Salut de bun gasit...!

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Constantinescu Viorel
Membru asociat
11
Oras: Galati
Data nasterii: 18 Noi 1954

Salut de bun gasit...!

Mesaj de Constantinescu Viorel »

Noi Constantinescu Viorel si Doinita, cred ca am devenit cei mai noi membrii al acestui club si speram sa devenim si cei mai longevivi membrii. Suntem voiosii galateni, proaspeti posesori ai unui camper Hymer 634 din 2003 si speram sa ramanem proaspeti si voiosi permanent, alaturi de voi toti, membrii Clubului cu care ne vom intalni la Cheia pe 1 decembrie, unde am avut onoarea sa fim invitati de catre insusi Domnul Profesor Rusu.
Cu speranta ca mandria noastra de a fi membri ai acestui Club si onestitatea noastra, se va transforma in prietenii, vacante si calatorii placute, astept cu nerabdare intalnirea cu Dumneavoastra la Cheia.
Bine v-am gasit...!
Camper integral Hymer634
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Salut de bun gasit...!

Mesaj de Rusu Mihail »

Bine ati venit in mijlocul nostru Viorel si Doinita ! Sa stapiniti sanatosi si voiosi Hymerul si la cit mai multe excursii atit in tara pentru inceput, dar si pe afara ..cind va da caldura..
Sinteti deja trecuti pe lista de la Cheia pt 1 Dec si pe cea de noi cotizanti ai asociatiei. Ciprian va avea grija sa fiti boldati iar noi ceilalti va vom inconjura cind veti uda Hymerul :)
Pe curind !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Bun venit in Club-RV vecinilor galateni! Cat mai multe excursii frumoase cu camperul din dotare! Ne intalnim sa ne cunoastem "LIVE" pe 1 Decembrie! (Doina Duret)
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Ioan.Sturz
Membru forum
14
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Si din Sibiu va spunem bun benit in marea familie Club-RV. Va dorim sa aveti numai drumuri bune, sa ne intalnim sanatosi si totdeauna plini de voie buna.
Scrie răspuns