Micul nostru "spion" auto

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Liviu Began
Membru forum
14

Micul nostru "spion" auto

Mesaj de Liviu Began »

Cred ca unii dintre noi au vazut stirea in care sunt unii "coloratri" care in mod intentionat se posteaza cu masina lor in fata masinii pe care o conduci si franeaza brusc FARA MOTIV, ii lovesti sau deabia ii atingi, dupa care coboara pt a-ti cere "socoteala", pentru "dauna" produsa, care te poate costa cateva milioane bune si care se retrag daca observa ca ai un dispozitiv de filmat.
Sunteti cred la curent cu faptul ca in Rusia societatile de asigurari nu mai platesc despagubirile accidentelor auto daca cei implicati nu au camera video auto.
Nu doresc sa fac reclama nici unei firme producatoare sau distribuitoare a acestor camere insa vizionand filmarile facute de un prieten de-al meu in 3 LUNI, m-am convins si eu de utilitatea acestora fapt ce m-a determinat sa-mi cumpar si eu una.
Rostul acestui topic este de a posta filmarile pe care le facem pentru a arata greselile unor colegi de trafic (de ce nu chiar si ale noastre) pentru a responsabiliza TOTI participantii la trafic.
Din pacate personal, dupa ce mi-am achizitionat si eu o astfel de camera, nu mi s-a intamplat INCA a "surprinde" ceva in trafic si de aceea voi posta doar filmarile efectuate de prietenul meu de care va vorbeam.
Vizionare placuta !

http://www.youtube.com/watch?v=M4xxF_VHu_w

http://www.youtube.com/watch?v=w1pqDtfp7JU

http://www.youtube.com/watch?v=wcKn1ETt3xI

http://www.youtube.com/watch?v=XEFi3ImmbXk

http://www.youtube.com/watch?v=GaUVgkNDd5k

http://www.youtube.com/watch?v=XJ4Ibb6TU0w
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !

Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Micul nostru "spion" auto

Mesaj de Lupu Ciprian »

Sunt f. bune aceste camere! NU se stie niciodata ce pot surprinde.... nu doar in trafic.... chiar si in stationare .
Eu am lasat una pe luneta afara in fata curtii care a inregistrat spre spatele masinii cateva ore ... unde aveam parcata o rulota .
NU mare mi-a fost mirarea sa vad ca unii se opresc noaptea sa se uite pe geam la rulota.. f curiosi " oamenii " !
Din pacate insa la distanta mai mare infrarosul pt noapte nu are putere sa "bata" ca sa se vada bine ...
Oricum nu le lasati permanent in parbriz ca sa nu " trezeasca " idei cand sunteti plecati de la masina !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Liviu Began
Membru forum
14

Mesaj de Liviu Began »

EXACT ! utilitatea acestora este diversa dar exista si camere care transmit wireless LIVEprin internet ! Adevaratii hoti sunt avizati vis-a-vis de acest aspect deci chiar daca incearca ceva risca in continuare sa fie filmati si implicit prinsi. Astfel de dispozitive, internet wireless, exista pe TIR-uri pentru monitorizarea soferilor, traseelor pe care acestia le urmeaza si unele (de obicei cisternele de combustibil) au camere video minuscule pentru ca soferii sa nu vanda combustibil si sa amestece combustibilul ramas cu apa sau alte solutii. Hotii stiu asta si tocmai de aceea aceste camere sunt descurajante pt ei chiar daca sunt la vedere, deoarece nu stiu ce sistem este montat pe acel autovehicol.
Recomand din nou. Sincer sa fiu chiar daca DOAMNE FERESTE, as fi immplicat in vreun incident auto aceasta camera ar fi o proba indubitabila.
Referitor la "curiosii" care cerceteaza unele rulote recomand rulotistilor 3 pahare de vin ALB (NU ROSU) inainte de culcare pentru ca pana adorm sa nu se miste prea mult si "elocvent " pana-i ajunge Mos Ene pe la gene :D
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !

Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine
Hary Radu
Membru forum
14
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 03 Apr 1971

Mesaj de Hary Radu »

http://youtu.be/rnb6cZ7z7ds Filmata personal in Bulgaria... Foarte buna si utila camera pe masina ....ma salvat in multe probleme...recomand
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Ar fi si mai util daca cei ce au asemenea camere sau cunosc, ar putea da ceva relatii/recomandari despre marci, fiabilitate, performante/calitate (inteleg ca unele sunt mai sensibile la filmare nocturna, etc) si nu in ultimul rand pret; oferta e generoasa in magazine dar... Sunt cazuri cand se gasesc produse de calitate care nu neaparat apartin unei firme de top si au preturile decente si calitate/fiabilitate buna sau nu.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

100 lei....no name
170 lei....no name... HD
Atentie !!!...aceste camere NU au memorie interna...se foloseste card !!!
Au baterii(acumulatori) de telefon (tip Nokia)....incarcator auto cat si la priza (220 v)...cu siguranta ca le ve-ti tine conectate la priza masinii in deoarece in timpul filmarilor consumul camerei este maricel.
Filmeaza si pe timpul noptii !

Cine vrea... va fi servit cu placere !!
Ultima oară modificat 11 Dec 2013, 16:40 de către Bratulescu Ionut, modificat 1 dată în total.
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
cornelsavu
Membru asociat
12
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

Liviu Began scrie: Sincer sa fiu chiar daca DOAMNE FERESTE, as fi immplicat in vreun incident auto aceasta camera ar fi o proba indubitabila.
Sunteti sigur ca sunt acceptate in cazul unui proces aceste camere? eu stiam ca nu sunt acceptate.
Carado A464
0723830014
gheorghiuviorel
Membru forum
12
Oras: Braila
Data nasterii: 14 Feb 1968

Mesaj de gheorghiuviorel »

salut !
Am si eu camera si am intrebat pe cineva avizat.
Sunt acceptate ca probe, dar trebuie neaparat pastrata inregistrarea originala, adica in memoria camerei.
Daca deja o copii pe cd, sau laptop, inseamna ca nu mai este cea originala, ci o prelucrare.
Cineva care se opune inregistrarii ca si proba, trebuie sa argumenteze temeinic motivul pentru care o face.
Toni Conecini
Membru asociat
12
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

eu stiam ca la procese sau la contestatii sa zicem la politie, nu sunt acceptate filmele ci doar fotografii. se pot lua snap-shot-uri de la aceste camere oare ca sa para a fi fotografii?

ma gandesc sa cumpar si eu o astfel de camera. daca are cineva de ofertat va rog sa imi dati pm cu detaliile camerei (inclusiv pret) ca sa pot sa iau o deciziel legata de oferte/pret/calitate. multumesc
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Ceva camere bune sunt pe ebay, la noi ajunge doar ieftineala... eu am luat una care face si poze si film in hd si mai este si webcam de o claritate rar intalnita... a fost parca 70 euro, nu mai stiu linkul, dar aici veti gasi ceva de calitate, vorbim de cele de la 50 euro in sus... http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=m ... &_from=R40
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Hary Radu
Membru forum
14
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 03 Apr 1971

Mesaj de Hary Radu »

Sunt multe camere disponibile...in functie de buget. Toate fac poze si filmeaza dar calitatea este diferita care nu prea te ajuta...exemplu....intr-o filmare hd fisierul are 250 Mg si nu il poti trimite pe mail pt ca este prea mare...in schimb o filmare vga este ok.eu am luat camera dupa camera auto.ro....si este full hd si pe un card de 32gb filmeaza numai 5 ore dupa aia rescrie...camerele care filmeaza vga au 19 ore.majoritate au senzori de miscare si filmare pe timp de noapte
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Infaredul de noapte nu bate f. mult adica are o raza de actiune de cativa metrii , insa daca este seara / noapte si se circula in oras ... iluminatul public ajuta mult chiar daca nu este bine luminata soseaua .....
Camerele chiar daca au posibilitate de HD pot fi setate si pe " calitate " mai slaba astfel putandu-se inregsitra / memora mai mult timp asa cum scris un coleg mai sus ... depinde si de capacitatea cardului SD .
Este logic faptul ca spatiul ocupat pe card este direct proportional cu calitatea filmarii ...
Eu am unele chinezesti pt nepretentiosi , noi cu care poti sa -ti faci treaba .... dar ceva adevarat se gaseste cum scria si Gabi D. de pe la 250 ron in sus...
exemplu :
http://www.emag.ro/camere-auto-dvr/c?ref=bc
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns