Ultimul weekend cald la Pasarea 2013 ( nov )

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Ultimul weekend cald la Pasarea 2013 ( nov )

Mesaj de Lupu Ciprian »

La aceasta intalnire au participat 3 RV -uri + 5 familii in vizita .
NU am facut treaba pt. ca trimerul era jucarie fata de ce avem noi nevoie acolo ...
S-a jucat rumy , s-a facut traditionalul gratar ca la toate intalnirile ( de data asta si cu ciuperci mari " palarii " :) , s-a povestit si respectiv socializat ca de fiecare data ....
Au venit la locatie 2 colegi mai noi , unul fiind Mircea Vochin pe care-l cunosteam deja de la Rasnov de la o inatlnire de acum 2-3 saptamani si celalalt Daniel Cojocar , coleg rulotist care printre altele este si membru asociat( cotizant ) la Duster CLUB , lucru interesant pt noi care pe viitor avem intentia de a organiza impreuna cu Duster CLUB o intalnire comuna , mai ales ca Dusteristii au si rulote se pare ca sunt cam 10 ( cunoscuti ) si mult mai mult poate necunoscuti de noi .

Vremea a fost placuta , mai ales sambata , cand s-a stat la maneca scurta ... fiind cald.
M-am bucurat sa observ ca noii colegi sunt incantati de locatie , care spre rusinea mea nu era f aranjata , mai ales acum la final de sezon .
Apa a mai scazut , nu stu daca s-a umblat la apa de catre cei care detin sau au in gestiune/ locatie /contract luciul apei , fapt pt care nu mi s-a parut tentant sa pescuiesc , mai ales pe frigul care era duminica dimineata la h 7 ... undeva la 5 grade C.

Am facut un foculet , am stat la lumina sa , apoi la lumina Dusterului dotat cu fel de fel de lumini , tunat atat optic cat si tehnic ...
Bucataru' a fost singuru' care a pus mana pe sapa , dar s-a lasat repede ...

NU stiu daca mai ajungem aici mai devreme de " Traditionala cana de vin fiert din februarie 2014 " , sau daca ajungem aici o vom face pt a ara terenul ... asta daca " gasim " un pret bun pt ca avem o suprafata destul de mare , nu doar cea din zona rulotelor .

Tragand linie , multumesc celor care au participat in acest an la cele aprox 10 intalniri organizate aici si sper ca la anu' vom face mai mult si ne vom vedea mai des.

Mai jos aveti cateva poze ...

Drumuri bune !

P.S. Am facut acest topic separat pt. a nu amesteca fel de fel de poze si impresii de la iesiri cu topicul de organizare al acestei locatii care tine strict de amenajari si alte " chestii " care se fac acolo la Pasarea Lac .
Fişiere ataşate
DSCN9999.JPG
DSCN0031.JPG
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns