Catalog ADAC Stellplatzfuhrer 2014

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dan Casandroiu
Membru forum
12
Oras: Vulcana-Pandele, judet Dambovita
Data nasterii: 24 Iul 1977

Catalog ADAC Stellplatzfuhrer 2014

Mesaj de Dan Casandroiu »

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un catalog ADAC Stellplatzfuhrer 2014, dar la adac.de ma izbesc de lipsa unei adrese de livrare ( se livreaza doar in .de). Ma poate ajuta cineva? Mai este cineva interesat, in ideea unei solutii de grup? Sunt si alte solutii?

Multumesc!
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Catalog ADAC Stellplatzfuhrer 2014

Mesaj de Cosmin Prund »

Puteti sa comandati de pe Amazon:

Pe Amazon.de
Pe Amazon.co.uk

Pe Amazon.co.uk am mers cu comanda pana la ultimul pas (confirmare de plata), deci n-au o problema sa livreze in Romania. Eu cumpar frecvent cate ceva de pe Amazon.co.uk, dar am mers pana la ultimul pas ca sa ma asigur ca acest produs se poate livra. N-am mers mai departe pentru ca anul viitor nu merg in Germania, si oricum merg cu rulota (motiv pentru care prefer un camping)

Pe Amazon.de am vazut doar ca exista. Daca livreaza in RO s-ar putea sa livreze un pic mai ieftin decat Amazon.co.uk.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Salutari

Dane, daca nu reusesti varianta 1 indicata de Cosmin Prund, sa sti ca iti poti lua si de pe Ebay.de ( unii furnizori trimit si in RO ) In caz ca nu te descurci, te sprijin
Problema a mai fost dezbatuta intr-un topic mai vechi, unde am discutat despre off camping si altele.. Vezi : viewtopic.php?f=102&t=3772&p=64998&hili ... atz#p64998

Oferta recenta de pe Ebay.de, o poti gasi aici : http://www.ebay.de/itm/ADAC-Stellplatzf ... 1110513567 - Transportul / livrarea in Romania la tine este 9,90 euro.
Deci, problema se poate rezolva simplu, ori de pe UK , ori direct din DE. In cazul in care nu te grabesti, ti-l poate aduce baiatul ( Nick ) cind vine in concediu in tara.

Studiaza cam ce vrei, pentru ca exista mai multe variante. In caz ca voi gasi eu catalogul meu de anul trecut, ti-l fac cadou. Stellplatzurile au ramas 99,99 % aceleasi :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Mai exista si varianta asta la noi si ai terminat cu orice fel de problema :) - http://www.books-express.ro/book/978386 ... uropa.html - Costul e aprox. asemanator...
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Dan Casandroiu
Membru forum
12
Oras: Vulcana-Pandele, judet Dambovita
Data nasterii: 24 Iul 1977

Mesaj de Dan Casandroiu »

Tocmai am primit catalogul prin curier ... WOW!

Am ales ultima varianta prezentata de dl. Rusu. Multumesc pentru ajutor, acum incep sa visez la calatorii ...
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu
Toni Conecini
Membru asociat
12
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

eu sunt mai incepator in ceea ce priveste domeniul rulotismului. poate cineva sa ma lamureasca diferenta dintre Stellplatz si camping? am eu o explicatie/interpretare individuala, totusi as dori o confirmare.multumesc
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Stellplatz este un loc amenajat pt parcare 24-48 ore (nu campare) unde se achita o taxa modica sau nu, campingul e camping. Stellplatz urile sint pt campere, nu si pt rulote..
Cu rulota se poate stationa in parcari, cu conditia sa nu scoti masa scaune..etc. Detalii gasiti in topicuri, unul fiind acesta : viewtopic.php?f=102&t=3772&p=64998&hili ... atz#p64998
Scrie răspuns