Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Se propune prima intalnire comuna a Asociatiei ClubRV-RO din acest an la data de 7 , 8 , 9 februarie 2014 , la locatia proprie PASAREA LAC .
Data ramane in picioare atata timp cat nu va ploua in saptamana dinaintea acestui weekend 7-9 II. pt ca ne e teama sa nu stricam iarba din zona parcelelor sau drumul de acces .
Taxa de participare va fi ( inclusiv pt. VIZITATORI ) , 5 ron de persoana /zi ( copiii nu platesc ) .
Suma totala va fi folosita pt. reamenajarea toaletei de sus de langa locurile de campare , pt. plata lui Marian ( vecinu' ) si pt mentenanta spatiului de campare , salubrizare etc ...
O varianta de rezerva este locul de la Cernica de anul trecut pe asfalt , numai ca nu stim sigur daca se poate ramane legal peste noapte acolo , ( am vb cu seful de post ) , mai ales ca nu mai este nici toaleta "Eco" la fata locului si nici containerul metalic de gunoi nu se mai afla acolo . ... fapt pt. care suntem mai in singuranta la locatia noastra PROPRIE , in acest perimetru inchis ... pe malul lacului , unde chiar daca e frig se poate si pescui la o adica , daca ramanem un weekend intreg si dorim ceva activitati ...
Locuri de campare disponibile ar fi cca. 10 la numar , fapt pt. care , cei ce doresc sa ramana cu rulota de vineri sau de sambata sunt rugati sa se anunte din timp pe forum . Se poate inscrie orice membru al forumului ClubRV-Ro !
Asa cum am vb si cu Relu Deliu ieri , vom face la fata locului , sambata 8 feb, o discutie legata de amenajarea , construirea unui foisor in regie proprie , lucrare pe care am vrea sa o incepem in primavara .
Alte detalii :
- vom avea o toaleta disponibila pt. vizitatori
- sursa de apa este la 50 m de poarta de acces - se va face foc de tabara sambata seara - se poate pune muzica la un volum decent
- gratar isi poate aduce fiecare , DAR numai gratar pe suport sau cu picioare metalice, nu direct pe iarba ( asta ca sa nu deterioram spatiul verde ) .
- pescuitul se poate face contra cost ( vine pazicul dimineata pe maul apei sa verifice cine pescuieste ) ...iar daca e cazul incaseaza 50 ron de pescar
- va puteti aduce pavilioane pt adapost , aducem si noi ... ( foisor demontabil ) 3x3m
- exsista loc special pt deversare toaleta chimica
- gunoiul se va strange in saci pe care-i avem ca donatie de la Trasca Liviu , colegul nostru de la Pitesti .
- fiecare echipaj prezent, va primi GRATUIT pliantul ClubRV-RO informativ + harta in format A3 cu campingurile din Romania , inclusiv cele partenere, unde cei aprox 100 de membrii asociati pe care- avem acum , beneficiaza de 10-15 chiar 20 % reducere in baza cardului F.I.C.C.- ClubRV-RO !
P.S. : Daca este cineva interesat sa foloseasca acest teren de la Pasarea in scop de producetie agricola poate veni sa facem o discutie .... este vorba despre 30.000 mp ... noi rulotistii nu avem nevoie decat de partea dinspre lac si lateralul terenului , ca drum de acces , deci ne multumim si cu 3000-4000 mp din 35000mp. pe care la aceasta ora nu-i folosim , desi-i avem in locatie ...
Pt. alte detalii ma puteti suna pe mine la nr tel 0722 227 048 , 0752 227 048, sau pe Relu Deliu la tel 0723343915 .
Va asteptam inclusiv pe cei din Prahova sau alte zone care nu-s f. departe ... :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Vin cu rulota si voi sta cat se poate, chiar azi ma gandeam sa intreb pe forum de vreo actiune la Pasarea, dar mi-ai luat-o inainte Cipriane, cred ca ti-am transmis undele mele telepatice :)
Vin si eu si Hary, profit de postare sa rog pe cineva care e in masura sa deschida topic nou cu intalniri 2014
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Am facut in forum in panoul admin, inca de saptamana trecuta o categorie noua ( subforum - ramura ) de intalniri 2014 , numai ca aceasta de aici in care scriem acum este postata la intalniri organizate de Asociatia Club RV fiind la Pasarea Lac si fiind o intalnire ce face parte din CALENDARUL ClubRV RO...
Ce vrei tu exsista deja aici ..
@ Cipi...ma asteptam sa fie topicul in "capul la lista", peste 2013,nu sub 2012
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Gata, le-am rearanjat .... forumurile si subforumurile .
N-am mai avut timp de administrare forumuri pt ca au fost defectiuni , dar acum le-am aranjat si ce a fost in trecut le-am bagat la arhiva ... intalnirilor unde puteti rasfoi pe viitor.
Peste 2 zile voi sterge aceste mesaje pt ca nu-si au locul aici .. ( ultimele 2-3 postari ) ... ca sa continuam cu "CANA DE VIN " ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com