Paste in Moldova organizat de ClubRV-RO

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

In ce regiune ar fi bine sa organizam intalnirea "PASTE 2014 " ?

Chestionarul s-a închis pe data de 02 Mar 2014, 14:17

Bucovina
8
13%
Moldova
22
34%
Crisana
0
Niciun vot
Banat
5
8%
Muntenia
9
14%
Dobrogea
3
5%
Maramures
4
6%
Oltenia
3
5%
Transilvania
10
16%

Voturi totale: 64

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Paste in Moldova organizat de ClubRV-RO

Mesaj de Lupu Ciprian »

De fiecare data cand facem o intalnire mare ma gandesc la faptul ca cei ce locuiesc intr- o zona sau alta a tarii sunt dezavantajati , de aceea m-am gandit sa facem un sondaj de opinie pt. acest an....
Unde doriti sa facem pastele ?
Va rog sa votati si zona / regiunea , precum sa veniti si cu propuneri sau idei , daca aveti !

Asta ca sa avem si activitate in extrasezon ! :)

P.S> poate vota orice membru al forumului ClubRV-RO ! ( vizitatorii nu pot vota )
NU se poate vota decat o singura varianta , dar la comentarii puteti propune chiar si 2-3 locatii daca vi se par interesante...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Paste 2014 , sondaj de opinie pt forumisti / rulotisti

Mesaj de Popa Violeta »

Eu am votat Moldova deoarece, ca si in anii precedenti doresc sa organizez (si sa ramana o traditie) sarbatorile pascale pe langa una din manastirile din Moldova. Nu am discutat inca cu colegii de la Bacau, din Iasi, Suceava, Botosani si Piatra Neamt, care va fi manastirea de la care vom lua LUMINA in noaptea de Inviere. Insa oferta este bogata si avem de unde alege. Prin urmare rog colegii din zona sa faca propuneri si sa prezinte eventualele locatii unde sa ne intalnim si sa ne asteptam ceilalti musafiri rulotisti din tara.
Pentru colegii din Bucuresti este mai usor deoarece aveti locul de campare chiar la poarta manastirii Pasarea.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Ar trebui unit Bucovina cu Moldova ca pana la urma tot prin zona Moldovei se va organiza de catre Doamna Popa ,Paste in Moldova,acum ca o fi Neamt sau Humor tot prin zona e..Tinutul e plin de manastiri in toate partile..Acuma locatia ramane de stabilit :D
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Am votat Moldova, dar cred ca optim ar fi sa se organizeze mai multe intalniri mici pentru ca timpul este scurt, sunt 3 zile si jumatate (jumatate de vineri, sambata, duminica si luni).
Evident ca m-as simti la fel de bine si undeva in "Transilvania".
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Ganea Viorel

Mesaj de Ganea Viorel »

Vot pentru Moldova, in preajma unei manastiri. Sarbatori Pascale la o manastire, vis!
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Poate fi luat in calcul si Camperland Comanesti ... avand acel foisor mare, se poate face o masa festiva acolo cu de-ale noastre ... asta daca sondajul arata la final ca " vrem " sa facem in Molodva...
Se poate cauta si o locatie off camping langa o apa un rau ceva , dar cu posibilitatea de a campa legal.... cumva ... sau la Secu ... sau alte variante ...
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am votat Moldova pentru ca am tot zis sa mergem la un Paste adevarat intre oameni gospodari. Logic ca fiecare opteaza pt. o locatie apropiata si in functie de timpul liber disponibil.
Va fi mai greu pt "sudisti" cu drumul ce-l aprozimez la 350-400 km, insa poate colegii moldoveni se vor orienta catre o locatie in sud-vestul Moldovei gen Manastirea Neamt sau Icoana
Ramine de discutat cam citi opteaza pt Moldova si de vazut care ar fi locatia ideala unde pot incapea echipajele anuntate. Ar fi bine de vazut acest topic : viewtopic.php?f=58&t=3390

Imagine

Nu exclud sub nici o forma un Paste la Manastirea Simbata ( Fagaras ) sau in alte locatii din Muntenia Vrancea sau chiar Dobrogea...Pina la Paste propunem o iesire la vulcanii noroiosi :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

