Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
In perioada 21 - 28 iunie 2o14 se va desfasura la Dubrovnik (camping Solitudo) al 15-lea Adria Rally.
Camping Solitudo ofera participantilor un discount de 25 % din tarif, 15 zile inainte si 7 zile dupa Adria Pally.
Ca o noutate, se pot face inscrieri pe 7 zile - 105 euro,
4 zile - 75 euro si
3 zile - 50 euro de persoana.
Pentru colegii care nu au vizitat inca aceasta frumoasa fortareata, este o buna ocazie sa imbine cateva zile de concediu cu explorarea acestui oras-monument.
15 ADRIA CAMPING RALLY - DUBROVNIK PDF Imprimare E-mail
vineri treisprezecelea decembrie 2013 11:12
Cu mare plăcere vă invităm să "15 ADRIA CAMPING RALLY 2014 ", care va avea loc la Camp Solitudo în Dubrovnik 21 la 28 lipnja de 2014.
Camping Asociația croată (UKH), în colaborare cu Camping Adriatică și sub auspiciile FICC, a decis să vă prezint orașul magic de Dubrovnik, o bijuterie unica de coasta dalmată, un loc plin de istorie și cultură, care se află în patrimoniul mondial UNESCO.
Camping Solitudo este situat pe Babin Kuk, o oază verde pe malul mării, care oferă vizitatorului posibilitatea de liniste si relaxare, la doar câteva minute distanță de drum, care vă va duce în centrul plin de viață al acestui vechi și glorios ziduri înalte și turnuri înconjurat cetatea. Tabăra este situat în apropiere de plajele frumoase și oferă o impresie complet de vacanță la țară atmosferă foarte prietenoasă. Camp Solitudo veți găsi cazare frumoase și spațioase pentru rulota sau RV tău, precum și apartamente mobil - acasă, în umbra verdeață mediteraneană.
Toți participanții la raliu pot rezerva un sejur la site-uri pentru rulote și case mobile si apartament - Mobil de acasă, precum și în Valamar în apropierea taberei.
Participanții, care sunt aleși loc pentru caravane sau camper vor fi plasate individual sau în perechi în funcție de mărimea vehiculele lor. Scaune pentru vehicule vor fi marcate în înregistrare pentru raliu. Acesta va asigura cazarea, împreună cu alți membri ai dvs. Camping Club. Cazarea se face, de asemenea, posibil, în apartamente mobil - acasă sau în Valamar în apropierea taberei.
Așteaptă cu nerăbdare sosirea ta la Camp Solitudo și prietenii noștri de la "15 ADRIA CAMPING RALLY din 2014. "
-------------------------------------------------- ----------------------
OFERTA SPECIALA PENTRU PARTICIPANȚI 15 ADRIA CAMPING RALLY în toți "Camping în Marea Adriatică" tabere:
- Camping Solitudo, la fel ca în toate "Camping în Marea Adriatică" tabere toți participanții oferim o reducere de 25% pentru o perioadă de 14 zile înainte de începerea 15ACR-și șapte zile de la sfârșitul lui 15ACR!
- Discount exclude alte reduceri și poate fi realizat doar cu un certificat de participare la 15ACR-in.
- Rezervari suplimentare pentru nopți înainte și după miting ar trebui să se facă împreună cu cererea de rezervare pentru 15.ACR e-mail:
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
A facut cineva din membrii forumului rezervare in Croatia pana acum ? am vazut ca in anii trecuti au fost mai multe echipaje...
Daca are cineva rezervare va rog sa scrieti aici.
Multumesc !
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Din cate se vede anul acesta nu a mai rezervat nimeni la Adria Rally, se pare ca voi merge singur in Croatia....
Pentru cei care ati fost, daca aveti ceva recomandari pentru campinguri pe traseu, rute...etc. ca si traseu as vrea sa merg pe Serbia, Muntenegru, Croatia ( posibil de acolo sa plec spre Coasta de Azur via Venetia...)
Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta cu sfaturi/sugestii.
O idee ar fi sa cititi topicul de la Rally Adria de anul trecut, desi ma gandesc ca deja l-ati citit: viewtopic.php?f=87&t=6463
Pana pe la pagina 9 este planificarea excursiei, inscrierea echipajelor, discutii despre obiectivele turistice de vazut. De pe la pagina 9 incep impresiile din calatorie, cu multe-multe poze.
Cred ca toate echipajele participante la Adria Rally anul trecut am parcurs trasee diferite, asa ca nu exista un drum "bun" si altele mai putin bune. Depinde cam ce doriti sa vedeti pe drum. Spuneati ca doriti sa mergeti prin Serbia si Muntenegru: noi pe-acolo ne-am intors, cititi de la coada la cap :) In Serbia am dormit in Belgrad, in Muntenegru am stat in Durmitor si am vizitat Kotor-ul. Totul merita, dar n-as vrea sa reiau aici fragmente de amintiri, mai ales ca deja am scris in topicul mai sus mentionat.
In ce priveste Rally-ul propriuzis, sa va ganditi in care perioada participati (daca participati). Daca ajungeti la Rally e indicat sa ajungeti din prima zi, cand se face o parada, se intampla lucruri interesante. Daca ratati primirea oaspetilor si parada (ambele se intampla in primele zile) o sa ramaneti doar cu amintirea unui camping aglomerat.
In Vnetia este un camping, la 1Km de la intrarea pe pod, unde am stat foarte bine si ieftin. Mijloc de transport, dus/intors in Venetia la 100m de camping. Merita abonament pe 3-5 zile si beneficizi si de transport in interior Venetia (mai putin gondola).
Pe Cosata de Azur, in functie de mijlocul de transport auxiliar pe care-l aveti, sunt mai multe obtiuni. Una dintre ele este in Villneuve, apoi Saintropez, si nu in ultimul rand Lespiquet, une am fost impresionat de latimea plajei, aprox. 1Km. Era un Kikycar care facea naveta din camping pana la mal, sau...cu bicicletele.
Mentionez ca locatiile au fost alese de asa natura, ca pentru o raza de 50Km sa pot sa vizitez cat mai multe obiective turistice. Peste tot a fost valabil cardul FICC si ACSI, si am avut reducere chiar si in sezon, dar a fost simbolica.
In rest, cele spuse de Cosmin sunt date deplin relevante.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Venetia: doriti sa vizitati Venetia sau sa stati cateva zile sa va odihniti? Eu am fost de 2 ori, de fiecare data doar ca sa vizitez venetia, motiv pentru care am ales un camping aproape de mijlocul de transport si de autostrada. In Venetia n-am folosit transport in comun (am batut toate podurile la picior) si m-am dat cu gondola.
Camping-urile mai accesibile din autostrada (nord-vestul Venetiei) sunt in general camping-uri de tranzit, mari, unde nu-ti cunosti vecinii de parcela din cauza ca se sta 1-2 zile si-atat. Asta se vede si in scorul camping-urilor pe Eurocampings, sunt in general scoruri un pic mai mici. Chiar daca exista neajunsuri camping-urile sunt perfecte pentru vizitat Venetia: oricum nu se sta prea mult in camping.
In sud-estul venetiei avem peninsula Lido: acolo sunt camping-uri mult mai bune in cazul in care stati mai un pic mai mult in zona. Nu m-as duce acolo pentru 1-2 nopti, dar daca stati o saptamana in zona Venetia probabil ca merita.
In venetia as vrea sa stau numai 1-2 zile, nu mai mult, insa pe coasta de azur as sta vreo 5-6 zile, ce campinguri mi-ati recomanda pe coasta de azur ?
Referitor la Croatia o sa incerc sa fiu acolo asa cum spui tu Cosmin pe data de 21, sa prind totul de la inceput...insa as vre sa opresc undeva la jumatatea drumului intre Romania si Croatia, cred ca undeva prin Serbia, imi recomandati un camping ?
Multumesc inca o data pentru sfaturi !
Eu in Serbia am stat in camping in Belgrad, merita numai daca puteti rupe 1 zi sa vizitati si Belgradul (presupune un mic ocol de la traseul cel mai scurt). Parerea mea este ca merita vizitat Belgradul pentru ca sunt vecinii nostri :) Trebuie sa tinem aproape, nu?
