dan fechita scrie: ... apreciez mult si opiniile voastre legate de avantajele /dezavantajele pe care le prezinta un van in comparatie cu restul tipurilor de autorulota (alcoven, semiintegrat)...
Avand in vedere ca ati fost posesori de rulota, trecerea la campervan va va crea un disconfort in ceea ce priveste spatiul interior.
Noi, netrecand prin etapa numita "rulota", ca fost cortisti, ne-am adaptat relativ usor la spatiul interior al unui campervan.
Am sa va enumar cateva dintre avantajele oferite de campervan in comparatie cu autorulotele mai mari (alcoven, semiintegrat, integrat):
- acces mai bun in cazul traversarii localitatilor urbane aglomerate;
- acces mai facil pe drumurile de munte, gabarit mai redus ce face posibila abordarea fara mari dificultati a drumurilor forestiere;
- parcarea in zonele amenajate ale supermarketurilor si nu numai, mai facila datorita dimesiunilor mai reduse;
- abordarea unor trasee (drumuri) cu grad mai mare de dificultate;
- consum mai mic de carburant;
- manevrabilitate mai buna.
La dezavantaje as remarca:
- spatiul interior mai redus, mai inghesuit;
- baia mai mica;
- spatii de depozitare mai mici, dar arhisuficiente pentru doar doua persoane.
Va urez succes in viitoarea dumneavoastra achizitie !
Incercati sa luati in considerare configuratia interioara a campervanului. Sa aiba pat fix, un loc de luat masa si baie (cat de mica, dar sa existe).
Cat despre transformarea unei dube in campervan, va sfatuiesc ca in situatia in care aveti "doua maini de dreapta" si loc disponibil executiei unei astfel de modificari ... sa abordati acest proiect.
Am vazut cateva dube transformate de colegi in campervan si pot spune ca rezultatul este satisfacator.