TRANSILVANIA.
Sambata.
Indiferent de alte optiuni.
Eu acolo merg.
Cunosc bine zona, putin mai sus de manastire este o cabana, spatiu de campare
82178254.jpg
82178254.jpg (85.96 KiB) Vizualizat de 7571 ori
cu alte facilitati.
20 aprilie 2014, tocmai se dezmorteste si natura in zona.
De la mine din sudul Bucurestilor, in Moldova... nu merg.
Vreau odihna, nu oboseala.
Sau manastirea Dejani. De la prietenul nostru "Laguna Albastra" se merge drept spre munte (cca 25 Km) pana in zona impadurita.
Exista pensiuni cu spatiu de campare in jur.
P.S. Asta daca nu ma sucesc pana atunci si merg colea, la vecinul, camping Aviator-Busteni. Biserica-i alaturi.
poiana tapului.jpg
poiana tapului.jpg (42.04 KiB) Vizualizat de 7571 ori
Oua cat poftesti (doar treci pe langa Cornu).
De ce nu...ma tenteaza Moeciu de Sus.
Dar vorba Rusu-lui... pana atunci mai vedem, caci mai sunt si vulcanii noroiosi.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Intrebarea era : In ce regiune ar fi bine sa organizam intalnirea "PASTE 2014 " ? ... nu unde se duce "X" singur ...sau unde incap 2 -3 echipaje langa o pensiune .
Avem nevoie de un loc in care sa campeze... sa zicem 30 de echipaje , legal !

Anu' trecut de Paste la intalnirea organizata de Asociatia ClubRV-RO , la dl. Sava la VENUS PALACE CAMPING am fost 42 de echipaje + 15 familii la casutele de beton , total cca 130 pers cu tot cu copii .

Ne intereseaza ca locul sa aiba o terasa , , un umbrar , un foisor ceva pt ca sa ne putem organiza in eventualitatea in care facem o masa comuna sau ceva sa ne adapostim de ploaie la o adica... ( cum am facut la Camperland la terasa la Nicu pe 1 dec 2012 )

Excludem din start organizarea de masa festiva cu meniu la un restaurant pt ca vremea ne permite sa ne organizam si singuri ... chiar daca e posibil sa ploua putin ... pana la urma suntem rulotisti ...
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Cand toata lumea are pregatit mielul, drobul, cozonacul, pasca si ouale rosii nu cred ca se mai pune problema restaurantului. Noi, anul trecut am facut o masa festiva comuna, adica am pus mesele cap la cap si fiecare si-a umplut masa cu ce a adus de acasa, dupa care am inceput sa gustam bunatatile, unul de la celalalt.
In zona Moldovei stam cam rau cu campingurile si in special cu acele campinguri care sa ne asigure, in caz de ploaie, un spatiu de socializare. Unul ar fi la Camperland (propunere foarte buna facuta de Ciprian) si inca unul la Durau - asta daca se doreste campare in camping. Daca se stabileste campare off camping
pentru sfintele sarbatori de Paste atunci trebuie sa stiti ca aproape toate manastirile au in jurul lor suficient spatiu pentru a asigura camparea colegilor care vor participa
Deci, pentru zona Moldovei se poate lua in calcul camping Camperland sau Durau iar off camping zona din imediata apropiere a manastirilor Secu, Neamt, Agapia etc.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Propun Camping Dragomirna ,care se afla chiar in fata Manastirii Dragomirna, la 10 km de Suceava,un camping cu posibilitate de 30-40 rulote, o parte in parcare si o parte cu iarba pe malul lacului cum se vede in poze pe FB https://www.facebook.com/CampingDragomirna ,care dispune de o terasa in mijlocul apei ,o sala de mese pt vreme urata,gratare,grupuri sanitare cu apa calda non stop,curent,11 casute camping pt cei care nu au rulota,2 lacuri pt pescuit,echitatie pt cei care doresc,Hidrobiciclete si plimbari cu barca,cu deschidere la toate manastirile din Bucovina la max 30-40 km(Putna,Voronet,si altele). Acest Camping va deveni si partener club Rv dupa discutia avuta cu patronul,un om de mare caracter pe care -l cunosc si care s-a oferit sa ne faca la alegere si un Berbecut la protap s-au orice se mai doreste...
-Dupa semnarea parteneriatului v-oi face un topic separat de prezentare a Campingului,cu pretul obtinut care cred ca v-a fi de 30 lei pe echipaj cu tot cu curent(standard e 40).
-O sa atasez si o filmare de pe Youtube cu Campingul in splendoarea lui http://www.youtube.com/watch?v=WrUHl0guVS4
https://imageshack.com/i/f6yfk3j
O sa atasez si poze cu manastirea care e superba Imagine[URL=https://imageshack.com/i/e91fnsj]ImagineImagine[/url]Imagine Vederea Capingului de pe aleea Manastirii
Imagine
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Ideal este off. De ce sa gandim ca ploua ? Vedem de Florii cum o sa fie si luam niste corturi de gradina, sau corturile asociatiei si... cum a spus d-na Popa, mese cap la cap, bunatati si voie buna. Frumusetea e sa fim in natura, impreuna, sa cinstim noaptea de Inviere cat si sarbatoarea de a doua zi. Daca cineva din echipa noastra de moldoveni poate sa obtina legalitatea unei astfel de campari, pe langa o biserica, cred ca ar trebui luata in consideratie aceasta varianta.
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Scrie răspuns