarte bune de campare( apa si curent la fiecare loc ) ,plaja este cu nisip dar situata intr-o margine de mini port iar preturile sunt foarte bune aprox 18 eur ansamblu( RV+Auto cu curent si 2 pers )
Am vizitat mult mai multe locatii dar in general marea majoritate sunt ocupate pe tot sezonul sau chiar si anual de RVuri in propietatea localnicilor ( mai ales cei din SALONIC ) si nu gasesti locuri mai ales ptr un grup de 3-5 sau mai multe RV uri .
Putem sa facem si campare in afara campingurilor ( personal sunt dotat ptr acest gen ) dar in general acestea au doar avantajul costurilor dar in contra partida au multe dezavantaje .Cand vrei sa stai 2 -3 zile atunci este o solutie dar cand stai 7-10 zile atunci este discutabila solutia ( este doar o impresie personala si asta in conditiile in care si eu doresc sa am costuri cat mai mici de campare dar nu in detrimentul confortului mai ales ptr vacante )
In opinia mea ,discutand cu receptiile acestor locatii este recomandat ptr siguranta sa facem programare scrisa si confirmata ( mai ales ca banuiesc ca se doreste campare in grup comun si nu imprastiati )
Recoman sa se faca o oprire in orasul NEA MOUDANIA ( capitala regiunii ) unde daca ne planificam sa ajungem intr-o miercuri avem targ de produse ( in fiecare miercuri ) de unde putem sa ne aprovizionam cu produse locale taranesti ( legume fructe carne branza peste bautura locala etc ) cu preturi mult mai mici decat cel mai ieftin magazin .In aceasta localitate exista si super market mare ptr alte produse necesare .(targuri similare se mai organizeaza si in alte localitati dar nu sunt sigure ca zile si/sau perioade )
Daca pe cealalta parte a GRECIEI cineva cunoaste zona si ne poate oferii date pertinente, noi ca familie suntem deasemenea amatori si asteptam sa primim orice variante ptr analiza.
Noi avem disponibilitatea unor 10 zile lucratoare pe care dorim sa le cuplam cu 2 sfarsituri de saptamana ( asta inseamna cam 14 zile -din care 2zile dus si 2 zile intors datorita faptului ca sunt singur conducator auto in familie si nu doresc sa fortez nota cu graba conducand constant cu 80-90 km/h si facand pauze la 3hde mers) . Personal ,anul trecut am plecat din Brasov la ora 14 si am facut oprire la 12 noaptea dupa 40 km de SOFIA si am ajuns in camping in SITHONIA dimineata urmatoare la ora 11 iar la ora 16 am facut prima baie ) Astept parerile dvs si dealtfel orice comentariu necesar in organizarea acestei posibile vacante comune
fam Cristina si Marian Enache Brasov ( marianenache21@yahoo.com -0740 390 147 ) Salutari prietenesti tuturor
Marian Enache
Membru forum
12
Oras: BRASOV
Data nasterii: 21 Noi 1958

Mesaj de Marian Enache »

Buna Ziua Tuturor
Apreciem ca foarte buna intentia de a organiza si petrece ulterior o vacanta de grup ptr mijlocul lui iunie 2014 pe bratul SITHONIA
Dorim si noi sa facem o deplasare/vacanta in Sithonia Grecia ( suntem foarte atrasi de litoralul grecesc si mergem de mult timp in Grecia ,dar doar anul trecut in calitate de rulotisti )si ne-am bucura tare mult sa putem face parte dintr-un grup.(cunosteti toti cred avantajele grupului )
Cunoscand zona ( anul trecut am vizitat multe locatii de camping in zona ) cred ca pot sa fac o recomandare acceptabila in trei variante
Prima , dupa opinia mea locatia este super,varianta ( conditii, ambianta ,plaje ,pret )
CAMPSITE ARMENISTIS in loc SARTI -SITHONIA www armenistis.gr tarife si bonusuri identice cu cele din 2013 recomandare 100%
CAMPSITE LACARA SITHONIA www lacara camping.gr ( locatia se afla intr-o padure iar locurile de campare sunt mari si nu sunt inghesuite )
In ambele locatii plajele sunt aerisite cu nisip
CAMPING REA loc VOUVOUROU SITHONIA www camping-rea.gr Are conditii foarte bune de campare( apa si curent la fiecare loc ) ,plaja este cu nisip dar situata intr-o margine de mini port iar preturile sunt foarte bune aprox 18 eur ansamblu( RV+Auto cu curent si 2 pers )
Am vizitat mult mai multe locatii dar in general marea majoritate sunt ocupate pe tot sezonul sau chiar si anual de RVuri in propietatea localnicilor ( mai ales cei din SALONIC ) si nu gasesti locuri mai ales ptr un grup de 3-5 sau mai multe RV uri .
Putem sa facem si campare in afara campingurilor ( personal sunt dotat ptr acest gen ) dar in general acestea au doar avantajul costurilor dar in contra partida au multe dezavantaje .Cand vrei sa stai 2 -3 zile atunci este o solutie dar cand stai 7-10 zile atunci este discutabila solutia ( este doar o impresie personala si asta in conditiile in care si eu doresc sa am costuri cat mai mici de campare dar nu in detrimentul confortului mai ales ptr vacante )
In opinia mea ,discutand cu receptiile acestor locatii este recomandat ptr siguranta sa facem programare scrisa si confirmata ( mai ales ca banuiesc ca se doreste campare in grup comun si nu imprastiati )
Recoman sa se faca o oprire in orasul NEA MOUDANIA ( capitala regiunii ) unde daca ne planificam sa ajungem intr-o miercuri avem targ de produse ( in fiecare miercuri ) de unde putem sa ne aprovizionam cu produse locale taranesti ( legume fructe carne branza peste bautura locala etc ) cu preturi mult mai mici decat cel mai ieftin magazin .In aceasta localitate exista si super market mare ptr alte produse necesare .(targuri similare se mai organizeaza si in alte localitati dar nu sunt sigure ca zile si/sau perioade )
Daca pe cealalta parte a GRECIEI cineva cunoaste zona si ne poate oferii date pertinente, noi ca familie suntem deasemenea amatori si asteptam sa primim orice variante ptr analiza.
Noi avem disponibilitatea unor 10 zile lucratoare pe care dorim sa le cuplam cu 2 sfarsituri de saptamana ( asta inseamna cam 14 zile -din care 2zile dus si 2 zile intors datorita faptului ca sunt singur conducator auto in familie si nu doresc sa fortez nota cu graba conducand constant cu 80-90 km/h si facand pauze la 3hde mers) . Personal ,anul trecut am plecat din Brasov la ora 14 si am facut oprire la 12 noaptea dupa 40 km de SOFIA si am ajuns in camping in SITHONIA dimineata urmatoare la ora 11 iar la ora 16 am facut prima baie ) Astept parerile dvs si dealtfel orice comentariu necesar in organizarea acestei posibile vacante comune
fam Cristina si Marian Enache Brasov ( marianenache21@yahoo.com -0740 390 147 ) Salutari prietenesti tuturor
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Din toate campingurile expuse alegerii eu as alege Melissi, e cel mai ieftin. Raspunsul de pret la Platanitsi a fost "intre 600 si 1200 euro pe sezon in functie de locul ales" se pare ca este dedicat camparii statice a rulotelor pe tot sezonul, i-am intrebat de 3 ori si mi-au dat acelasi raspuns.Observ ca nu prezinta interes fata de alti colegi si nici eu nu m-am zbatut prea tare ca sa merg acum, am nunta cu fata in august si sunt cam la limita cu bugetul,daca prezenta interes faceam un efort si ma prezentam la datorie. Sa vad cu ce buget mai raman dupa nunta si poate mai prind ceva colegi care merg la sfarsitul lui august...cu stima, sper si sunt sigur ca nu am incurcat pe nimeni, dovada fiind nedeclararea intentiei de nimeni.
Niky si Lavinia Radu

0744670978
Scrie răspuns