1 Decembrie la Rasnov 2013

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
daniel_cojocar
Membru asociat
12
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

1 Decembrie la Rasnov 2013

Mesaj de daniel_cojocar »

Si la Rasnov s-a strans o gasca de nebuni frumosi si pot spune ca (pentru prima iesire in acea zona) m-am simtit (impreuna cu sotia) extraordinar de bine in aceasta familie.
Ne-am implicat cu totii in activitatile gospodaresti si a iesit o treaba bunicica.
Imagine
Imagine
Imagine
Pe aceasta cale tin sa le multumesc lui Gusti, Dani, Vali, Gabi, Liviu, Gigi si Catalin (sper ca n-am uitat pe nimeni iar ordinea nominalizarilor este aleatoare) pentru ajutorul acordat in momentele in care am avut nevoie.
Fetele au facut o treaba extraordinara prin implicarea lor la manuitul ceaunului si a facut o varza cu ciolan afumat si un ceaun de ciorba de salivau si cainii din Bran de miros. Asta ca sa nu mai vorbim de acele multe torturi, prajituri sau cozonaci care te faceau sa nu-ti mai scoti degetele din gura de gustoase ce au fost. Vali si-a aratat si el maiestria de cofetar cu un Tort superb imbracat in frisca si trandafiri!
Eu nu am facut foarte multe poze dar, am sa le postez aici macar pe acelea pe care le-am facut eu. Pe timpul zilei si cu intreg ansamblul n-am facut :oops: caci am fost chinuit de un dop de gheata si de ventul rulotei dar, cu siguranta vor mai veni si altii cu poze.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Culmea este ca in aceasta perioada am prins si un cutremul la Rasnov :lol: :lol:
Imagine
Imagine
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: 1 Decembrie la Rasnov

Mesaj de Lupu Ciprian »

Super tareee ! Gasca , distractia , lampioanele tot !
Vad ca Bogdan a bagat si ceva efecte disco... banuiesc... ca el a fost " vinovat" pt. asta ....
Jumatate din mine a fost cu voi acolo ...ma batea un gand .... dar n-aveam soferi nebauti ! :) nici masina mica.... :( eu ...
Felicitari pt implicare , organizare , tuturor colegilor rulotisti !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Ma oftic rau de tot ca nu am putut fi acolo,sunteti super tari ,numai bine si cat mai multe iesiri si sper ca alta data sa fim si noi cu voi.NUMAI BINE si iesiri cat mai reusite.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
daniel_cojocar
Membru asociat
12
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Da, asa este... Bogdan a fost cel cu tehnica luminatoare. Am avut efecte de super Disco!
A, in postul initial am uitat sa mentionez ca efectivul de personal cu chef de distractie s-a situat in jurul cifrei de 40 persoane care au participat la evenimente (caci mai erau cativa prin curte care nu ni s-au alaturat (pacatul e al lor!)
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Unde-s multi, puterea creste, distractia sporeste, iar prietenia infloreste. Anul asta, de 1 decembrie, ne-am dat mana cu mana mai multe familii, printre care Soiu, Serban, Cojocaru, Munteanu, Catalin, Gheorghe, Popescu, Adrian, Steriopol, Ionita si subsemnatul, iar foisorul deja existent s-a transformat intr-o camera incapatoare si primitoare; si asta multumita generosului sprijin venit de la colegul Mircea Vochita.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Dupa o munca istovitoare am sarbatorit ziua nationala, l-am sarbatorit pe prietenul Catalin Popescu, ba chiar m-am trezit si eu sarbatorit cu vreo 3 saptamani in avans... :P
Imagine
Imagine
Desi afara temperaturile rareori au fost pozitive, in foisor era cald si bine.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
N-am plecat spre casa pana nu am montat si o camera de supravegere, care va acoperi o buna bucata din suprafata rulotelor parcate, astfel incat de-acum incolo vom putea vedea de acasa rulotele si starea vremii in direct.
Imagine
Imagine

Se zvoneste ca perioada cutremurelor s-a cam incheiat la Rasnov :lol: prin urmare viitoarele intalniri, inclusiv revelionul, promit mult.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Acum am vazut cine a provocat "cutremurul"!! Prietenii mei au considerat ca trebuie sa ma simt ca acasa , sa nu duc ''dorul "cutremurelor ....deci totul a fost super!!! :mrgreen:Te-au corupt baietii Ralucuta! :mrgreen: altfel nu-mi explic ce cautai noaptea la rulota noastra! Un moment frumos a fost cel de lansare a lampioanelor aduse de "finutu",Catalin Popescu. :lol: A ramas ceva in urma noastra, un foisor, o camera de supraveghere, ceva amintiri si multa, multa voie buna!!
Sa ne revedem sanatosi !
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Scrie răspuns