Daca sunt in tara, sunt tentat de al 81-lea Rally FICC

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Daca sunt in tara, sunt tentat de al 81-lea Rally FICC

Mesaj de Doru Stoicescu »

Al 81-lea rally INTERNATIONAL F.I.C.C. la PORI / Finlanda de la 24.07.2014-01.08.2014
d4.png
d4.png (76.7 KiB) Vizualizat de 2302 ori
Al doilea rally F.I.C.C. internațional care va avea loc în 2014 , va fi pe coasta de vest a Finlandei în orașul Festivalului de Jazz din Pori .
SClubul Finlanez este organizatoarea evenimentului și se va sărbători aniversarea a 50 de ani în 2014 .
Finlanda este în zona euro, astfel considerente de schimb sunt irelevante pentru o bună parte dintre participanți .
Drumurile din Finlanda sunt în mod constant bune și există locuri de campare excelente peste tot .
Servicii de feribot operează de la Tallin, Gdansk, Travemünde, Stockholm etc.
Site-ul raliului este de 22 de hectare , 10 - dintre care 12 vor fi utilizate pentru 1.000 de terenuri ( fiecare de 100 mp ) .
Este chiar în centrul orașului , este foarte verde și frumos și poate SUSTINE rulote până la 60 de tone .
Campingul dispune de toate facilitățile necesare - apă potabilă , electricitate , are noi containere cu o mulțime de toalete , dușuri , etc. ce vor fi instalate și așa cum se practică în Finlanda , gunoaiele sortate si reciclate .
Există hoteluri in mijlocul orasului , aproximativ 1 ½ km de la site-ul raliu și un restaurant 500m .
Un program zilnic variat ii așteapta pe copii și adolescenți. Loc de joacă pentru copii se învecinează cu site-ul raliului , iar plaja de nisip a fost distinsa cu Blue Flag - eticheta ecologică .
Arena poate lua 40.000 de oameni astfel încât nu ar trebui să fie nici o problemă , chiar dacă plouă .
Organizatorii vor incepe înregistrările pentru raliu de la începutul lunii decembrie .
Nu trebuie uitat soarele de la miezul noptii. Este in plin sezon de NOPTI ALBE.
Mai multe detalii în http://www.ficcrally2014.fi
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Daca sunt in tara, sunt tentat de al 81-lea Rally FICC

Mesaj de Cosmin Prund »

Si pe noi ne tenteaza acest Rally.

Pe noi ne-au convins Finlandezii, inceputurile timide au fost in la Rally Adria in Croatia. Si in Croatia au fost prezente 2 echipaje din Finlanda, cu steaguri bannere si autorulote infoliate, cu mesajul "FICC 2014 - Best Rally Ever", adica "Cel mai bun rally din toate timpurile". Foarte siguri pe ei 😉 In Polonia au venit cata-frunza-cata-iarba, si toti participantii purtau tot timpul tricouri albastre cu acelasi mesaj!

La sedinta FICC ne-au facut cei din Finlanda o prezentare a organizarii pentru Rally. Ce m-a impresionat pe mine: accesul la camping se va face pe 2 drumuri care pe perioada Rally-ului vor fi cu sens unic si rezervate pentru participantii la Rally :shock: Dati-mi voie sa repet: traseul care ne duce de la autostrada la Rally este rezervat pentru participantii la Rally si va fi cu sens unic!!

Tot in cadrul sedintei ne-au spus si despre locurile de campare pentru rulote de pana la 60 tone. Cineva din sala a cerut detalii, adica cum pana la 60 tone... Au spus ca si-au anuntat prezenta cateva echipaje de pe continentul nord-american. Asadar vin Canadienii si Americanii cu mastodontii.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Cosmin Prund
Membru forum
12

Mesaj de Cosmin Prund »

Mai sunt, conform sit-ului http://www.ficcrally2014.fi/en 140 de zile pana la 81-lea Rally FICC de la Pori.

Ce ziceti colegii, mergem la Pori?
Noi familia Prund suntem hotarati sa mergem, dar daca suntem singurii hotarati... mergem in Finlanda dar nu mergem la Rally.

Toni Conecini
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

salut Cosmin. ai facut un calcul de km, timp si bani, cam cat ar reprezenta aceasta deplasare/concediu?
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Mai sunt, conform sit-ului http://www.ficcrally2014.fi/en 140 de zile pana la 81-lea Rally FICC de la Pori.
Ce ziceti colegii, mergem la Pori?
Noi familia Prund suntem hotarati sa mergem, dar daca suntem singurii hotarati... mergem in Finlanda dar nu mergem la Rally

Am dat dracului de Florida, este tare frumos, dar... m-am raintors.
Sunt interesat de Pori...
Amanunte dl.Prund. Ce mai putem face azi ?
Cosmin Prund
Membru forum
12

Mesaj de Cosmin Prund »

Noi ne-am facut socoteala (foarte amanuntit) si am ajuns la concluzia ca Pori si Finlanda sunt peste posibilitatile noastre. Am facut un plan detaliat cu camping-uri si program de vizitare si am ajuns la concluzia ca sunt necesare 26 (doua-zeci-si-sase) de zile de deplasare cu 4-500 km pe zi. Daca adaugam si vizitele la obiective trecem binisor de 30 de zile, ca sa nu mai vorbim de buget.

Cu parere de rau noi am renuntat la aceasta idee.
Vom merge in tarile nordice cand ne vom putea permite financiar si ca timp sa lipsim de-acasa minim 6 saptamani pentru a nu transforma excursia intr-o excursie maraton.

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu am aflat ceva preturi de pe la C .Gigi si cred ca pt nordul Europei .....la fel .......... suntem cam subtiri la buzunare...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Finlanda este cea mai ieftina dintre tarile scandinave, se apropie de Germania la preturi, poate un pic mai scumpa.
Deoarece le-am vizitat de multe ori, pe toate, pot spune ca e cea mai putin spectaculoasa si interesanta dintre ele.
Merita vazuta dar este sub Norvegia si Suedia ca potential.
Merita facuta daca ajuneti in Helsinki, o tura cu ferry la Sankt Peersburg, am impresia ca nu-ti trebuie viza de Rusia daca mergi cu grupul organizat, cel putin asa am citit pe site.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Scrie răspuns