Locatiile de campare in Serbia sunt putine, greu de gasit si concentrate in zonele lor turistice: pe langa Dunare, prin apropierea parcului Durmitor. Eu mergea in directia inversa (dinspre Croatia spre Romania) asa ca pentru mine pozitionarea camping-urilor mi s-a parut nesatisfacatoare, dar avand in vedere ca parcurgeti traseul invers s-ar putea sa va placa. Uite un link cu o lista de camping-uri de la Asociatia de Camping din Serbia: http://www.camping.rs/en/t/camping/
Anul trecut cand imi faceam traseul le-am trimis un mesaj pe facebook (asociatiei din Serbia) si le-am solicitat o recomandare pentru un camping aproximativ pe traseul meu. Mi-au raspuns, mi-au recomandat acest camping: https://www.facebook.com/CampingViljamovka - s-ar putea sa va convina ca locatie! Cea mai importanta solicitare a fost sa fie acolo cineva care vorbeste englezeste, sa ne putem intelege. Din pacate n-am ajuns acolo. Eu am vrut neaparat sa stau in camping in parcul national Durmitor in partea din Muntenegru, am stat in Zabljak. Pentru mine respectivul camping ar fi fost prea aproape si n-ar fi fost pe traseu, am preferat sa fac o statie in Belgrad.
Alte idei:
Traseul cel mai scurt va duce prin Bosnia si Hertegovina: puteti scurta drumul parcurs prin Bosnia dar nu-l puteti reduce total. Aveti oricum o bucata pe coasta, de circa 30 km, de trecut prin Bosnia. Cred ca prin Bosnia aveti si ceva autostrada. Eu n-am trecut pe-acolo din cauza ca veneam dinspre Muntenegru.
Atentie la pasapoarte: Serbia, Muntenegru, Bosnia nu sunt in EU si e nevoie de pasaport.
Atentie la cartea verde (asigurarea auto): Cei din Muntenegru stiu sigur ca verifica si daca n-aveti carte verde va obliga sa cumparati in vama. Din cate stiu eu asigurarile RCA din Romania toate includ carte verde.
Atentie la Roaming de voce si date in tarile non-UE!! Cel mai sanatos este sa inchideti cu totul roaming-ul de date cand intrati in Serbia. Nu stiu la altii cum e, dar in Orange tariful era ceva de genul 1 euro per megabyte. Noi ne-am invatat cu piata regulata UE si nu ne facem probleme cu roaming-ul, dar o scurta incursiune in Serbia / Turcia / Egipt ne poate aduce rapid cu picioarele pe pamant :)
Viteza de deplasare prin Serbia va fi mai mica decat in Romania. Drumurile lor sunt mai inguste. Am impresia ca ei nu au ISCTR-ul nostru si TIR-urile cara cat pot, pana se rup rotile. Am prins coloana care mergea cu 20-30 km/h :(
Bine ca ai zis de pasapoarte ca uitasem complet ca trebuiesc...
In muntenegru nu cred ca ajung, prin Serbia si apoi Bosnia cred ca este cel mai scurt de mers
In Belgrad ar fi ok cu campingul de care zici, este in oras sau in afara orasului ? ai o adresa de web a lui ?
Pasapoarte: asa o fi, poate nu-s necesare; Eu am in pasaport vize de intrare/iesire din/in toate tarile enumerate. Probabil faceu cumva sa lipeasca viza si pe cartea de identitate...
E clar ca pasapoarte nu trebuiesc din moment ce scrie pe site-ul mae.ro
E ok acest camping de care zici tu Cosmin din cate se vede...numai ca pana acolo trebuie sa fac in jur de 600 km dintr-o bucata...si imi mai raman apoi vreo 400 si ceva de km pana in dubrovnik.
Apoi as vrea sa plec spre Venetia insa cred ca as mai face o oprire in Croatia, sunt vreo 700 km din Dubrovnik pana in Venetia, undeva la jumatatea Croatiei ar fi ok de oprit intr-un camping, fie el si unul de tranzit...
Am auzit ca pe Coasta de azur se sparg rulote, a patit cineva? imi poate da cineva cateva sfaturi sa ma feresc de asa ceva ?