Off-camping in zona Bistrita-Dej-Cluj

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Adrian Rosu
Membru forum
13
Oras: Dej
Data nasterii: 08 Aug 1975

Off-camping in zona Bistrita-Dej-Cluj

Mesaj de Adrian Rosu »

As vrea sa postam aici zonele off camping din zona mea, adica Bistrita - Dej - Cluj.
VW Golf IV 1,9 TDI, 101 CP + Caravelair Bamba Luxe 395 T, 1994
Tel. 0740131438
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Off-camping in zona Bistrita-Dej-Cluj

Mesaj de Popa Violeta »

Foarte buna initiativa Dv. domnule Rosu, mai ales ca este o zona frumoasa dar cam lipsita de campinguri. Pe acest traseu am stat in campingul de la Colibita si in campingul lui Pety de la Dej. Pentru moldovenii care frecventeaza acest traseu (Vatra Dornei-Bistrita-Dej-Cluj-Oradea) atunci cand pleaca sau cand revin in tara, postarile dv. cu locurile off camping in care s-ar putea face un popas de odihna pentru o noapte vor fi nu numai binevenite ci si foarte apreciate.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Adrian Rosu
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Rosu »

Nu stiam ca exista un camping la Colibita. Am fost de multe ori acolo, si am vazut corturi si rulote campate undeva pe malul lacului, cum treci barajul, cam pe la mijlocul lacului. Nu stiu daca e off camping acolo sau e ceva camping...
Tel. 0740131438
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Am inteles ca barajul este dificil de trecut cu rulota. Campingul este pe partea stanga (lasand in dreapta drumul barajului) chiar la drum (unde este si un restaurant) dar se poate cobori si jos, la lac, unde patronul are un frumos loc de campare. Mai greu va fi sa urcati cu rulota inapoi spre drum deoarece panta este mare si este pavata cu un macadam gros, din piatra sparta.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Adrian Rosu
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Rosu »

Eu am fost in august acolo si am vazut rulote dincolo de baraj. Poate cineva care a fost ne poate lamuri mai bine. Barajul in sine nu cred ca ridica probleme ca arata OK, nu stiu cum este dincolo de baraj.....
Tel. 0740131438
Adrian Rosu
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Rosu »

O alta locatie off camping ar fi la baile Figa langa Beclean. In afara complexului, langa padure, se campeaza la greu. Acolo este si posibilitatea petrecerii catorva zile la bai sarate, apa dulce, calda - rece, topogane, intr-un cuvant distractie. In zona se construiesc cabane din lemn, in vederea inchirierii, dar am inteles ca doar doua ar fi functionale, si au si preturi nerusinate, asa ca varianta camparii gratis, este cea mai ok.
Tel. 0740131438
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Eu am fost anul acesta la Colibita, am stat pe terenul pensiunii Arinis, cel de care pomenea d-na. Popa, am vazut doar doua rulote dincolo de baraj dar acestea erau stationare, pe terenuri private, mai este un loc unde se sta cu cortul dar accesul, in special iesirea este dificila si asta doar cu masina, dar cu rulota....

Imagine
Acesta este locul pe care am campat....apartine pensiunii Arinis.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

In august 2012 am stat 3 zile la Beclean, la Baile Figa, impreuna cu familiile Rusu si Dragomir. Locul este foarte frumos, intrarea la strand era 10 ron (acceptabil) si de cate ori vom trece prin Beclean vom opri cu siguranta la Baile Figa. Recomand cu toata caldura aceasta locatie off camping mai ales pentru cei care nu depind de alimentarea cu energie electrica.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Poze baile Figa
Se poate campa langa gardul locatiei, dezavantaj soarele.

Imagine

Dar se poate sta si la umbra...

Imagine

La 100m este padure dar e greu de gasit loc drept pentru campare. Unde am stat noi este perfect. Am mai descris locatia in 2012, 10 lei intrarea in complex, nu va plictisiti garantat.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Adrian Rosu
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Rosu »

D-le Vali cum ati reusit sa urcaţi de jos de la lac cu rulota că am inţeles ca este cam dificilă acea panta? Mă gândesc daca aş reusi cu golful meu sa ies de acolo.
Tel. 0740131438
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Adrian, nu ma mai domni atata ca mi se urca la cap :D Propietarul este foarte amabil si mi-a promis ca ma scoate el cu un Nisan Patrol, ghinionul meu a fost ca in ziua cand m-am decis sa plec, el nu era prezent, fiind plecat cu treburi la Bistrita, l-am sunat si mi-a spus ca se intoarce pe la ora 15...prea tarziu pentru mine asa ca am decis sa incerc singur, mai vazusem doi rulotisti care au iesit de acolo cu rulote mai grele ca a mea si cu masini obisnuite...zis si ...realizat, binenteles ca morcovu' era ca sfecla :mrgreen: dar am reusit singur...cu demaraj de jos iar sotia ''dirija'' traficul sus la sosea :P
Nu recomand procedura decat in caz de nevoie, de preferat este sa-ti scoata rulota cu Nisanul, daca te hotarasti sa te duci este bine sa dai un tel. inainte, am vazut ca nu primeste pe oricine.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

O locatie " de rezrva " intre Pasul Tihuta si Bistrita, in cazul in care doriti sa faceti o pauza, sa zicem locatie off camping, ar fi si poienita din spatele Cabanei Valea Strajii.
Avantajul este ca nu este chiar aproape de sosea, care e destul de circulata ziua si al doilea ar fi restaurantul cabanei cu produse traditionale si cu preturi foarte rezonabile..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns