Ne-am implicat cu totii in activitatile gospodaresti si a iesit o treaba bunicica.

Pe aceasta cale tin sa le multumesc lui Gusti, Dani, Vali, Gabi, Liviu, Gigi si Catalin (sper ca n-am uitat pe nimeni iar ordinea nominalizarilor este aleatoare) pentru ajutorul acordat in momentele in care am avut nevoie.
Fetele au facut o treaba extraordinara prin implicarea lor la manuitul ceaunului si a facut o varza cu ciolan afumat si un ceaun de ciorba de salivau si cainii din Bran de miros. Asta ca sa nu mai vorbim de acele multe torturi, prajituri sau cozonaci care te faceau sa nu-ti mai scoti degetele din gura de gustoase ce au fost. Vali si-a aratat si el maiestria de cofetar cu un Tort superb imbracat in frisca si trandafiri!
Eu nu am facut foarte multe poze dar, am sa le postez aici macar pe acelea pe care le-am facut eu. Pe timpul zilei si cu intreg ansamblul n-am facut :oops: caci am fost chinuit de un dop de gheata si de ventul rulotei dar, cu siguranta vor mai veni si altii cu poze.

Culmea este ca in aceasta perioada am prins si un cutremul la Rasnov :lol: :lol: